ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.5.2020 | 08:19

Δεν ξέρω τι έχω ....

Θέλω να εξομολογηθώ κάποια πράγματα τα οποία μπορεί οι περισσότεροι να τα θεωρήσετε ασήμαντα και ίσως με κοροϊδεψετε στα σχόλια άλλα πραγματικά νιώθω την ανάγκη να πάρω μια καλή συμβουλή θα με βοηθούσε να ακούσω κάτι καλό έστω και από έναν ανώνυμο. Λοιπόν αρχικά εγώ βρίσκομαι στην εφηβεία, ξέρω ότι οι ορμόνες κάνουν πάρτι και ότι όλοι οι έφηβοι περνάνε άσχημα κάποια στιγμή. Όλα ξεκίνησαν από το περσινό καλοκαίρι, είχα μεγάλες προσδοκίες ότι τουλάχιστον αυτό το καλοκαιρι θα είναι διαφορετικό.. και όμως δεν ήταν... στην οικογένεια μου υπήρχε και υπάρχει πάντοτε ένα αρνητικό κλίμα.Οι γονείς μου είναι δύο άνθρωποι που ποτέ δεν αγαπήθηκαν. Δεν είναι ότι κάνουν εξωσυζυγικές σχέσεις, όχι τίποτα τέτοιο, απλά δεν σέβονται ο ενας τον άλλο δεν περνάνε χρόνο μαζί. Με λίγα λόγια για να μην πολυλογώ μισιούνται. Δεν έδινα σημασία εξάλλου είχα μάθει από μικρή με τέτοιες καταστάσεις (φωνές της μαμάς, και ο μπαμπάς να μιλά άσχημα πίσω από την πλάτη) Βαθιά μέσα μου όμως με πείραζε όλο αυτό. Δεν τους θυμάμαι ποτέ να έχουν μια τρυφερή στιγμή. Με τον καιρό άρχιζα να αλλάζω ώσπου μπήκα εφηβεία (17 είμαι ξέχασα να το αναφέρω) καμιά φορά νιώθω πολύ άσχημα με τον εαυτό μου επίσης. Δεν με αγαπάω, τώρα τελευταία μισω και το σώμα μου. Περνάω μια φάση που θέλω να αδυνατίσω άλλα τρώω πάρα πολύ, μετά το μετανιώνω και μένω για δύο μέρες νηστικιά, καμία φορά και τρείς... Το ότι τρώω πολύ δεν είναι λόγο της καραντίνας. Πάω από πέρσυ που άρχιζα να τρώω και να τρώω. Δεν είμαι καθόλου παχιά όλοι μου λένε ότι είμαι σε νορμάλ κυλά και ότι μου πάνε. Αλλά δεν νιώθω έτσι. Δεν με αγαπάω νομίζω είμαι άσχημη παρόλο που οι άλλοι βλεπουν το αντίθετο. Δεν το πιστεύω και δεν το βλέπω. Μου λένε ότι γράφω και μπορεί να γίνω κάτι πολύ μεγάλο να γράψω και βιβλίο άλλα πάλι δεν το πιστεύω. Δεν πιστεύω σε εμένα. Δεν με αγαπώ. Πότε δεν έχω κάνει σχέση παρόλο που πολλοί μου ζητούσαν εγώ αρνιόμουν, δεν πίστευα ότι με αγαπάνε και ότι ήμουν σίγουρη θα πληγωθω. Όταν όμως τύχαινε να μου αρέσει όντως κάποιος δεν μίλαγα και έφτανα στο σημείο να τον αποφεύγω νομίζοντας ότι θα φάω άκυρο και ότι θα πονέσω. Δεν ξέρω τι εχω... γιατί να είμαι έτσι.
2
 
 
 
 
σχόλια
Εύχομαι να τα βρεις με το μέσα σου και με το έξω σου. Και θέλω να γνωρίζεις πως σε μεγαλύτερη ηλικία είναι πολύ δύσκολο να βλέπεις τους γονείς σου να βρίζονται να μισιούνται όταν μικρή τους έβλεπες πόσο αγαπημένοι ήταν και ξαφνικά να αλλάζουν όλα. Άστους να κάνουν ό,τι θέλουν εσύ κοίτα εσένα.
Έχεις κάποια άσχημα βιώματα που δυστυχώς βιώνουν πολλοί σχετικά με τους γονείς. Το θέμα είναι να μάθεις να το αντιμετωπίζεις γιατί οι άνθρωποι δύσκολα αλλάζουν. Γενικώς αν έχεις ένα καλό φιλικό περιβάλλον μίλα για αυτά που αντιμετωπίζεις. Δεν είναι ντροπή και ο καθένας έχει προβλήματα οπότε βγάλε από μέσα σου τα άσχημα. Θα σου έλεγα και σε κάποιον ειδικό αν έχεις την δυνατότητα.. ψάξε το λίγο. Επίσης μην τα παίρνεις όλα κατάκαρδα όσο δύσκολο και αν είναι.. οι γονείς έτσι είναι άστους να τρώγονται στην τελική δική τους είναι η ζωή. Κάποια στιγμή θα καταφέρεις να βγεις από το περιβάλλον αυτό. Κοντεύεις άλλωστε..Κράτα ισορροπημένη διατροφή και πρόσεχε τον εαυτό σου, αγάπησε τον και προχώρα. Αν είχες μία φίλη που αντιμετώπισε όλα αυτά που λες τι θα την συμβούλευες; Ε, αυτά πες τα εσύ στον εαυτό σου.