ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.6.2020 | 15:54

Η γιαγια μου

Η γιαγια μου πριν ενα χρονο επαθε εγκεφαλικο.Σήμερα ειναι καλα. Ολες οι εξετασεις της ειναι καλες. Δεν ειχε κάποια επιπτωση στο σωμα της. Δηλαδη αν κάποιος αγνωστος τη δει, δε θα καταλαβει οτι εχει περασει εγκεφαλικό. Ομως η διαθεση της ειναι πολυ χαλια. Αισθανεται ότι δεν μπορεί να κανει τίποτα. Σήμερα την ειδα για πρωτη φορα στη ζωη μου να κλαιει. Αισθανοταν άχρηστη γιατι την επισκεφτηκαμε ( μενει στο χωριο) και δεν μπορουσε να μας μαγειρεψει οπως παλια. Πώς μπορώ να την βοηθήσω ? Πώς μπορώ να βοηθησω εναν άνθρωπο που ισως εχει κατάθλιψη οταν δεν μενουμε στην ιδια περιοχη?
3
 
 
 
 
σχόλια
Λες πως αισθάνεται άσχημα γιατί νιώθει άχρηστη. Δώσε της να καταλάβει πως εσένα σου είναι σημαντική. Αφου δεν μπορείς να είσαι κοντά της καθημερινά, παιρνε την τηλέφωνο. Όχι τυπικά, 5 λεπτά κι άντε γεια. Κουβεντιασε μαζί της. Μοιράσου την καθημερινότητα σου. Ζήτα τη γνώμη της. Ρώτα την πώς φτιάχνει ένα φαγητό.Έτσι αισθάνεται πως έχει αξία για σένα, άρα πως είναι σημαντική. Δοκίμασε το.
Να την πάτε σε γιατρό.Είναι φυσιολογικό να αισθάνεται ότι αισθάνεται...Σας έχει μαγειρέψει χιλιάδες φορές στο παρελθόν, τώρα μπορείτε εσείς να της μαγειρέψετε...Και απλώς θέλετε την παρέα της :)Δε χρειάζειται να κάνει τραπέζια!Όλα θα πάνε καλά, θα δεις ;)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ