ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.6.2020 | 17:30

Παράλληλη σχέση.

5 χρόνια και μας έχει και τις 2 μαζί. Την είχε πριν από μένα, αλλά όχι σαν επίσημο ζευγάρι. Εγώ είμαι η επίσημη σχέση του έξω, αλλά από μηνύματα που διάβασα κρυφά κι από τηλεφωνήματα σε άκυρες ώρες καταλαβαίνω ότι δεν έχει κόψει μαζί της. Μου έκανε πρόταση γάμου. Με θέλει πραγματικά ή για να μου ρίξει στάχτη στα μάτια; Γιατί δεν ξεκόβει μαζί της ή γιατί δεν επέλεξε να είναι με αυτήν, εφόσον κι αυτή είναι ελεύθερη, οικονομικά/επαγγελματικά είμαι το ίδιο μαζί της και οι δυο είμαστε εμφανίσιμες; Τί μπορεί να έχει στο μυαλό του;
7
 
 
 
 
σχόλια
Αν δεν τρολάρεις, αυτός ο άνθρωπος πραγματικά σου αξίζει. Μην τυχόν και τον χάσεις, δε θα βρεις άλλον άνθρωπο κομμένο και ραμμένο για σένα. Και στο λέω πραγματικά πολύ σοβαρά και χωρίς καμία διάθεση ειρωνείας.
Αντί να του δώσετε και οι δυο κλοτσιά και να τον αφήσετε στα κρύα του λουτρού, κάνετε τα γούστα του και ο πασάς έχει το χαρέμι του. ΑΗΔΙΑ! Ποια πρόταση γάμου καλέ θα δεχτείς; Δεν καταλαβαίνω τα μυαλά που έχετε μερικές! Σου εμπνέει δηλαδή εμπιστοσύνη; Σου αρέσει και δεν σε ενοχλεί που ταυτόχρονα αγκαλιάζει, φιλάει, κάνει έρωτα και με μια άλλη; ΗΜΑΡΤΟΝ!
Εγώ απορώ και με τις δυό σας. Και εσύ έχεις καταλάβει ότι υπάρχει και η άλλη, αλλά και η άλλη που ξέρει οτι εσύ είσαι η επίσημη συνεχίζει.Λοιπόν εάν αυτά τα κάνει και πρίν την πρόταση γάμου, μπορείς να φανταστείς αργότερα τι θα κάνει. Σκέψου και αποφάσισε.
Τι στα κομμάτια, άλλοι τις έχουν δυο-δυο, κι άλλοι δεν σταυρώνουν ούτε θηλυκό λέπι!Κι η πλάκα είναι ότι και εσύ, προφανώς και η άλλη, το ξέρετε ότι σας έχει δυο-δυο αλλά κάθεστε. Μέλι έχει στ' αχαμνά του; Έστω πες μας με τι λούζεται!
Αφού μπορεί 5 χρόνια και έχει και τις δύο σας μ... ς είναι να διαλέξει μια? Θα μπορούσα να έχω κάθε μέρα δύο μπάλες παγωτό και θα επέλεγα τη μία?