ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.4.2020 | 22:26

Συγκατοικηση

Θέλω να μου πείτε την γνώμη μας..εδώ και 2χρονια συγκατοικώ με μια κοπέλα που στην συνέχεια έγινε και φίλη μου...τον πρώτο χρόνο που δουλεύαμε και οι 2 δεν βλεπομασταν πολύ όλα ήταν τέλεια..φέτος όμως άρχισαν τα προβλήματα...άρχιζα να νιώθω ανεπιθύμητη μες το σπίτι κάποιες φορές έλεγε ότι ήταν δικό της το σπίτι ενώ πλήρωνα κανονικά για όλα μέσα και πολλές φορές την βοηθούσα γιατί δεν ήταν καλα οικονομικά..τον Ιανουάριο τσακωθήκαμε και της είπα ότι θα φύγω από το σπίτι για να μη χαλασε την φιλια μας..μετά όμως άλλαξα γνώμη γιατί ηξερα ότι θα την κρέμαγα κι επίσης δεν ήθελα να φύγω από εκείνο το σπίτι..παρόλα αυτά είχαμε συμφωνήσει ότι τον Ιούνιο θα φύγω γιατί θα ερχόταν η αδερφή της όποτε δεν θα χωρούσαμε και οι 3..τώρα με τον ιο όμως έχω έρθει σε δύσκολη θέση..εδώ και δυο μήνες μένω με τους δικούς μου στο σπίτι τους και της είπα ότι δεν μπορώ να ανταπεξέλθω οικονομικά για αυτό θα φύγω από τώρα..άρα 2 μήνες πιο νωρίς..αυτή νευρίασε και έλεγε ότι την κρέμασα και κινούμαι ανάλογα με τον συμφέρον μου..δεν πρέπει όμως να σκεφτω και εμένα;εγώ αναγκάζομαι να αλλάξω σπίτι αφού θα έρθει η αδερφή της και επίσης το στεγαστικό επίδομα δεν το μοιράζεται ενώ πλήρωνα κανονικά για το ενοίκιο....
4
 
 
 
 
σχόλια
Τους δύο μήνες που μένεις στους γονείς πληρώνεις κανονικά για το άλλο σπίτι χωρίς να μένεις εκεί; Και το πρόβλημα είναι για δύο μήνες νωρίτερα..; Δεν νομίζω. Κάποιο άλλο θέμα υπάρχει και η δικαιολογία είναι αυτή. Τώρα ποιο είναι το θέμα δεν ξέρω.. Μάλλον η ίδια κινείται αναλόγως πως την βολεύει.
Νομίζω πως απλά θέλει να βγάλει απ'τη μύγα ξύγκι... Να της πεις για το επίδομα που δεν μοιράζεται κ να αποχωρήσεις. Γιατί θεωρώ πως αν κούμπωνε η διακοπή της συγκατοίκησης μαζί σου με τον ερχομό της αδερφής της δεν θα την απασχολούσε καν η ύπαρξή σου.
1. Δε βλεπω καμια κατανοηση κ ενδιαφερον απο την πλευρα της προς εσενα,οποτε αυτη δεν πρεπει να λεγεται φιλη.2. Πρεπει να μαθεις στις σχεσεις σου να βαζεις ορια(σε βρισκω καπως ελαστικη).Να απαιτησεις να σου δωσει τα μισα χρηματα του επιδόματος καθως τα δικαιουσαι κ να το φτασεις μεχρι τερμα,μην κανεις πισω αν δε πετυχεις το σκοπο σου,ετσι για το γαμωτο.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ