ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.6.2020 | 00:44

Ψέματα

Πριν μερικές μέρες μου έκλεψαν το κινητό ενώ ήμουν και είπα ψέματα στους δικούς μου, φοβούμενος ότι θα ανησυχήσουν πολύ καθώς σπουδάζω σε άλλη πόλη. Τους είπα το μεγαλύτερο μέρος της αλήθειας απλά παρελειψα την κλοπή. Το έκανα προκειμένου να μην φοβηθούν και αγχώνονται μετά συνέχεια. Τώρα όμως νιώθω απαίσια που είπα ψέματα αλλά δεν υπήρχε και άλλη επιλογή. Φοβάμαι μην το μάθουν τελικά και χάσουν την εμπιστοσύνη τους σε εμένα καθώς συνήθως τους λέω οτιδήποτε εχω σκοπό να κανω. Αν και αυτά που είπα δεν απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. Δεν θα τους βάλω στη διαδικασία να μου πάρουν άλλο. Αλλά παρόλα αυτά νιώθω απαίσια και φοβάμαι μήπως κάποια στιγμή όλο αυτό γυρίσει εναντίον μου. Είναι τόσο κακό να πούμε ένα ψέμμα για να μην στενοχωρησουμε κάποιον άλλο ?
2
 
 
 
 
σχόλια
Βρε παιδι μου εληξε,ειπες οτι ειπες μην το σκεφτεσαι αλλο.Παρακατω.Απο που θα το μαθουν?Αμα σε δουν με αλλο τηλεφωνο,θα τους πεις μου επεσε κι εσπασε η οθονη και με τα ιδια λεφτα που θα εδινα να το φτιαξω πηρα αλλο.Λιγο το κακο.Πολλες ενοχες εχεις βρε παιδι μου,χαλαρωσε λιγο,δεν εκανες και εγκλημα.Απλα να προσεχεις γενικα.Ειπες οτι ειπες,καλα το διαχειριστηκες απο κει και περα προχωρας παρακατω σαν να μην εγινε.Χαλαρωσε.
Ούτε κακό, ούτε καλό απαραίτητα. Το συνηθισμένο θέμα με τα ψέματα είναι οι ενοχές που τα συνοδεύουν μετά, το γεγονός δηλαδή ότι γυρίζουν σαν μπούμερανγκ στον εαυτό μας.Τώρα πάει, το είπες και πέρασε. Αν υπάρξει επόμενη φορά θα σκεφτείς καλύτερα τι είναι αυτό που σε φοβίζει ώστε να σου βγαίνει να πεις ψέματα, και θα πράξεις αναλόγως.Καλή τύχη :)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ