ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.6.2020 | 20:00

Who am I supposed to be?

Μπορώ να δω την ζωή, τις επιλογές μου, τον εαυτό μου αλλα κ τους αλλους ανθρώπους από τόσες διαφορετικές οπτικές γωνίες και ερμηνείες, που μπορώ να τρελαθώ. Νιώθω χαμένη δίχως να ξέρω πως πρεπει να είμαι, να πράττω, να ζω αυτή τη ζωή. Ποιος είναι ο σωστός δρόμος είτε η σωστή συμπεριφορά σε μια κατάσταση, το σωστό συναίσθημα απέναντι σε έναν άνθρωπο. Να είσαι ο εαυτός σου λένε. Έχω 2 εαυτούς να μου λέει ο ένας το Α ο αλλος το Β. Την μια μερα το θέλω να ντύνομαι ντιβα, την αλλη χιπισσα. Την μια να γινω το τάδε, την άλλη να σπουδάσω το ταδε. Η μόνη μου σταθερότητα είναι η αστάθεια. Νομίζω πως νιωθω τα συναισθήματα μου, υποτιθεται δουλεύω με τον εαυτό μου κιομως νιώθω τόσο αποκομμένη από αυτά κ αυτόν!
6
 
 
 
 
σχόλια
Η ταυτοτητα μας καθοριζεται απο τα ερεθισματα που παιρνουμε και, σε σπανιες περιπτωσεις, απο την εντονη εσωτερικη επιρροη της ψυχης. Συνηθως το ψυχικο καλεσμα φιμωνεται απο τον πολυ θορυβο των εξωτερικων ερεθισματων που σου λενε τι εισαι, τι να εισαι, γιατι να εισαι χ και οχι ψ, κτλ. Ο τυπικος ανθρωπος απλα ζυγιζει τα διαφορα ερεθισματα που εχει λαβει και τεινει προς αυτο που του εχουν πει οτι ειναι το πιο επικερδες απο διαφορες αποψεις. Ακομα και η εναλλαγη ρολων, πχ ντιβα ή χιπισα, εχει κερδος στο οτι δε βαριεσαι αλλα και αποκτας διαφορετικες εμπειριες. Το πραγματικο ερωτημα ειναι ποιοι ειμαστε χωρις τα εξωτερικα ερεθισματα να μας καθοριζουν αμεσα ή εμμεσα. Κατι που το 99.9999% δε θα το βρει ποτε.
Το θεμα ειναι οτι εχεις βρει το νοημα σου κι ας περιγραφεται απο τη λεξη χαος.Ενα θα σου πω,ξερεις την εννοια "πολυσχιδης προσωπικοτητα"? Δηλαδη η πολύπλευρη προσωπικοτητα,που ασχολείται με πολλά πράγματα και έχει επιδόσεις καλές σε αρκετά επίπεδα.Οι πολυσχιδείς προσωπικότητες είναι άτομα ιδιαίτερα προικισμένα και δημιουργικά, που αξιοποιούν το μυαλό τους και τις δεξιότητές τους ποικιλοτρόπως.Ε λοιπον εγω τετοια ατομα τα γουσταρω,και γουσταρω να κανω παρεα μαζι τους,γιατι πολυ απλα δεν τα βαριεσαι λογω του οτι κινουνται πολυεπιπεδα.Μια χαρα εισαι κοριτσι μου.Αν νιωθεις οτι ολο αυτο σε δυσχεραινει και δεν μπορεις να το διαχειριστεις και σου δημιουργει πανικο ή εγκλωβισμο, θα ελεγα να πας σε εναν ψυχολογο.Να εισαι καλα και να περνας καλα!
Καταλαβαίνω πως μπορεί να νιώθεις. Ο κόσμος είναι τόσο πολυδιάστατος και υπάρχουν τόσα πράγματα να καταπιαστείς και να ασχοληθείς για να επιλέξεις μονάχα ένα. Ζήσε την αστάθεια είναι αυτό που σου φωνάζει η καρδιά σου να κάνεις.