ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.4.2020 | 17:25

Καράβι.

Προχθες έκλεισα τα σαράντα. Εγώ , οι τεσσερις τοίχοι για παρέα και ο Κόρωνοιος να παραμονεύει εξω από την πορτα.Είχα όνειρο να κάνω οικογένεια με μια όμορφη γυναικα να με περιμένει στο σπίτι μας και 2 κοριτσάκια αλλά παει η ελπίδα μου γκρεμίστηκε σαν τσακισμενο καράβι στα βράχια στην φουρτουνιασμένη θάλασσα.
10
 
 
 
 
σχόλια
Χριστός Ανέστη! Αληθώς Ανέστη! Όταν είπα σε, μια, γνωστή μου ότι μια γυναίκα 51 ετών έκανε παιδι το θεώρησε, πολυ φυσιολογικό... Βεβαίως η ίδια, εχω άλλη γνώμη αλλά, περι ορέξεως κολοκυθοπιτα... Δεν θα σου πω η ίδια, τι θα πραξεις στην ζωή σου... Άλλοι παντρευονται στα 50 η στα 60 η και στα 70 ... Δική τους είναι η ζωή δική τους και η απόφαση... Άλλαξαν οι εποχές που παντρευονταν νέοι η νέες, οι γυναίκες πχ γινονται μάνες στα 37 έτη πχ η και μεγαλυτερες πλεον... Με την μάνα μου εχω 40 χρόνια διαφορά.... Εντάξει δεν υπάρχει συννενοηση μεταξυ μας, αλλα, παντρευτηκε μεγάλη σε εποχή που σίγουρα θα την έλεγαν κρυφά, συγγενείς κλπ ΓΕΡΟΝΤΟΚΟΡΗ... Σήμερα δεν ακουγεται αυτή η λέξη τόσο απλά... Υπάρχουν άγαμες μητέρες, η γυναίκες ανεξάρτητες χωρίς γάμο ότι θες.... Εάν βρεις μια καλή κοπέλα και στο ευχομαι ολοψυχα προχωρα μην κολλας σε, αριθμους.... Ένας αριθμός είναι η ηλικια... Μερικοί μικρό δείχνουν κιόλας... Καλο απόγευμα
Να πω και κατι ακομα.Μοιαζει ολο αυτο που μας περιγραφεις σαν μια φυλακη που την εφτιαξες μονος και φυσικα δεν ξερεις ή δεν θελεις να βγεις.Σαν αυτο:«Η Φυλακή» (Κώστας Μόντης)Το χειρότερο δεν είναιπου μ’ έκλεισαν σ’ αυτή τη φυλακήκαι πήραν τα κλειδιά κι έφυγαν,μα που δεν ξέρω ως πού φτάνει η φυλακή μου,που δεν ξέρω το περίγραμμά της,για να κάνω επιτέλουςσαν άνθρωπος κι εγώμιαν απόπειρα αποδράσεως.
Εισαι μονο 40 και η ελπιδα δεν πεθαινει,λενε,εκτος αν την εξοστρακισες εσυ περα μακρια λογω της αρνησης σου να προχωρησεις με καποιον τροπο τη ζωη σου.Να ξερεις τη ζωη μας μονοι μας τη φτιαχνουμε.Με τις επιλογες μας,τα σωστα μας και τα λαθη μας και φυσικα τα οποια βιωματα μας και πως τα διαχειριστηκαμε εν τελει αν θες.Αρα απο σενα εξαρταται φιλε μου το αν θα προχωρησεις και αν θα ερθουν οπως τα θες.Ειναι το ποσο το κυνηγας αν θελεις.Γιατι συγνωμη ετοιμο δεν ερχεται τιποτα και κανενας.Εσυ ο ιδιος τι κανεις για να φυγεις απο ολο αυτο.Ενταξει ολοι εχουμε τα θεματα μας,τα προβληματα μας,τις αντιξοοτητες μας,αλλα η κλαψα δε βοηθησε ποτε κανεναν να βγει προς τα εξω και φυσικα να αντιμετωπισει ολα οσα ηθελε.Εσυ θελεις να αλλαξεις?Και αν ναι τι ακριβως εχεις κανει προς αυτη την κατευθυνση.Απο εκει ξεκινας.
Ακου μαγκα, καμια γυναικα δεν θελει να παντρευτει εναν ¨κλαψιαρη¨Αν εσυ ο ιδιος δεν το πιστευεις οτι μπορεις να βρεις στα 40 οσες εξομολογησεις και να γραψεις δεν θα ρθουν.Και σε πληροφορω γυναικεια συντροφια βρίσκουν και οι 70ρηδες(και χωρις λεπτα αισθηματα)
Μακάρι να πείσεις τον εαυτό σου να σκεφτεί πως για τίποτα ποτέ δεν είναι αργά. Είσαι και άντρας οπότε είσαι πολύ νέος να σκέφτεσαι πως θα δημιουργήσεις μια όμορφη οικογένεια. Όλοι έχουμε δικαίωμα έστω με σκέψεις να ονειρευόμαστε τη ζωή μας όπως τη φανταζόμαστε και η πορεία θα δείξει τι θα μας αφήσει η ζωή.
Δεν είσαι ο μόνος που έχεις απογοητευτεί. Ο καθένας έχει τα δικά του που τον απασχολούν. Αν και μικρότερή σου σε καταλαβαίνω, διότι και γω έχω όνειρα και ο κάθε άνθρωπος επιβάλλεται να έχει για να επιζήσει. Στα χρόνια που διανύουμε γενικά, υπάρχει απομόνωση και μοναξιά. Όμως δεν είσαι γέρος, είσαι αρκετά νέος για να προσπαθείς και να ελπίζεις.
Γιατί τόση απογοήτευση ρε άνθρωπε. Σαράντα είσαι και είναι μια χαρά ηλικία. Βρες μια κοπέλα που θέλει τα ίδια πράγματα και προχώρα. Θα μου πεις εντάξει δεν είναι έτσι εύκολο, αλλά εξαρτάται και πως το διαχειρίζεσαι. Αν είσαι μέσα στην απογοήτευση και κλεισμένος στο σπίτι λογικό να μην βρεις. Και σίγουρα αυτό συμβαίνει καιρό τώρα, μην τα ρίχνουμε στην καραντίνα. Επίσης υπάρχουν και οι σελίδες γνωριμιών.. δοκίμασε χωρίς πανικό και ποτέ δεν ξέρεις.