ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.5.2020 | 23:32

Τα δύσκολα της ισορροπίας!

Έχω παρατηρήσει πως όσο πιο ισορροπημένος, ανεξάρτητος, ικανός να θέσει τα όριά του και συμφιλιωμένος με τον εαυτό του είναι κάποιος, τόσο πιο απωθητικός γίνεται για (ορισμένα) άτομα του εγγύς περιβάλλοντός του. Για ποιο λογό; Επειδή αυτό το άτομο δεν μπορεί να χειραγωγήθει ή να χρησιμοποιήθει προς εκτόνωση των δικών τους θεμάτων; Ή μήπως το άτομο αυτό εκπέμπει μία έπαρση; Φοβάμαι πως είναι το πρώτο.
4
 
 
 
 
σχόλια
Ο καθένας αναλύει τις καταστάσεις ανάλογα και με αυτά που έχει βιώσει. Εγώ πιστεύω, ότι ο λόγος που γίνεται απωθητικός αυτός ο άνθρωπος είναι η έπαρση που βγάζει, η αδιαφορία ορισμένες φορές, το στυλακι κοίτα ποιος είμαι εγώ που πληρώνω μόνο για μενα. Και αν κάποιος θελήσει βοήθεια, θα το κάνει θέμα και θα το χτυπάει σε κάθε ευκαιρία. Ενδεχομένως όμως, να γίνεται και αυτό που λες. Ή να είναι και ένας συνδυασμός αυτών.