ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.6.2020 | 13:00

Αποτρίχωση

Είμαι κοπέλα και έχω πολλές τρίχες στην περιοχή της κοιλιάς (κυρίως στη γραμμή της κοιλιάς αλλα κι γυρω-γυρω). Σκέφτηκα να πάρω κάποια κρέμα αποτρίχωσης αλλά δεν ξέρω αν θα έχει αποτέλεσμα. Μήπως το κερί θα είναι καλύτερο; Τι άλλες λύσεις υπάρχουν δεδομένου ότι δεν έχω χρήματα για λέιζερ και πρέπει οπωσδήποτε να κανω κάτι για να απαλλαγώ γιατί φαίνονται πολύ;
12
 
 
 
 
σχόλια
Αν είσαι μικρή όχι ακόμα λέιζερ μέχρι να σταθεροποιηθείς ορμονικά. Μεγαλύτερη μπορείς να το κάνεις. Μακριά από ξυράφι. Θα σου έλεγα αποτριχωτική κρέμα ή κερί. Προσωπικά νομίζω ότι και η κρέμα θα κάνει δουλειά. Εγώ την προτιμώ γενικά.
Μη διανοηθείς να βάλεις κρέμα , τσιμπιδάκι ή ξανθυντικη! μόνο κερί ή λέιζερ η καλύτερη επιλογή! λογικά 10-20€ θα σου πάρει για αυτήν την περιοχή. Και όντως να ψάξεις τα ορμονικά σου σε ενδοκρινολόγο και γυναικολόγο!
Μην βαλεις κρέμα τυπου βιτ κτλ και μην κανεις αποπειρες με ξανθυντικες κρεμες κτλ ειδικα πανω στο δερμα κτλ.Πηγαινε σε αισθητικο κ κανε αποτριχωση με κερι. Αν δε ξερεις μην το κανεις μονη. Μπορει μεχρι κ εγκαυμα να παθεις. Αν κ ομοιοπαθουσα για πανω απο 10 χρονια, θα σου ελεγα χιλιες φορες πηγαινε σε δερματολογο και κανε λειζερ.Δεν ειναι τοσο απαγορευτικες οι τιμες πλεον.Μπορώ να σου συστησω το δικο μου.Τα λεφτα που θα δωσεις για 3 αποτριχωσεις (υπολογιζε ανα 3-4 εβδομαδες η τριχα θα βγαινει) θα ισουται με μια συνεδρια (συν επαναληπτικο) και οι τριχες θα κανουν ενα διμηνακι να φανουν (αν κρινουμε οτι εισαι τερμα μελαχροινη κ οι τριχες σου ειναι αρκετά μαυρες - δε μιλάμε για το χνουδι)Αλλιως αλοιψου με λαδι και αντιηλιακο κ αρχισε ηλιοθεραπεια ... θα ξανθυνουν με τον ηλιο..
Κοίτα ,αφού δεν της αρέσουν που φαίνονται κ ζήτησε μια γνώμη πάνω σε αυτό απαντάμε...Και εξηγώ: Αν είναι μελαχρινή κ της αφήσει ως έχουν ,θα φαίνονται λιγότερο από το αν τις ξανθυνει...Ξέρω κοπέλα που ήταν μελαχρινή κ ξανθυνε το μουστάκι( λιιιιιγες τριχουλες μην φανταστείς) κ ενώ δεν τις παρατηρουσες αρχικά,μετά έκαναν μπαμ...λολ...Κατά τα λοιπά,ο καθένας κάνει ο,τι του αρέσει, εννοειται...:)
Ναι συμφωνώ ότι κάνει μπαμ το αφύσικα ξανθό τρίχωμα σε σκούρο δέρμα. Αλλά δεν ήξερα ότι είναι μελαχρινή πριν το διευκρινήσει. Εννοούσα ότι οι μαύρες τρίχες δεν κάνουν μπαμ σε σκούρο φόντο, για όσες φυσικά το προτιμούν. Οι Ινδές έχουν κάνει διατριβή στο θέμα :)

Σεισμός