ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.7.2020 | 17:03

Προς γεμάτα κορίτσια

Γνωρίζω δυο στρουμπουλές κοπέλες και τις δυο πάντα τις φλερτάρανε, η μια έχει παντρευτεί ένα ωραίο παιδί που την κοιτάζει στα μάτια. Έχει μέτριο ύψος και γύρω στα 15 κιλά παραπάνω από το κανονικό αλλά της πηγαίνει. Έχει πολύ θηλυκό στιλ σε αρκετούς άντρες αρέσουν τα πιασίματα στις κοπέλες, δυο φίλοι μας μόνο σε στρουμπουλά κορίτσια την πέφτουν δεν τους αρέσουν οι αδύνατες.
4
 
 
 
 
σχόλια
Ναι υπάρχουν απ ολα τα γουστα. Σίγουρα βοηθάει και το τι εκπέμπουν σαν άτομα. Αν έβγαζαν ξινίλα και κακία ότι κιλά και να είχαν δεν θα ήταν ελκυστικές. Την υγεία να μην επηρεάζουν τα παραπανω κιλα ή το άλλο άκρο η ανορεξία και ολα καλα. Δεν μπορουμε να έχουμε όλες το ίδιο καλούπι και ευτυχώς που υπάρχουν διάφορα γουστα. Θα ήταν τραγικό και άδικο να δινόταν βάση μόνο στα κιλά.
Έχω φίλες δεν θα πω στρουμπουλες, απλα θα πω με παραπανω κιλα απο τα κανονικά τους και αν τις δεις είναι ατομα με σουπερ αυτοσαρκασμό, χιούμορ, έχουν μια απίστευτη ενέργεια για τη ζωή, γουσταρω να βγαινω μαζί τους γιατί πέρα απο σουπερ ατομα που μιλάς/γελάς μαζί τους, περνάς όμορφα, έχουν και τις κατακτήσεις τους. Και απλα λέμε τα γκομενικα μας και αυτές το λέω, τα περιγράφουν με τέτοιο τροπο που απλα γουσταρω πολυ να είμαι παρέα τους. Για ολα τους. Μπράβο τους που αποδέχτηκαν και γουσταρουν το σωμα τους τα κιλα τους και το απολαμβάνουν και του δίνουν και καταλαβαίνει! Λέω απο μέσα μου, για τη μια εσένα πρεπει να σε έχουν καλεσμένη να μιλάς για την αποδοχή/αγάπη για το σωμα, τόσο κουλ άτομο μηδέν κόμπλεξ πραγματικα με μια ενέργεια για τη ζωή μοναδική. Βέβαια υπαρχουν και οι αλλες με τα παραπανω κιλα οι κομπλεξικες αυτές που βγάζουν κακία κλπ, προσωπικά επειδή με χαλούσε ο αρνητισμος που είχαν απλα δεν εκανα παρέα. Θέλω να πω υπαρχουν και μεν και δεν.