Διαμέρισμα σε 87χρονη άστεγη αγόρασε ο Ζακ Γαλυφιανάκης

Διαμέρισμα σε 87χρονη άστεγη αγόρασε ο Ζακ Γαλυφιανάκης Facebook Twitter
12

Ένα διαμέρισμα αγόρασε ο ελληνικής καταγωγής Αμερικανός ηθοποιός Ζακ Γαλυφιανάκης σε 87χρονη άστεγη και ήταν επίσης εκείνη που επέλεξε να τον συνοδεύσει στην πρεμιέρα της τρίτης συνέχειας του Hangover, στις Κάννες.

 

Ο Γαλυφιανάκης είχε πρωτογνωρίσει την Μίμι Χάιστ πριν από 18 χρόνια ως πελάτης, στο πλυντήριο όπου εκείνη εργαζόταν στην Santa Monica.

 

Διαμέρισμα σε 87χρονη άστεγη αγόρασε ο Ζακ Γαλυφιανάκης Facebook Twitter

Αργότερα, όταν ο ηθοποιός έγινε διάσημος σταμάτησε να πηγαίνει στο κατάστημα και χάθηκε η επαφή τους, μέχρι πριν από δύο χρόνια που ο Γαλυφιανάκης έμαθε ότι η Μίμι είχε χωρίσει και ήταν άστεγη. Ήταν κυριολεκτικά μόνη της αφού δεν έχει παιδιά και όλοι οι κοντινοί συγγενείς της είναι νεκροί.

 

Διαμέρισμα σε 87χρονη άστεγη αγόρασε ο Ζακ Γαλυφιανάκης Facebook Twitter

Ο Γαλυφιανάκης, ευαισθητοποιήθηκε και χωρίς να το μάθει κανείς, της αγόρασε ένα διαμέρισμα με μια κρεβατοκάμαρα, μια κουζίνα, ένα σαλόνι και ένα μικρό μπάνιο, πληρώνοντας της και τους λογαριασμούς. Μαζί του και η Renee Zellweger που φροντίζει να είναι πάντα γεμάτο το ψυγείο της 87χρονης.

12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΛΧΑΝ ΟΜΑΡ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ

Διεθνή / WSJ: Ο Τραμπ θέλει να αφαιρέσει την υπηκοότητα της Ιλχάν Ομάρ και να την απελάσει

Ομοσπονδιακοί πράκτορες έκαναν έφοδο στο σπίτι της, κατάσχεσαν το διαβατήριό της και έχουν εκδώσει περισσότερες από δώδεκα κλητεύσεις, τρεις εβδομάδες πριν από τις ενδιάμεσες εκλογές
THE LIFO TEAM
ΡΩΣΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

Διεθνή / Η Ρωσία δημιουργεί «ζώνη ασφαλείας» στην Ουκρανία, η οποία δεν θα αποτελέσει αντικείμενο διαπραγμάτευσης

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου δήλωσε ότι η σχεδιαζόμενη ζώνη ασφαλείας θα εκτείνεται σε μήκος 660 χιλιομέτρων, εκ των οποίων το 70% βρίσκεται ήδη υπό ρωσικό έλεγχο. Δεν διευκρίνισε, ωστόσο, πόσο βαθιά στο ουκρανικό έδαφος θα εκτείνεται η ζώνη.
THE LIFO TEAM
BREAKING BAD RJ MITTE AYTOKTONIA

Διεθνή / «Καμία μαμά δεν θα έπρεπε να βρίσκει έτσι το παιδί της»: Η μητέρα του RJ Mitte μιλά για τον θάνατό του

«Αν γνώριζα κάτι περισσότερο ή μπορούσα να είχα κάνει κάτι διαφορετικά, πραγματικά θα το είχα κάνει. Θα έδινα τη ζωή μου για τη δική του», δήλωσε η Dyna Mitte για τον γιο της
THE LIFO TEAM
ΒΟΛΟΝΤΙΜΙΡ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΕΥΡΩΠΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΡΩΣΙΑ

Διεθνή / Ο Ζελένσκι προειδοποιεί πως 20 εκατομμύρια Ουκρανοί θα μπορούσαν να καταφύγουν στην Ευρώπη, εάν η Ρωσία κερδίσει τον πόλεμο

Ο Ουκρανός πρόεδρος εκφώνησε ομιλία στη σημερινή σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ζητώντας 70 δισεκατομμύρια ευρώ - επιπλέον - από την Ευρώπη
THE LIFO TEAM
ΤΖΟΡΝΤΑΝ ΜΠΑΡΝΤΕΛΑ ΓΑΛΛΙΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ

Διεθνή / Γαλλία: Ο ακροδεξιός Μπαρντελά γνωρίζει ήδη πως δεν θα κερδίσει τις προεδρικές εκλογές

Πολλοί πιστεύουν ότι ο Ζορντάν Μπαρντελά θα μπορούσε κάποτε να γίνει πρόεδρος της Γαλλίας. Τώρα βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για αντισημιτισμό, όμως αυτό που ανατρέπει τα μεγάλα πολιτικά του σχέδια είναι η επιστροφή της Μαρίν Λεπέν από την πολιτική απομόνωση
THE LIFO TEAM

σχόλια

7 σχόλια
Αυτα στην Αμερικη. Εν τω μεταξυ στην Ελλαδα δυστυχως οι περισσοτεροι μεγαλοι Ελληνες ηθοποιοι και γενικα διαφοροι μεγαλοι καλιτεχνες, εχουν μεινει απενταροι (ΧΑ!), παρ ολα τα εκατομυρια που εισεπραξαν επι δεκαετιες, και γι αυτο ακριβως δεν βλεπουμε να βοηθανε! Θαυμαστε τους στα ΜΜΕ να σκιζουν τα ρουχα τους και να κλαινε οτι δεν εχουν να πληρωσουν ουτε καν το λογαριασμο ηλεκτρισμου! Αχ, αυτες οι μεγαλες Ελληνικες προσωπικοτητες του πνευματος και της τεχνης, τι τρομερο! ετσι ωστε πραγματικα να αναρωτιεται κανεις πως εφτασαν σ' αυτη τη φοβερη κατασταση... σχεδον απιστευτο!
Καλά δε θέλει και πολύ για να μείνεις απενταρος σ' αυτή την κρίση. Όποιος είχε αγοράσει ακίνητα τώρα κλαίει. Άσε που πριν την κρίση οι πιο πολλοί έκαναν Ντόλτσε Βίτα... Και ποιος δε θα έκανε στη θέση τους.
Κατα το "οπου ακους πολλα κερασια κρατα και μικρο καλαθι" θα επρεπε να υπαρχει και το "οπου ακους μεγαλο δραμα κρατα και μικρο μαντηλι". Καταξοδεψαν ολα τους τα χρηματα, εχασαν τα σπιτια τους, και δεν εχουν να φανε και να πληρωσουν λογαριασμους. (φοβερες προσωπικοτητες πνευματος!!!) Και γιατι δεν τα ελεγαν ολα αυτα πιο πριν; Γιατι.. κι αυτο ειναι αλλο ενα νεο-ελληνικο θαυμα! Απιστευτο κι ομως Ελληνικο (!) αλλα ολοι οι μεγαλοι Ελληνες καλιτεχνες πτωχευσαν τα τελευταια 3-4 χρονια της κρισης, ομαδικα, μπουλουκι, ολοι μαζι*** !!! ***για το τρελλαδικο...
εγώ πάλι, ουτε παραπάνω τον συμπάθησα μετά από αυτό το δημοσίευμα, ούτε καλύτερος άνθρωπος έγινα... εννοώ, θα μπορούσε να το έχει κάνει και χωρίς να ζητήσει από τους managers του να το κοινοποιήσουν. Το εκλαμβάνω ως υστεροφημία κι εχω βαρεθεί με κάτι τέτοια. Εκτιμώ πολύ περισσότερο όσους το κάνουν διακριτικά και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Συμβαίνουν τέτοια περιστατικά και γι' αυτό δεν τα μαθαίνουμε, γιατί απλά παραμένουν στη σφαίρα της εσωτερικής ευαισθησίας αυτού που το πράττει κι' αυτό είναι η επιτομή της ποιότητας, για μένα.