ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.6.2020 | 15:09

δεν ξέρω που να βρω δουλεια

Γεια σας είμαι κοπέλα 20 και ακόμα δεν έχω εργαστεί..Ψάχνω δουλειά καιρό τώρα και δεν με παίρνουν πουθενά μιας και δεν έχω προϋπηρεσία... Να πω πως για σερβιτόρα δεν πιστεύω πως μπορώ να πάω μιας και δεν έχω την δύναμη να κουβαλήσω δίσκο είμαι αρκετά αδύνατη και δεν έχω δύναμη στα χέρια...μιας και είμαι και αγύμναστη και από το να μου πέφτει ο δίσκος από τα χέρια δεν λέει... Έχω ρωτήσει και σε φούρνους άλλα και εκεί δεν με παίρνουν μιας και δεν έχω γνώσεις καφέ και δεν έχουν τον χρόνο για εκπαίδευση.. Τέλος έχω πάει και σε μαγαζιά με ρούχα αλλά και εκεί καμία τύχη. Έχω ανάγκη την δουλεία μιας και δεν πέρασα στις πανελλήνιες και θέλω να μαζέψω χρήματα για να σπουδάσω κάπου ιδιωτικά και γενικά να είμαι οικονομικά ανεξάρτητη...Έχει κάνεις να μου προτείνει κάποια ιδέα για το που θα μπορούσα να εργαστώ για πρώτη φορά?
6
 
 
 
 
σχόλια
Στα τηλεφωνικά κέντρα(πωλησεις) τους παίρνουν όλους. Δύσκολο αλλά θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις εμπειρία. Επίσης επένδυσε στον εαυτό σου, μάθε ξένες γλώσσες, γυμνασου, βελτίωσε την εμφάνιση σου, για να σου ανοίγουν πόρτες. Καλώς ή κακώς η εμφάνιση μετράει στις γυναίκες
Αν είσαι εμφάνισιμη, κοινωνική και με μυαλό στο κεφάλι σου, ώστε να μην άγεσαι και φέρεσαι, ψαξου για νυχτερινή δουλειά πχ υποδοχή κτλ. Και καλύτερα λεφτά θα βγάλεις και πιθανώς να κάνεις γνωριμίες, ώστε μελλοντικά να βρεις μια πρωινή δουλειά. Και δεν εννοώ σε κ...μπαρα...
Λοιπόν μπορείς να μοιράσεις φυλλάδια(πάντα ζητάνε κόσμο) ή να βρεις διαφημιστική εταιρεία που ζητάνε νέα παιδιά και θα σε καλούνε 2 με 3 φορές την εβδομάδα να πηγαίνεις στο τάδε μέρος να δείνεις δωρεάν δήγματα για διάφορα προϊόντα (για την Αθήνα τώρα σου μιλάω που μένω και είναι κάτι που συμβαίνει ειδικά το καλοκαίρι). Αλλά για κάτι μόνιμο είναι μόνο σερβιτόρος και πωλητής . Μην απορίπτεις το σερβιτοριλικι επειδή δεν έχεις μυϊκή δύναμη στην τελική θα τα πηγαίνεις ένα ένα(όρεξη να έχεις) . Επίσης πόσοι νόμιζες ότι στις καφετέριες παίρνουν πολλά πράγματα ή στους χώρους εστίασης πλέον με την κρίση που υπάρχει. Άσε που θα συνηθίσεις κιόλας και μετά μια χαρά θα τα κουβαλάς όλα μαζί . Αυτά ελπίζω να σε βοήθησα.
Αρχικά, να διαλέγεις αγγελίες στις οποίες πιστεύεις πως μπορείς να ανταποκριθείς και δεν ζητάνε προϋπηρεσία. Σαν πωλήτρια, καθαρίστρια, λάντζα, υπάλληλος σε παιδότοπο ή κάτι παρόμοιο. Για φροντίδα ηλικιωμένων (ή και ατόμων με ειδικές ανάγκες) που γράφει η red lipstick, θα σου έλεγα να μην το προσπαθήσεις γιατί κατά τη γνώμη μου εχει μεγάλη ευθύνη, στην οποία ένα άτομο που δεν έχει σχέση καμία με αυτό, δεν θα τα καταφέρει μάλλον. Αποκτώντας σιγά σιγά εργασιακή εμπειρία, θα μπορέσεις να διεκδικήσεις περισσότερα πράγματα (μάλλον) και μεγαλύτερες απολαβές. Αυτά από εμένα και καλή τύχη.
Τι άλλα πράγματα ξέρεις; Γλώσσες, υπολογιστές; Κάποιο τεχνικό προσόν; Ιδιαίτερα/φύλαξη σε παιδάκια δημοτικού; Baby sitting; Πληκτρολόγηση κειμένου σημειώσεων/εργασιών για φοιτητές; Μεταφράσεις στα ελληνικά για αιτήσεις στο δημόσιο; Διαμεσολάβηση για πληρωμές σε αυτόματα μηχανήματα για ηλικιωμένους, με κάποια αμοιβή; Καθαρισμός τζαμιών σε εταιρεία καθαρισμού; Όλα αυτά αποτελούν μια κάποια "προυπηρεσία" ώστε να γίνει αργότερα κάπου πρόσληψη.
Κουζίνα σε καφέ/εστιατόρια για αρχή, δηλαδή πλύσιμο πιάτων!!! Δευτερευόντως διανομές φυλλαδίων αν σε ενδιαφέρει, ή φροντίδα κάποιας ηλικιωμένης!!! Καλή τύχη στη ζωή σου!!!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ