ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.6.2020 | 22:22

Ο καλύτερος και ο χειρότερος εαυτός μας.

Μερικοί άνθρωποι σου βγάζουν ό,τι πιο όμορφο και ευγενικό έχεις στην ψυχή σου. Σου βγάζουν τον καλύτερο σου εαυτό . Αλλοι πάλι, έχουν την ικανότητα να ξεθάβουν από μέσα σου ό,τι πιο άσχημο και επιθετικό κομμάτι κρύβεις. Σου ξεθάβουν τον χειρότερο σου εαυτό, αυτόν που ούτε εσύ η ίδια/ο ίδιος ήξερες ότι υπήρχε.
6
 
 
 
 
σχόλια
Να το αντιστρεψω λίγο? Δεν βγάζουν μόνο σε εμας, βγάζουν κι εκείνοι ενα αντίστοιχο καλό ή κακό δικο τους κομμάτι εαυτού και αυτο με τυ σειρα του φέρνει τη δική μας αντίδραση. Αυτο πιστευω.
Συμφωνώ Ανιακι αλλά εδώ που τα λέμε υπάρχουν κ κάτι ατομακια που όντως σου βγάζουν τον χειρότερο εαυτό σου(μου)...Το καλύτερο είναι να ξεκοβουμε από δαυτα κ να είμαστε όλοι ευτυχισμένοι...Εξ.προσωπικα αυτό θα έκανα...Τώρα αν δεν γίνεται ,προσπάθησε να τους αγνοείς...
Κι εγώ συμφωνώ μαζί σας. Απλά η εξομολόγηση αφήνει μεγάλα κενά ως προς το ποιος είναι ο χειρότερός τους εαυτός και πως ενεργοποιείται. Για πολλά άτομα ( που η ειρωνεία είναι ότι κανονικά αυτά εμπνέουν αυτό που λέει η Chocολατίτσα μας ❤️), ο άλλος τους βγάζει τον χειρότερο εαυτό επειδή είναι... Μαύρος, επειδή έχει παραπάνω κιλά, επειδή έχει παρακάτω κιλά, επειδή δεν τον υπακούει, επειδή είναι γυναίκα, επειδή είναι ψηλός, επειδή έχει κάποια μορφή αναπηρίας κοκ και αυτοί συνήθως ξεπερνάνε τα όρια (του άλλου και ίσως και του νόμου) και θεωρούν πως ο άλλος τους βγάζει τον χειρότερο εαυτό γιατί δίπλα στο άλλο άτομο δεν είναι βίαιοι, με τους άσπρους πχ, μια χαρά τα πάνε, άρα όσοι δεν είναι άσπροι έχουν το πρόβλημα. Βρείτε το λάθος. ;) Υ. Γ. Τέτοιες γενικότητες εμένα μου φαίνονται ύποπτες, ειδικά όταν δεν ξέρω σε ποιον χειρότερο εαυτό λέει και τι έγινε ακριβώς.