ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.5.2020 | 10:46

Τι να κάνω;

Έχω μια γνωστή που της προσέχω το μωράκι , είναι αρκετά ευκατάστατη κ συχνά πυκνά μου δίνει πράγματα που δεν θέλει ,ξαφνικά άρχισε λέει να χάνει πράγματα από το σπίτι της ρούχα κοσμήματα κτλ είχε καθαρίστρια που την άφηνε μόνη της αλλά από αρχές χειμώνα του '19 δεν έχει καμία γιατί ο άντρας της φώναζε κ έλεγε να τα κάνει μόνη της αφού δεν εργάζεται. Τέλος πάντων ξαφνικά άρχισε να με ρωτάει μήπως είδες αυτό μήπως σ έδωσα αυτό κ δεν το θυμάμαι έχασα αυτά ο αυτά. Κ νοιωθω ότι θεωρεί ότι τα έκλεψα εγώ ενώ πραγματικά δεν έχω πάρει τίποτα. Κ της το είπα κιόλας κ μου απαντά όχι βέβαια δεν εννοώ αυτό αλλά μήπως το είδες. Νοιώθω πολύ άσχημα να με θεωρεί κλέφτρα κ γιατί να πάρω μια μπλούζα ή ένα παντελόνι πχ γιατί ότι δεν μπορώ να τα αγοράσω; νοιώθω ότι δεν θέλω να ξανά πάω εκεί αλλα αν δεν πάω θα λέει ότι όντως εγώ τα πήρα αν πάω πάλι θα με κοιτά καχύποπτα. Δεν ξέρω τι να κάνω ούτε μπορώ να πω τα πήρε η άλλη κοπέλα κ να τα είχε πάρει ας την πρόσεχε εγώ τι φταίω που έτυχε τώρα να τα πάρει είδηση. Εξάλλου πέρυσι το καλοκαίρι δεν ήμουν εκεί κ της λείπουν καλοκαιρινά. Μια ειλικρινή βοήθεια πως να φερθώ.
2
 
 
 
 
σχόλια
Προσωπικά από τη στιγμή που ξέρω τι είμαι, δεν έχω κανένα λόγο να φοβάμαι και να ντρέπομαι. Το κεφάλι μου πάντα ψηλά και όχι κρυμμένο. Αυτό να κάνεις και εσύ αφού δεν ευθύνεσαι για αυτά που λείπουν από το σπίτι της φαντασμένης μαντάμ.
Αφού είσαι εντάξει δε βλέπω το λόγο να αλλαξεις κατι. Δες το ως έχει: δε σε αφορά. Δεν έχεις κάνει κάτι κακό. Αν εκείνη θελήσει να σε διώξει, αυτό είναι δικό της θέμα. Μέσα σου είσαι τακτοποιημένη κι αυτό είναι το σημαντικότερο.Καλή τύχη! :)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ