ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.4.2020 | 00:28

Μπέρδεμα!!!

Μπέρδεμα!!!Τι είναι χειρότερο??Το διαβάστηκε και δεν απαντήθηκε...Η το δεν διαβάστηκε τώρα 10 μέρες και η κατάσταση ήταν ενεργή??Είχα έναν παιδικό φίλο...Τέλος πάντων μπερδευτήκαμε λίγο συναισθηματικά εννοώ χωρίς όμως να προκύψει κάτι χειροπιαστό με αποτέλεσμα να ψυχραθούμε και να μην μιλάμε τώρα αρκετό καιρό...(εμένα προσωπικά μου είχε στοιχίσει αρκετά☹️☹️)Τώρα το Πάσχα Μ Σάββατο μου έστειλε ένα μήνυμα δεν το έχω διαβάσει ...Δεν ξέρω τι γράφει ...Τα μυνήματα μου δεν τα κοιτάω συχνά τα κοίταξα την προηγούμενη εβδομάδα και το είδα ...Και σκέφτομαι να το ανοίξω ...??Τι να γράφει άραγε ? απλά ευχές μόνο?? Η και κάτι άλλο??Και αν μπω στον πειρασμό να απαντήσω και έχουμε ξανά ώρα ίδια....Φάνηκε βέβαια στο messenger ότι εγώ το είδα αλλά δεν απάντησα.Αυτή η τεχνολογία θα μας φάει!!!Ενεργός τώρα...Ενεργός πριν μία ώρα...Ενεργός πριν μία μέρα...πφφφφφφ!!!?
5
 
 
 
 
σχόλια
Βρε κοπελιά ανοιξε το, το...τιμημενο!! :D :)ενα μηνυμα είναι,σιγα!!πως μπερδευτηκατε συναισθ/κα δλδ?αυτος σε ειδε ερωτικα η εσυ?μπορει να ειναι απλα ενα ευχητηριο μηνυμα (που σταλθηκε με την ελπιδα επανασυνδεσης η οχι).οτι κι αν εγινε μεταξυ σας,καλο ειναι να το ξεκαθαρισετε.Το λεω επειδη σε βλεπω οτι θελεις να τον ξαναδεις κκ σε τρωει.Ε διωξε το φοβο σου,διαβασε το κ μιλα του ανοιχτα,αναλογως κ πως θα παει η κουβεντα βεβαια.