ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.4.2020 | 23:24

Θλίψη

Λείπει εδω και 40 λεπτα για να καπνίσει μονος του .. πάλι δεν ήθελε να μιλήσει.. για αλλη μια φορα του έθιξα το "ΘΕΜΑ". Γιατί δεν έχει ορεξη..γιατί το βλέπει σαν αγκαρια.. γιατι το να κάνουμε σεξ δυο φορές το μήνα εχει καταντήσει κατι τοσο φυσιολογικό.. Πόσο ακόμα θα αντέξω την αδιαφορία του. Με αγαπάει ναι. Μετά απο 8 χρόνια ποιος δεν αγαπάει τον αλλον.. με φροντίζει .. αλλα νιώθω τόσο μόνη μου.. τοσο παραμελημένη..τοσο χαλια. Και η απάντηση του είναι "μαλιστα" .."παλι για αυτό".. φεύγει.. 50 λεπτά τωρα. Η καρδιά μου θα σπάσει .. εγώ έχω σπάσει..
6
 
 
 
 
σχόλια
Όχι δεν είναι δεδομένο ότι μετά από οχτώ χρόνια αγαπάς. Μάλλον δεν ξέρεις ή δεν θες να ξέρεις τι συμβαίνει εκεί έξω όχι μετά από οχτώ, αλλά μετά από δέκα και είκοσι χρόνια. Οπότε είσαι τυχερή άσχετα αν δεν το εκτιμάς όσο θα έπρεπε. Το έχεις συζητήσει σε πολιτισμένο επίπεδο; Γιατί από το ύφος της εξ. μόνο θυμό και πίεση διακρίνω. Ο κάθε άνθρωπος στη ψυχή του κρύβει πολλά. Άγχη, ανασφάλειες, θλίψη.. Προσπάθησες να κοιτάξεις την ψυχή του σε βάθος; Να τον κάνεις να ανοιχτεί και να ξεμπλοκάρει αν υπάρχει κάποιο θέμα μέσα του; Σε φροντίζει αλλά νιώθεις μόνη και παραμελημένη επειδή δεν υπάρχει το σεξ πιο συχνά; Από μόνο του αυτό σε βγάζει άκυρη..
Είστε τελειωμένοι, όχι γιατί είστε 8 χρόνια μαζί, αλλά γιατί εκείνος δε θέλει να το συνεχίσει κατά βάθος. Μένει από συνήθεια και από την ''ασφάλεια'' του να νιώθει πως είναι σε μία σχέση. Αν βρει κάτι άλλο να τον συναρπάσει, θα φύγει τρέχοντας και εσύ θα απορείς γιατί έμεινες μπουκάλα.
Το α και το ω μιας επιτυχους σχεσης ειναι η επικοινωνια,η λυση καθε προβληματος προυποθετει διαλογο.Προκαλει εντυπωση το γεγονος και ειμαι σιγουρος πως υποκριπτει κατι σλλο.Η το λυνετε και προχωρατε ομορφα η το διαλυεται.Αν αισθανθει πως σε χανει θα αναγκαστει να βρει και λυση,εκτος αν....
Αν έχει αγχωθεί για αυτό το θέμα κ του το αναφέρεις συνεχώς τον αγχώνεις ακόμα περισσότερο... Προσπάθησε να του το ελαφρύνεις λίγο πλησιάζοντάς τον παιχνιδιάρικα...Όμως μην επικεντρώνεσαι μόνο σ'αυτό γιατί νομίζω πως είναι πιεστικό για εκείνον. Τι είχε ξυπνήσει την επιθυμία σας όταν πρωτογνωριστήκατε? Θυμηθείτε! Ξαναερωτευτείτε!
Γιατι το κανεις αυτο στον εαυτο σου και τον εκθετεις σε τοση ταλαιπωρια?δε δινεις πολλες λεπτομερειες.μα αν η σχεση σου εχει γινει τοξικη ή μετα απο προσπαθειες,συζητησεις κτλ δε βλεπεις βελτιωση,νομιζω ηρθε η ωρα να αποχωρισεις.