ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.7.2020 | 19:36

Έχω δίκιο ή όχι;

Εχθές βγήκαμε για καφέ με μιά φίλη μου και το αγόρι της.Μόλις πήγα είδα μαζί τους κι ένα άλλο παιδί το οποίο εγώ δεν ήξερα,πρώτη φορά τον έβλεπα.Μου τον σύστησαν ώς φίλο του αγοριού της φίλης μου.Αμέσως κατάλαβα ότι τον έφεραν για μου κάνουν κονέ.Άσχετα από το ότι ο συγκεκριμένος δεν μου άρεσε,γενικότερα δεν έχω πρόβλημα να κάνω γνωριμία μ'αυτό τον τρόπο.Δεν θα έπρεπε όμως η φίλη μου να πεί κάτι πρίν,να προετοιμαστώ ρε παιδιά,να ξέρω τί μου γίνεται;Να τον κουβαλήσουν εκεί φάντη μπαστούνι; Νευρίασα γιατί αυτός σίγουρα ήξερε ενώ εγώ δεν είχα ιδέα.Σήμερα της τα 'ψαλλα της φίλης μου και δεν είπε κουβέντα.Είχα ή όχι δίκιο που τσαντίστηκα;
5
 
 
 
 
σχόλια
Να πω εδω οτι καλα εκανες και τα εψαλλες στη φιλη καθως μια τετοια κινηση δειχνει ελλειψη σεβασμου κατ εμε...λες και εισαι ανικανη να βρεις καποιον απο μονη σου..απλα ειναι θεμα συγκυριων...μου το κανανε στο παρελθον πραγμα που δε μου αρεσε γιατι με ρεζιλευε ηταν σαν να ζητησα να μου βρουν καποιον ενω δεν ειχα ιδεα οτι θα κουβαλησουν καποιον. Τελικα το εκαναν γιατι οι ιδιοι βαριοντουσαν στη σχεση τους και ηθελαν να γινει τζερτζελο στην παρεα..οι φιλοι πρεπει να σεβονται τους φιλους, να καταλαβουν οτι μπορει να μην ειμαστε σε περιοδο που θελουμε να γνωρισουμε καποιον και εαν θελουμε μπορουμε να το ζητησουμε οι ιδιοι και μονο τοτε να μας φερουν καποιον που ουτε αυτο το θεωρω σωστο γιατι οι γνωριμιες ειναι θεμα τυχης...προσωπικα ποτε δεν ειχα καποια καλη τυχη με εσκεμμενες γνωριμιες...μονο τυχαια τελικα...και οσοι λυσσανε να σου βρουν καποιον κατα βαθος θελουν να δημιουργησουν ιντριγκα στην παρεα,θεμα συζητησης και σχολιασμου, αυτα ειναι μπουρδες...τα χριστουγεννα βγηκα με το αγορι μου, 3 φιλες και τον αντρα μιας φιλης η οποια δεν ηταν στην πολη μας απλα απο λυπηση του ειπαν τα κοριτσια να ερθει στην παρεα μας να ξεσκασει αλλα μολις ειδε το αγορι μου του λεει 'εχεις καναν φιλο να γνωρισουμε στις κοπελες εδω?' Χωρις να πουν κατι αυτες...εκανε πολυ κακη εντυπωση στο αγορι μου και δε θελησε να ξαναβγουμε με αυτο τον τυπο...καραγκιοζιλικια!
Ο συγκεκριμένος τύπος πώς ήταν; Αν ήταν εμφανίσιμος, έστω συνηθισμένος, αλλά καλλιεργημένος, με κάποια επιβλητικότητα, θα έλεγα πως σε νοιάζονται πραγματικά. Μπορεί ο άντρας αυτός να τους είπε να τη δω πρώτα εγώ την κοπέλα και θα σας πω αν μου αρέσει. Αυτό το σκέφτηκες; Αν πάλι ήταν κανένας που δε βλεπόταν κοινώς, τότε είχες 100% δίκιο και πιθανόν να ήθελαν να σου κάνουν γνωριμία για να δέσει η παρέα σας περισσότερο, καθώς στους δύο τρίτος δε χωρεί, όπως λέει κι ο λαός. Οπότε μας λείπουν κάποια στοιχεία από την εξομολόγηση. Δε χρειάζεται να μας τα πεις. Να τα λάβεις υπόψη σου θα ήθελα, ώστε να βάλω κι εγώ ένα λιθαράκι για να σε βοηθήσω, αν μπορώ. Καλή τύχη σου εύχομαι!!!
Φαντάζομαι ότι μάλλον θα θέλατε να είχατε τον έλεγχο ώστε να μπορέσετε να κάνετε την απόρριψη εμφανή νωρίς νωρίς. Τώρα απλά θα πείτε το όχι λιγότερο έντονα.
Ειχες δικιο.Μαζι σου.Κι εγω το ιδιο θα αντιδρουσα.Και ειναι φιλη σου και καλα.Και πες ας πουμε οτι το παιδι ηταν μια καλη περιπτωση και εσυ επειδη δεν ειχες ενημερωθει,δεν ησουν στα χάι σου,και γενικα δεν ησουν οπως θα ηθελες να εισαι.Ε συγνωμη τωρα θα ειχε χαλασει ή δεν θα ειχε χαλασει επειδη η φιλη ξεχασε να σε ενημερωσει?Αυτα τα λεμε απο πριν.Να ξερεις κι εσυ βρε παιδι μου αναλογα.Καλα μην την παρεξηγεις φερθηκε χαζά.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ