ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.7.2020 | 18:13

Αμάν βρε παιδιά, με τον πουριτανισμό σας.

Δεν τα λένε τάγκα, τα λένε μπραζίλιαν. Είναι πολύ της μόδας, πλέον, αν πας να αγοράσεις μαγιό σε αυτά θα στραφείς, δεν πουλάνε πια βράκες. Επιβάλλεται να τα φοράμε. Embrace your κωλαράκι!
9
 
 
 
 
σχόλια
Τίποτα δεν επιβάλλεται να φοράς επειδή είναι στη μόδα!!! Ενισταμαι!! Αν βάλω εγώ τώρα μπραζιλ και βγω παραλία θα νόμιζει ο κόσμος βγήκα γυμνή. Ναι ναι τέτοια κάλυψη όγκου έχω!! Φοράμε αυτό που μας ταιριάζει κι αν μην συμβαδίζει πάντα με τη μόδα!!!
Ρε κορίτσι μας ζαλισες, μια με τους αγαπημένους σχολιαστές, μια με τις αγαπημένες εξομολογήσεις και τωρα το έριξες στα light- σκληρά. Δεν ξέρω γιατι θα πρέπει να ασχολούμαστε με τον ποπο της καθεμιάς. Υπαρχουν αλλα πιο σοβαρά θεματα απο το ποσες πτυχές έχει πάνω του ραμμενες ενα μπραζιλιαν.
Καλά ναι, ο καθένας όπως το βλέπει. Μπορεί και να πρόκειται για πουριτανισμό αν δεν μου αρέσουν τα πολύ ξανθά μαλλιά στις μελαχρινές. Ποιός ξέρει.
I totally embrace my κ@λαράκι, αλλά το μπραζίλιαν δεν είναι της αισθητικής μου. Κι όχι δεν είμαι πουριτανή, ούτε έχω θέματα εικόνας. Γυμνάζομαι, προσέχω τη διατροφή μου από παιδί, αλλά αυτό ουδεμία σχέση έχει με το κατά πόσον επιθυμώ να περιφέρω το εν λόγω κ@λαρακι ακάλυπτο. Ας συμφωνήσουμε απλώς ότι διαφωνούμε από άποψη αισθητικής. Αυτό και μόνο. Οι ταμπέλες περισσεύουν εκατέρωθεν.
Παρόλο που έγραψες την εξομολόγηση, για να προκαλέσεις αντιδράσεις, θα απαντήσω σοβαρά. Για να φορέσεις αυτά τα βρακιά πέρα από τον σεβασμό που θα πρέπει να δείξεις στον εαυτό σου, στα παιδιά σου και στον άντρα σου...απαιτείται κάτι πολύ σημαντικό ακόμα για τις ελεύθερες και μη γυναίκες. Αυτή που θα τα φορέσει πρέπει έχει ωραία οπίσθια! Τα έχετε όλες; Όχι!! Γι' αυτό ας φοράει καμιά σας και τις βράκες και πολύ σας είναι.
Προς Αλ Καπόνε.. Απαράδεκτη η τοποθέτηση και άποψη σου κατά την γνώμη μου , είναι τρομερά ρατσιστικό και σεξιστικό, να λες επί της ουσίας, πως το μαγιό αυτό το φοράνε μόνο ελεύθερες , νέες και ωραία κορμιά (κ@λοι συγκεκριμένα) Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΦΟΡΑΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΟΡΑ, ούτε εσένα ούτε εμένα ούτε κανέναν, πότε επιτέλους θα γίνεται άνθρωποι? Προς εξομολ.. Επίσης διαφωνώ με ότι έγραψες! Τίποτα δεν επιβάλλεται , αλλιώς είσαι και εσύ πρόβατο της κοινωνίας..και ισχύει και για σένα ότι ακριβώς έγραψα με κεφαλαία απο πάνω.Κανείς δεν έχει δικαίωμα να κρίνει το σώμα και το ντύσιμο κανενός ανθρώπου. Είμαστε ελεύθεροι και περαστικοί από την ζωή.Δική μας είναι την "ντύνουμε" όπως γουστάρουμε.