ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.5.2020 | 13:36

Ειναι τσιγκουνης?

Αυτος μενει στο πατρικο του με τη μητέρα του. Εγω νοίκιαζω ενα σπιτι μονη μου. Βρισκομαστε αποκλειστικά στο σπιτι μου εναμιση χρονο καθως στο δικο του δεν υπάρχει ανεση. Στο σπιτι μου δεν προσφερει το παραμικρο, το πολυ πολυ καμια εξαδα νερα. Οταν βγαίνουμε, αραια θα ελεγα, κερναει αλλά μετα μου λεει να ειμαστε ανεξάρτητοι στα πορτοφόλια μας και να μη νιωθει βαρος. Εννοειται οτι εγω παντα κανω κίνηση να πληρώσω και τον εχω κερασει. Χθες μου ειπε να παμε να φαμε κατι στυλ φουρνου. Ξεκιναμε να παμε και με ρωταει "μηπως εσυ θελεις να παρεις κατι αλλο απο αλλου?" . Το ειπε 100% επειδη ηθελε να πληρώνουμε χωριστα. Και ρε γαμωτο ειλικρινα δεν ειμαι καμια ηλιθια που περιμένει απο τον αντρα να κερασει, εχω την ανεση μου οικονομικά, εχει και αυτος τη δικη του. ΑΛΛΑ απο την στιγμη που μενει σπιτι μου πολλα βραδια και τσιμπολογαει (πχ τοστ, κουλουρακια,μπαρες) δε θα πρεπε να προσφέρει κατι? Εντάξει, ας μη μοιραζόμαστε το ενοικιο, τους λογαριασμους και τα ψωνια αλλα εστω να κερασει οταν βγαίνουμε? Απο τον φουρνο θα επαιρνα μια τυρόπιτα ας πουμε των 2 ευρω... φυσικά του ειπα οτι θα παρω κατι απο αλλου... Το κορυφαιο οταν γυρίσαμε σπιτι μου ειπε οτι ξαναπεινουσε και του ειπα να ανοιξει το ψυγειο και να φάει ο,τι θελει. Και οκονομικά βγάζουμε τα ίδια. Ειναι τσιγκουνης ή ειμαι παράλογη?
10
 
 
 
 
σχόλια
Μπορει να μην αντιλαμβανεται καν οτι αυτο που κανει ονομαζεται τσιγκουνιά.Μπορει ετσι να εχει μαθει. Να μην εχει μαθει να μοιραζεται ή μα προσφέρει.. Οχι αποκλειστικά, αλλα συνηθως αυτα τα ατομα δεν εχουν μεγαλωσει με αδερφια, ή κι αν εχουν οι γονεις τους δεν τους εμαθαν τις βασικες αρχες του δούναι και λαβείν. Φερεις φυσικα ευθυνη που τον εχεις επιλεξει για συντροφο κ που ενω σε ενοχλει η συμπεριφορα του, δεν εχεις ανοιξει κουβεντα. Θα φερεις μεγαλυτερη, αν παρολα αυτα, ανοιξετε κουβεντα, επιβεβαιωσεις τις «φοβιες» σου, και μεινεις με αυτο τον ανθρωπο ενω εν μεσω πλην σαφως «ζει εις βαρος σου». Good luck!
Αν δεν το έχεις συζητήσει μαζί του, για να γνωρίζει τον προβληματισμό σου, πώς να τον κρίνουμε εμείς από εδώ; Μετά από ενάμιση χρόνο, η επιλογή, καθώς και η ευθύνη της επιλογής, είναι δική σου. Καλή τύχη :)
Προφανώς και είναι και μάλιστα ψάχνει να βρει τρόπους να το καλύψει, όπως νομίζει, αλλά βέβαια δεν γίνεται.Πάντως να εχεις υπόψη σου ότι αυτοί οι άνθρωποι, όχι μόνο δεν αλλάζουν με τον χρόνου, αλλά πιθανώς χειροτερεύουν.
Είναι ο τύπος που παίρνει αλλα δεν δίνει.γιατί ετσι τον εχουν μάθει.αυτοί οι χαρακτήρες στην πορεία γινονται κακοί σύντροφοι,κακοί σύζηγοι και κακοί φίλοι.πάντα στον τομέα του "μοιράζομαι" μιλάω.ειχα φίλο κάποτε έναν τέτοιο χαρακτήρα και νομιζα και εγώ ότι είμαι παράλογη.μόλις όμως εβαλα όρια.....μάντεψε...εξαφανίστηκε. απλά ψάχνουν για μαλ@@εςΗ επιλογή δική σου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ