ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.6.2020 | 17:08

Τι φάση;

Ρε παιδια, εξηγηστε μου κατι. Βαζει καποιος μια αγγελια «σε αναζητώ», εστω οτι δεχεται καποιες απαντησεις.. κ ανταπαντά εστω πχ το εξης: πες μου λιγα πραγματα για σένα. Κι οταν λες ηλικία απλα εξαφανιζονται;!;Δλδ τι φαση; Γιατι δεν εχετε τα @@ να πειτε ξερεις κατι θεωρω οτι δεν μου κανεις ηλικιακά..;! Ή εστω για οποιοδηποτε λογο λακιζουν.. Την αλλη τη ρωτας αν της αρεσει το τρεξιμο κ εξαφανιζεται! Φαντασου!!Πως θα μπορεσεις να γνωρισεις εναν ανθρωπο, να επικοινωνησεις, να συναψεις μια σχέση αν τον ακυρωνεις για τα βασικά..; Αλλά παρ’ολα αυτά «διαφημιζεις» οτι σε νοιαζουν βαθυτερα πραγματα, ενεργειες, ελξη κτλ.Τι να πω; Κοριτσια καντε καμια ψυχαναλυση να λυσετε τα προβληματακια σας!
6
 
 
 
 
σχόλια
Τραβατε γνωριστε καμια γυναικα η αντρα εξω η σε καμια παρεα!μου χετε αποβλακωθει στο ιντερνετ και ψαχνετε και σοβαρες απαντησεις γιατι εξαφανιζονται οι ανθρωποι που δε βλεπετε και μπορει να μιλανε με αλλους 10...η ζωη ειναι εξω οχι στο ιντερνετ παιδες!
Ξεκόλλα.Δικαίωμά τους να φαντάζονται τον πρίγκηπα με μια συγκεκριμένη ηλικία.Αφού αυτό είναι το κριτήριο τους, ΕΣΥ δε θα έπρεπε να τις θες. Ούτε να κλαίγεσαι εδώ πέρα σαν ανώριμος έφηβος.