ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.5.2020 | 22:49

Παρατηρώ

Παρατηρώ τους ανθρώπους γύρω μου και καταλαβαίνω το εξής. Όλες οι σχέσεις λειτουργούν με βάση το συμφέρον. Ο ένας θέλει να πάρει κάτι από τον αλλον . Φιλια δεν υπάρχει στις μέρες μας. Όπου βλέπω κολλιτουμπινακι μου κλπ επιφυλάσσομαι . Έχει κυριαρχήσει το λούσο και τα σοσιαλ. Και εγώ δεν έχω νιώσει ποτέ κάτι το χαλαρό. Μια μπυρα και να αγναντεύω μια θεα με την παρέα μου.
5
 
 
 
 
σχόλια
Κι εγώ έχω παρατηρήσει μερικούς ανθρώπους να βλέπουν ό, τι θέλουν και πολλές φορές αυτό που θέλουν είναι κάτι που τους συμφέρει / βολεύει να δουν γιατί έτσι εφησυχάζουν. Εν τω μεταξύ, αναπαράγουν τις ίδιες κλισεδουρες που τους καθιστά αδιάφορους για έναν γόνιμο διάλογο.Υ. Γ. Κι εμείς βαριόμαστε, αλλά όχι κι έτσι. :)
Όταν μάθεις ότι οι πραγματικοί φίλοι δεν είναι μόνο για να πίνουμε μπύρες και να περνάμε καλά, οτι για να διατηρηθεί μία φιλία πρέπει να δίνεις και όχι μόνο να παίρνεις, πρέπει να μάθεις να αγαπάς, να συγχωρείς, να μην φοβάσαι τους ανθρώπους...τότε θα αλλάξει η κατάσταση. Με το να τα ισοπεδώνεις όλα για να νιώσεις καλά που δεν έχεις φίλους δεν λύνεις το πρόβλημα.