ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.7.2020 | 19:42

Εκεί θα καταλήξω

Άκομα μια απογοήτευση στα 36, ακόμα ένα χαμένο ραντεβού , ατέλιωτο μπλα μπλα παραμύθι , αυτοπροβολή βλακείας , ουσία μηδέν. Τελικά μόνο παντρεμένοι - δεσμευμένοι - όχι οτι το θέλω δηλαδή αλλα δε βλέπω ελπίδα αλλιώς. Διότι αξίζει ο άλλος τσουπ τον καπαρώνουν και τι μένει για μας; και να πω οτι μόνο εγώ είμαι άτυχη οκ αλλά είναι γενική η απογοήτευση φίλες γνωστές συγγενείς τα ίδια ακούω. Δε μπορει πια να είναι τυχαίο θα αλλάξω target group και οτι γινει. Να ζήσω και κάτι διαφορετικό, κάτι που να αξίζει. Νησάφι με αυτή τη κατάσταση σκέτη απογοήτευση. Βρε κορίτσια πως τους ξετρυπώνετε αμέσως αυτούς που αξίζουν; δώστε καμιά συμβουλη.
10
 
 
 
 
σχόλια
Σιγά μην τον καπαρώνουν "τον άξιο". Ο άξιος (κι η άξια, αλλά η άξια έχει κι ένα πλεονέκτημα που δεν το λέω γιατί θα με πούνε σεξιστή) είναι συνήθως στο πάνω-πάνω ράφι. Το χέρι φτάνει πιό εύκολα στα γαριδάκια παρά στο φινόκιο.
Δεν αντιλαμβάνομαι το σκεπτικό σου. Αν πας με παντρεμένο θα σου δώσει κάτι παραπάνω από μπλα μπλα και ουσία μηδέν; Σαν τι... ουσία, για πες.
Κατανοητή η απογοητευση σου (το ζω κι εγω) αλλα ως ενα σημειο... Δεν ειναι λύση να εισια μια ζωή το δεύτερο πρόσωπο, πόσο μαλλον το να χαλασεις μια οικογενεια...Υπομονή θελει και ολα θα γινουν....(μαλλον)
Επειδη τους βρηκαν αλλες πρωτες,εσυ νομιζεις οτι αξιζουν? χαχαχα χειροτεροι ειναι απο αυτους των αποτυχημενων ραντεβου που περιγραφεις.Δικη σου η ζωη κανεις αυτο που θελεις και σου αρεσει,εμεις δεν εχουμε λογο.Μετα μη με βριζεις κι εσύ όταν φάς κόλλημα και αδιαφορια απο τον παντρεμενο. . . γιατι τις περισσοτερες φορες αυτο γινεται.
Δηλαδή, αν κατάλαβα καλά, το target group σου από εδώ και στο εξής θα είναι οι παντρεμένοι/δεσμευμένοι; Και με αυτόν τον τρόπο πιστεύεις ότι θα ζήσεις κάτι που αξίζει; Και είσαι και 36 χρονών; Μάλιστα! Τι να πω! Στεναχωριέμαι πολύ να βλέπω γυναίκες να φτάνουν σε τέτοια επίπεδα αυτοεξευτελισμου!

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ