ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.6.2020 | 17:29

Όταν...

Όταν από την πρώτη εβδομάδα ο άλλος πέφτει στα πάτωμα με λόγια και πράξεις και δεν έχεις προλάβει να τον φλερτάρεις καν... Δεν είναι βαρετό κουραστικό και υπερβολικό? Μετα τον πρώτο καφέ μηνύματα εκδηλώσεις κτλ... Με κούρασε κ δεν μπόρεσα να την δω ερωτικά.Σας έχει συμβεί? Μιλάμε πάντα για μια εβδομάδα γνωριμίας!Δε λέω καλή κοπέλα αλλά μπουχτίσα με τον τόσο ενθουσιασμό δεν πρόλαβα να καταλάβω καλά καλά τι γίνεται και δέχομαι μηνύματα υπερβολής.οκ μπορεί όντως να νιώθει αλλά ρε παιδιά από την πρώτη εβδομάδα??και ενώ της είπα λέω οκ εκφράζεσαι νωρίς εγώ θέλω χρόνο κτλ και αυτή εκει..σας έχει συμβεί? Αν ναι τι κάνατε?
10
 
 
 
 
σχόλια
Μπορεί να σε ερωτεύτηκε είσαι τυχερός είναι πολύ σπάνιο αυτό , όμως αν εσύ την βρίσκεις βαρετή σημαίνει ότι δεν την θες άρα πες της το και άσε την να βρει κάποιον που θα την βρίσκει μοναδική .
Πολλές φορές.Μερικές θέλουν να ζήσουν τον έρωτα τώρα, μεγάλο, δυνατό, σαν τα άρλεκιν.Εξήγησε της ότι θες το χρόνο σου και ότι θα ανταποκριθείς μόλις είσαι έτοιμος.Μην ξενερώνεις από τώρα. Απόλαυσέ το. Θα ξενερώσεις, ούτως ή άλλως, όταν της περάσει.
Να σου πω κάτι? Εχεις δίκιο. Ειναι κουραστικό και υπερβολικο μέσα σε μια μονο βδομαδα η αλλη να κανει και να λέει έτσι. Σου λεω να σκεφτείς κάτι, να μπεις στη θέση της: αμα οι προηγούμενοι που συνάντησε ηταν τέρμα μαλακες και άκυροι και η κοπέλα βρήκε σε εσένα οτι έψαχνε. Εκεί την καταλαβαίνω. Εκεί απλα θα τη ρωτούσα και θα ήθελα να μου μιλήσει να μου πει το γιατί τόσος ενθουσιασμός. Μπορεις να το κανεις κι εσυ. Να το συζητήσεις να δεις για ποιο λογο αντιδράει έτσι και απο κει και πέρα βλέπεις. Απο την αλλη μπορεί να ειναι ο τύπος της. Υπάρχουν ατομα υπέρ ενθουσιαστικα που ενθουσιάζονται με το παραμικρό σχεδόν ανυπαρκτο και κανουν σα χαζοχαρουμενα να σου δώσω να καταλάβεις. Έλλειψη ωριμότητας? Μπορει. Πολλά μπορεί να συμβαίνουν οποτε μίλησε της να μάθεις τουλάχιστον.