ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.5.2020 | 16:27

Σχέση εν μέσω πανδημίας

Καλησπέρα σας.Τα τελευταία δύο χρόνια συζώ με τον σύντροφό μου. Λόγω κορονοιου γυρίσαμε ο καθένας στα χωριά μας για να προσέχουμε τους δικούς μας ανθρώπους(τα χωριά μας είναι δίπλα..10χλμ απόσταση).Λόγω των μέτρων έχουμε βρεθεί μια φορά στο σπίτι της αδερφής του.Όταν λοιπόν του πρότεινα να ξαναβρεθούμε ήταν αρνητικός.Έχει σταματήσει τα τηλέφωνα,έχει σταματήσει τα μηνύματα δεν απαντάει πλέον στα μηνύματα μου και αν θα μιλήσουμε αυτό θα είναι για πολύ λίγο.Έχω διαπιστώσει πως πλέον δεν ενδιαφέρεται για μένα,δεν βρίσκει χρόνο πλέον για εμένα και τον μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η παρέα του.Απο την άλλη όμως μου αναφέρει συνέχεια να τελειώσει όλο αυτό και να γυρίσουμε σπίτι μας σαν να μην τρέχει τίποτα.Για πείτε μου την γνώμη σας.
1
 
 
 
 
σχόλια
Μήπως δεν είναι η παρέα του μόνο που τον ενδιαφέρει αλλά και κάποια άλλη...; Η συμπεριφορά αυτή είναι εντελώς παράλογη για ένα ζευγάρι που το μόνο πρόβλημα ανάμεσα του είναι η καραντίνα. Εκτός αν αυτή την τελευταία φορά έγινε ή ειπώθηκε κάτι τόσο άσχημο που να δικαιολογεί αυτή τη στάση..

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ