ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.6.2020 | 17:58

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!

Μεγαλη πικρα και απογοητευση. Ειμαι ερωτευμενος εδω και πολυ καιρο με μια συμφοιτητρια μου, και μολις χθες βρηκα το θαρρος να της το πω. Η αντιδραση της με γειωσε αποτομα. Μου ειπε οτι ειμαι μια χαρα παιδι, ομορφος και ενδιαφερον ατομο, αλλα οτι ειμαι πολυ κοντος για αυτην!!! Ελεος. Εν τω μεταξυ, ναι οκ ειμαι κοντος, αλλα κι αυτη δεν ειναι καμια ψηλη. Στο ιδιο υψος ειμαστε!! (1.67-1.68) Δεν το περιμενα σε καμια περιπτωση να εχει τοσο ρηχη σκεψη. Δεν μου ειχε δειξει τετοια σημαδια. Μου τσακισε την ψυχολογια και εριξε την αυτοπεποιθηση μου στα ταρταρα.Παρ' ολα αυτα, ειμαι ακομα ερωτευμενος μαζι της, αν και δεν επιμενω, αλλα ρε κοριτσια, ειστε κι αλλες -αν οχι ολες-με τετοιο σκεπτικο ή απλα ετυχε;;; γιατι αν ειστε, θα πρεπει να αρχισω να συμβιβαζομαι στην ιδεα οτι θα ειμαι μονος, εστω σε αυτα τα νεανικα χρονια.
7
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ ήμουν με άντρες του ύψους μου 1,69 και δεν ειχα κανένα θέμα ... Τέλος πάντων, πιστεύω ότι ένα εξωτερικό χαρακτηριστικό σου χτυπάει στο μάτι αρνητικά μόνο όταν δεν σου προκαλεί κάποια έλξη ο αλλος . Προφανώς για αυτην είσαι κάποια καλά πράγματα (ωραίος, ενδιαφέρον) αλλά πιθανόν να υπάρχουν άλλα στοιχεία χαρακτήρα τα οποία να την ενδιαφέρουν (να τα χρειάζεται) περισσότερο και να τυχαίνει να μην τα έχεις. Η απουσία έλξης φταίει, αυτό την κανει να βλέπει το ύψος σου σαν αρνητικό. Δεν μπορεί από μόνο το ύψος να σταματήσει μια καρδιά από το να χτυπήσει λίγο πιο δυνατά. Όχι δεν το πιστεύω. Οπότε πάρτο μία δικαιολογία που έχει να σου πει επειδή ούτε κ η ίδια μπορεί να εντοπίσει ακριβώς τι είναι αυτό που λείπει για να σε δει αλλιώς. Η γνώμη μου; Απλά δεν ταιριαζετε! Αυτό που έχεις να δώσεις σαν άντρας απο μεσα σου δεν την αφορά. Να ερωτευτείς κάποια που αυτό που έχεις να δώσεις κ αυτό που είσαι θα ταιριάζει σε αυτό που χρειάζεται κ την ελκύει κ θελει! Μην πτοείσαι καθόλου για το ύψος. Δεν έχει καμία σημασία. Και αν θέλει κάτι πιο γερό για να σε δει αλλιώς αρπαξε την και φιλα την. Δεν είναι θέμα ρηχοτητας του χαρακτήρα της πάντως λογικά . Είναι θέμα ρηχοτητας των συναισθημάτων της προς εσένα.
Ο άντρας μου έχει το ίδιο ύψος μ εσένα και δε με ενοχλεί καθόλου! Έχει τα πιο όμορφα μάτια, τρομερό μυαλό, και την καλύτερη καρδια! Αυτά μετράνε φίλε μου και όχι τα ύψη, τα πλάτη και τα βάθη! Φυσικά και το ύψος σου δεν αποτελεί λόγο να μείνεις μόνος σου! Δες επιπλεον ποσοι διασημοι αντρες με μικρο το δεμας είχαν δίπλα τους τις πιο ωραίες και εντυπωσιακές γυναίκες
Στη θεωρία μου άρεσαν οι ψηλοί άντρες. Μπορώ να πω ότι ακόμα μου αρέσουν. Στην πράξη ερωτεύτηκα μυαλά, όχι παρουσιαστικά. Και τα μυαλά αυτά έτυχε να τα έχουν άντρες που είχαν μικρότερο ύψος.
Γλυκουλη μου 1.68 θεωρειται ψηλη οτι και να λες στην Ελλαδα εισαι οχι στη Γερμανια! Οπως πολλοι αντρες δε θελουν χοντρουλες ετσι και πολλες γυναικες θελουν κοντουληδες! Ετσι ειναι η ζωη τι να κανουμε τωρα!
Νομίζω πως είσαι αρκετά υπερβολικος. Οπως λες σου ειπε πως εισαι κοντος γι αυτήν. Δεν σου ειπε οτι αυτο ειναι το ελάττωμα σου γενικοτερα. Αυτη μπορει να θελει κάποιον να της ριχνει 3 κεφαλια επειδη μπορει να ναι το βιτσιο της αυτο. Δεν θεωρω σωστο οτι με το παραμικρό που λεει κάποιος κατι για σενα εσυ πρεπει να πεφτεις και να σκέφτεσαι τοσο αρνητικά. Υπάρχουν πολλοι άνθρωποι που δεν εχουν κολληματα ουτε με το υψος αλλα ουτε και με το βαρος.
Koίτα σε πολλές γυναίκες αρέσουν οι ψηλοί άντρες. Θα μου πεις είναι το ύψος λόγος, για να απορρίψεις κάποιον; Όχι, θα σου πω εγώ. Αλλά άλλες γυναίκες έχουν άλλη άποψη. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει τη γνώμη του. Της εκδήλωσες το ενδιαφέρον σου. Δεν θέλει. Αφού δεν θέλει, δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Συνέχισε τη ζωή σου. Ξέρω πονάει και θα πονάει για καιρό. Μα κάποια στιγμή θα περάσει.