ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.6.2020 | 19:24

Φοβάμαι τον υπνο

Είχα να κοιμηθώ 3 ημέρες σερί και δεν νυσταζα καθόλου. Επίσης είχα να φαω 2 μέρες και δεν πεινούσα καθόλου. Δεν είχα ποτέ κάποιο θέμα με το φαγητό και ειμαι κανονικά στα κιλά μου. Τελικά πήγα να ξαπλώσω με το ζόρι, και μόλις πήγαινε να με πιάσει ο ύπνος ταρακουνιομουν ολόκληρη σαν να με διαπερνούσε ρεύμα. Δεν ξέρω πως να το εξηγήσω. Τελικά πήγα να ξαναξαπλωσω και δεν θυμάμαι τι έγινε αλλά ένιωσα πως πεθαίνω και έριξα μια τεράστια τσιριδα αυτόματα. Όλη η γειτονιά βγήκε στα μπαλκόνια και οι γονείς μου μπήκαν στο δωμάτιο φρικαρισμενοι επειδή νόμιζαν πως με έσφαξαν. Είπα ψέματα ότι είδα εφιαλτη για να μην ανησυχήσουν. Έβλεπα μπροστά μου και παραισθησεις, μάλλον έφταιγε και η έλλειψη φαγητού. Δεν μπορούσα πάλι να κοιμηθώ, φοβόμουν. Ένιωθα λες και είχα πάρει ναρκωτικά. Ανησυχω και δεν ξέρω τι να κάνω.
6
 
 
 
 
σχόλια
Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες. Πήγαινε σε κάποιον γιατρό που θα σε κατευθύνει για τις εξετάσεις που ενδεχομένως να χρειαστούν. Και προσπάθησε να τρως έστω κάτι ελαφρύ ανά 3-4 ώρες και να βάζεις τον εαυτό σου να ξαπλώνει και να ξεκουράζεται (έστω κι αν δεν κοιμηθείς).
Το έχω πάθει κι εγώ, χωρίς τσιρίδες όμως. Προσωπικά είχα παντελή έλλειψη σε βιταμίνη D και ήμουν πολύ χάλια. Πήγαινε όσο γίνεται πιο σύντομα σε έναν ενδοκρινολόγο, να κάνεις έναν ηπέρυχο θυρεοειδούς. Θα σου γράψει κι ανάλογες εξετάσεις αίματος και μπορεί να σε στείλει και για περαιτέρω εξετάσεις. Μην το αμελήσεις. Καλή δύναμη!!!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ