ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.5.2020 | 14:03

Στα όρια του χωρισμού

Τον γνώρισα πριν 5 χρόνια (στα 28μου) σε μια φιλική παρέα. Όταν τον πρωτοείδα, έπαθα. Ήταν πολύ εμφανίσιμος, κομψός, αρρενωπός, με ωραίο ντύσιμο, ακριβώς αυτό που ονειρευόμουνα. Την επόμενη μέρα φαγώθηκα να βρω πληροφορίες. Ήταν όλες πολύ καλές.Κανονίσαμε να βγούμε το φιλικό μας ζευγάρι, εγώ και αυτός. Έπαθα ακόμα περισσότερο. Εκείνο τον καιρό συμπτωματικά ειχε βγει και εκείνος από σχέση 3 μήνες, και εγώ για πάνω από 6 μήνες. Έδειξε και εκείνος ενδιαφέρον. ( εδώ να πω ότι και εγώ είμαι εμφανίσιμη, θηλυκή, με γενικά ωραίο σώμα).Το επόμενο ραντεβού ήταν οι δυο μας, Πήγε πολύ καλά, έχω βέβαια είχα ξετρελαθει, πρώτη φορά μου είχε συμβεί κάτι τέτοιοΤο ίδιο βράδυ κάναμε σεξ, ήταν το ωραιότερο που είχα κάνει ποτέ. Ακολούθησε σφοδρός έρωτας από μένα αλλά και απ' ότι έδειχνε και από εκείνον.Παντρευτηκαμε σε ένα χρόνο. Οικονομικά ήμασταν καλά, εκείνος δεν είχε κάποιο ιδιαίτερο πτυχίο, αλλά είχε μια καλή θέση σε πολυεθνική με αρκετά καλό μισθό.Εγω έχω τελειώσει αγγλική φιλολογία και κάνω μαθήματα σε παιδάκια, περιμένοντας διορισμό.Ο γάμος μας κυλούσε καλά, εγώ ήμουνα τόσο ερωτευμένη, τόσο αφοσιωμένη, τόσο παραδομένη, δεν του έφερνα αντίρρηση σε τίποτα.Μετά από δύο χρόνια γάμου, αποφασίσαμε να κάνουμε παιδάκι. Ο χρόνος κυλούσε και το παιδάκι δεν έρχονταν. Πέρασαν αλλά δύο χρόνια, στα οποία τα υπονοούμενα ότι κάτι δεν πάει καλά με μενα, πύκνωναν.Αποφάσισα να ξεκινήσω εξετάσεις. Εν τω μεταξύ η συμπεριφορά του άλλαζε συνεχώς προς το χειρότερο, έδειξε μια άνευ προηγουμένου αυταρχικότητα, ήταν απότομος και άρχισε να γίνεται απόμακρος.Οι εξετάσεις μου δεν έδειξαν απολύτως τίποτα. Λογικά έπρεπε να κάνει και ο ίδιος κάποιες εξετάσεις σπέρματος, γιατί στυτικα δεν είχε κανένα πρόβλημα, ίσα, ίσα ήταν ικανότατος.Όταν του το είπα πολύ ευγενικά, με πολύ τρόπο και σιγά σιγά έγινε έξαλλος.Με κατηγόρησε ότι μόνο εγώ φταίω Παρ ότι είχα κάνει του κόσμου τις εξετάσεις.Να μην σας τα πολυλογω, η σχέση μας ξεθοριασε. Έχει γίνει άλλος ανθρωπος, δίνει μόνο διαταγές, για όλα φταίω εγώ, σεξ δεν κάνουμε πια.Μου λείπουν δύο τρεις σταγόνες για να ξεχιλεισει το ποτήρι. Σκέπτομαι να δώσω ένα τέλος όσο πιο σύντομα μπορώ Νομίζω ότι θα κάνω σωστά, τι λέτε ?.
3
 
 
 
 
σχόλια
Το γεγονος οτι το φταιξιμο επεσε αποκλειστικα σε σενα ενω εχεις κανει εξετασεις που δεν εδειξαν προβλημα ενω αυτος δεν κανει εξετασεις και στο ακουσμα τους εγινε εξαλλος δε σε βαζει σε υποψιες??η αντιδραση αυτη και μονο μου δινει να καταλαβω οτι κατι κρυβει που δε θελει να φανερωθει..προφανως ανικανοτητα...οι συγγενεις γνωστου μου παντρευτηκαν και ενω προσπαθουσαν να κανουν παιδια δεν κανανε...το φταιξιμο το εριχναν στη γυναικα ομως εκανε του κοσμου τις εξετασεις και ηταν καλες...οταν ειπε στον αντρα να κανει εξετασεις εβρισκε δικαιολογιες και δεν πηγαινε..ωσπου περασαν τα χρονια και δεν κανανε ποτε παιδια και μαθευτηκε οτι αυτος δεν μπορουσε απλα...ακομα και εσυ να εφταιγες εφοσον σ αγαπαει αληθινα δεν επρεπε να αντιδρασει ετσι..
Είναι αυτός ο ναρκισσισμός που ίσως λίγο πολύ στην εποχή της εικόνας όλοι τον έχουμε και ότι τα πάντα πρέπει να είναι ιδανικά σαν κόλλα περιτυλίγματος. Ωραία εμφάνιση, ωραίο ντύσιμο, ωραίες συμπεριφορές, ωραία ζωή, ωραίο σεξ.... και ζούμε το παραμύθι που στο κακό κεφάλαιο, γιατί έχει και τέτοια η ζωή, είμαστε τόσο εύθραυστοι σαν τον καθρέφτη που ποζάρουμε με αυταρέσκεια και εγωισμό. Έτσι έπαθε λοιπόν ο σύζυγος.. διαλύθηκε μη αντέχοντας ότι μπορεί να έχει κάποιο θέμα γονιμότητας ή στην ζωή του γενικώς. Δεν ξέρω αν ήταν ένας κρυμμένος χαρακτήρας όλα αυτά τα χρόνια και τώρα βγήκε ο αληθινός εαυτός ή έγινε έτσι λόγω του προβλήματος. Πιστεύω το δεύτερο. Ξεκάθαρα ψυχολογικό λοιπόν το θέμα που με μία ήρεμη και λογική συζήτηση (προσπάθησε όσο μπορείς) ίσως τον πείσεις να το αντιμετωπίσει και στη συνέχεια να αντιμετωπίσει και το ιατρικό θέμα. Αν δεις ότι και πάλι δεν.... καλό είναι και για τους δύο να λήξει.