ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.6.2020 | 20:55

Θέλω να με ξεχάσουν όλοι

Θέλω να με ξεχάσουν όλοι οι άνθρωποι που γνώρισα... Δεν έχω social, δεν κάνω παρέα με κανέναν... Δεν θέλω να αφήσω κανένα στίγμα σε αυτόν τον κόσμο, δεν θέλω να κάνω παιδί, δεν θέλω να θυμάται κανείς οτι υπήρξα όταν πεθάνω.Δεν μου αρέσει τίποτα στη ζωή, όλα είναι μάταια
7
 
 
 
 
σχόλια
Θα σου πρότεινα μια μερα να πας μια βόλτα σε κάνα νοσοκομείο,να δεις κανένα σακατι, κανένα άρρωστο, η κάποιον με καρκίνο που και τι δεν θα δίνε να ήταν στη θεση σου έξω από αυτό το κτίριο με την υγεια του.Έτσι για να εκτίμησης λίγο.Για κάθε μερα που ξυπνάς να είσαι ευγνώμων,και να λες πάντα στον εαυτό σου (ότι λέω και εγώ)"Ανεξάρτητα από το ποσο χαλια είναι τα πράγματα ,και ποσο πιο χαλια θα γινουν,εγώ θα τα καταφέρω"
Ε ωραία, μην έχεις σοσιαλ, μην κάνεις παιδιά και μην κάνεις παρέα με κανεναν. Θα πεθάνεις ούτως η άλλως, οπότε, αντί να μιζεριαζεις,δεν έχεις να χάσεις τίποτα αν ζησεις μέχρι να πεθανεις. Έτσι θα έχεις κίνητρο και για περισσότερα ρίσκα.
Εβλεπα ένα βίντεο με έναν κύριο που είχε πάει να ζήσει μόνος του σε ένα ακατοίκητο νησί. Καλή φάση.Ωστόσο... Ποτέ δεν ξέρεις πόσο σημαντικό μπορεί να είναι το στίγμα σου για κάποιον. Ή το στίγμα κάποιου άλλου για σένα.
Ω, ηρεμα! Τι ακριβως σου συμβαινει? Πολλοι εδω βιωνουμε μοναξια και αρνητικα συναισθηματα. Ο καθενας μας για διαφορετικους λογους... Ομως, διακρινω μια αρνηση που φτανει στα ορια του μηδενισμου. Κακως παντως αισθανεσαι ετσι οποιο και αν ειναι το υποβαθρο. Δεν πρεπει να παραιτησε ετσι απλα. Η ζωη ειναι ενας αγωνας, ναι! Αλλα αξιζει να βγαινουμε νοκ αουτ χωρις προσπαθεια?

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ