ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.6.2020 | 14:22

Θλιβερό

το να μην μπορώ καν να κάνω μια ημερήσια εξόρμηση στις μόνες διακοπές που θα κάνω φέτος γιατί τα 20-25 ευρώ που θα φύγουν στα κτελ και το φαγητό θα μου λείψουν.
3
 
 
 
 
σχόλια
Εντάξει,εαν δεν σου περισσεύουν..εμπρός καλά μου ποδαράκια,ξέρεις τι εξορμήσεις μπορείς να κάνεις με πεζοπορία;δεν μπορεις να φανταστείς ! τόλμησε και δεν θα χάσεις.
* Αν δεν κατάλαβα καλά την ερώτηση και όντως θα κάνεις κάπου διακοπές: ξέχνα την εξόρμηση με κτελ και εξερεύνησε με τα πόδια την περιοχή όπου θα μείνεις. Θα εκπλαγείς από το πόσες κρυφές γωνιές και πράγματα μπορείς να ανακαλύψεις σε ένα μέρος ;-)
Λυπάμαι για αυτό. Εύχομαι να κάνεις έστω μικρά πράγματα σε κοντινές οάσεις. Αν μένεις Αθήνα, μπορείς να πας στην λίμνη του Μαραθώνα και για εξερεύνηση στις γύρω περιοχές που έχει και πύργο και ολόκληρο μονοπάτι ειδικά φτιαγμένο για εξόρμηση. Πάει το αστικό λεωφορείο μέχρι το Καλέτζι, κάνει στάση και στο φράγμα. Έχουμε και καταρράκτες στην Αττική, που μέχρι ένα σημείο πάνε τα λεωφορεία και μετά πεζοπορία. Ελπίζω να βρεις παρόμοια μέρη σε όποιο μέρος κατοικείς και να κάνεις φθηνές αλλά αξέχαστες μονοήμερες :)
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ
Βγάλε από μέσα σου ό,τι κρύβεις
ή φοβάσαι να παραδεχτείς

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ