ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.5.2020 | 13:15

Φοβος

Είμαι σε πανικό , εδώ και εξι μήνες γνώρισα μέσω fb έναν άνδρα 3 χρόνια μεγαλύτερό μου! Ξεκίνησα μια απλή συνομιλία πολύ φιλική απλα ,εξαρχής αυτός έδειξε το ενδιαφέρον του λόγο εμφανίσεις μου και λογικά διότι είχε ανάγκη από κάποια σύντροφό σε αντίθεση με εμένα που έχω ήδη μια μακροχρόνια σχέση που βρίσκεται στο τέλμα της απλά δυσκολεύομαι λόγο καταστασεων να διακόψω .. το θέμα είναι ότι αυτή η γνωριμία εξελίχθηκε σε κάτι πιο δυνατό μέσω επικοινωνιας ιντερνετικά .. μοιραστηκαμε τα πρόβληματα μας και δεθηκαμε.. άρχισε να ζητάει περισσότερα και να με πιέζει για σχέση και πιο ουσιαστική δεσμευση! Με πίεση να χωρίσω τον φίλο μου ! Έχω αναφέρει κατά καιρούς όλες τις δυσκολίες αλλά δεν αρνήθηκα ποτέ ότι θα ήθελα να δοκιμάζαμε πως θα τα πηγαίναμε αν ξεκινουσαμε μια σχέση αφού πρώτα εγώ ξεκαθαρίσω την θέση μου και τα πρόβληματα που έχω ζητώντας κάποιο χρονικό διάστημα για όλα αυτά ! Πήρα εξαγριωση και πίεση ότι αυτός δεν έχει άλλο χρόνο για αναμονή .. έκανα πισω! Δεν θέλω να δοκιμάσω δεν θέλω να συνεχίσω .. με απειλεί με φωτό από σκριν σοτ από συνομιλιες μας και μου λέει ότι θα Μ έκθεση στον περίγυρο μου διότι λέει σπατάλησα τον χρόνο του και με αποκαλεί ψεύτρα .. γενικά διέκρινα ότι όλο αυτό δεν ήταν υγιές και θέλησα να απομακρυνθω.. με βρίζει πάρα πολύ συνεχώς ! Δεν ξέρω τι να κάνω ,πώς να το διαχειριστω ..
2
 
 
 
 
σχόλια
Δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Θα κάνεις print screen τις συνομιλίες Όχι απλό screenshot . Είχα στείλει κ εγώ παλιά και ζηταγαν με print screen .. για να φαίνονται τα πάντα. Και θα το αναλάβουν εκείνοι. Εγώ όταν είχα στείλει, είχα στείλει αλλά είχα πάρει και τηλ και είχα πει ότι έστειλα. Είναι παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Πρόσεχε κορίτσι μου και κάντο αμέσως.!!

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ