ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.6.2020 | 12:00

Κουτσομπολιό ή κοινωνική ενημέρωση;

Συνέβη κάτι σοβαρό στο σύντροφό μου.Τον βοηθά κάποιος να το ξεπεράσει και συμφωνούν να μείνει μεταξύ τους για να μην ανησυχήσω εγώ ή η οικογένεια του.Αυτός που βοήθησε το λέει στη γυναίκα του και αυτή με τη σειρά της, το αναφέρει κάθε φορά σε άλλους.Καφεδάκια το απογευματάκι κλπ.Και εγώ το μαθαίνω από το σύντροφό μου πριν το μάθω από αλλού.Το σοβαρό ήταν πως έφυγε με το τρακτέρ και ο άνθρωπος που τον βοήθησε είναι συγγενής μου.Φταίω εγώ που δε θέλω να τους ξαναμιλήσω;1ον γιατί ήταν σοβαρό και έπρεπε να το μάθω πρώτη απ'όλους.2ον γιατί όταν συμφωνείς σε κάτι γιατί αθετείς την υπόσχεση σου.3ον και αυτή πόσο χαζή πρέπει να είναι για να νομίζει ότι δε θα το μάθουμε ότι το αναφερε παντού λες και είναι κάνα πικάντικο νέο;Έλεος!
4
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ αν ήμουν εσυ θα τα εβαζα πρωτα με τον συντροφο μου. Γιατί να μην το πει σε μένα και γιατί να μην το μάθω πρωτη? Και εκεί πανω θα ξεκινουσα μια ωραία κουβεντουλα για το πως βλέπει τη σχέση μας και για το αν μαζί με αυτό, σαν αυτό έχει κρύψει και αλλά παρόμοια περιστατικά και καταστάσεις. Θα τα ξεκαθάριζα ολα. Για ολους τους υπολοιπους ποιος έμαθε ποιος βοήθησε ποιος διέδωσε δεν θα ασχολιομουν καν, ειναι ολα μπούρδες για μένα και δε θα βγαλεις άκρη. Το κυρίως ειναι γιατί να το κρύψει ο σύντροφος σου. Εκεί θα γινομουν έξαλλη αν δεν ξεκαθάριζε το πως και το γιατί. Να πω οτι ησουν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη ή οτι είχες κάποιο πρόβλημα (υποθετικά λέμε μην παρεξηγηθείς) εκεί να καταλάβω να μη στο πουν και φρικαρεις και στεναχωρηθεις και παθεις κάτι. Αλλά τωρα δεν βλέπω κάποιον ιδιαίτερο λογο. Καντον να στα πει ολα. Ολα μιλάμε γιατι τα έχω πάρει τωρα στο κρανίο! Μα να το μάθω τελευταία?

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ