ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.4.2020 | 21:17

Βολεψάκηδες και γλειφτρόνια.

Ήθελα καιρό να τα γράψω αυτά, αφορμή στάθηκε η δημοσίευση "λοιπόν μάγκες και αλάνια".Να ξεκινήσω κάνοντας την αυτοκριτική, αμόρφωτο και αστοιχείωτο δεν με λες..δουλεύω 50 ώρες την εβδομάδα χώρις να αποταμιεύω τίποτα(για την επιβίωση που λέμε)και η ζωή που κάνω είναι αρκετά λιτή.Με κάλεσαν αναπληρωτή καθηγητή αλλά το κράτος την υπάρχουσα δουλεία μου την θεωρεί "πρόβλημα" όσον αφορά τα καθήκοντα του εκπαιδευτικού. Οι περισσότεροι ζητάμε μια εργασία που να μας δίνει προοπτική και που θα μπορούμε να στηριχτούμε και να επενδύσουμε πάνω της για να δημιουργήσουμε μια οικογένεια με ασφάλεια. Όλοι το αξίζουμε αυτό είτε είμαστε απόφοιτοι πολυτεχνείου είτε απόφοιτοι λυκείου..Αυτός βέβαια που έχει πιο καλό βιογραφικό σαφώς και "αξίζει" μια εργασία με καλύτερες αμοιβές, μια εργασία που να του ταιριάζει περισσότερο..αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι υπόλοιποι θα πρέπει να δουλεύουν-με 7 μέρες 10 ώρα για 500 και 600 ευρώ.Εξάλλου πολλά άτομα με σπουδές δουλέυουν σε τέτοιες δουλειές..Είναι λάθος να δεχόμαστε πως αυτός που έχει ένα απλό πτύχιο ή τίποτα θα πρέπει να είναι είλωτας και να ανέχεται τον κάθε κόπανο για αφεντικό( ειδικά οι κοπέλες και αυτά που ακούνε από κάτι αφεντικά-πουρά) μια χαρά μας το έχουν περάσει...και το έχουμε κάνει αποδεκτό. Να σας πω και κάτι, έχω γνωστούς απόφοιτους λυκείου που έχουν μπει στο δημόσιο(όχι με αδέκαστα κριτήρια)σε συζήτηση μαζί τους για το τι άποψη έχουν για συνανθρώπους μας που έχουν μείνει αυτές τις μέρες χώρις μεροκάματο, ξέρετε τι μου απάντησε ένας?Ας διάβαζε, αυτό μου είπε χωρίς ίχνος φιλότιμου.Εγώ ντρέπομαι...μάλλον είμαι μια ακόμα αστοχία υλικού..Καληνύχτα σε όλα τα γατόνια εκεί έξω.
4
 
 
 
 
σχόλια
Εκπαιδευτικός εδώ 24 χρόνων, με δυο σεμινάρια και τελειόφοιτη σε μεταπτυχιακο προγραμμα. Δουλεύω σε εξυπηρέτηση πελατών για 600 ευρω. Σε σχολεία μόνο για συνέντευξη και στέκονται πάντα στην έλλειψη προϋπηρεσίας. Κλάψε και για μένα.