ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.4.2020 | 23:49

Χαμηλή λίμπιντο

Λοιπόν ειμαι παντρεμένη κάποια χρόνια και νιώθω ότι η ερωτική μου ζωή είναι μια νεροβραστη κολοκύθα. Δεν μπορώ να το καταλάβω. Ενώ όταν κάνουμε σεξ φαίνεται να με θέλει, η συχνότητα είναι κάτι που δεν τον απασχολεί. Του έχω μιλήσει, του έχω ξαναμιλήσει, Ναι μου λέει δίκιο έχεις, είναι και ότι έχουμε μικρό παιδί και δεν είναι τα πράγματα τόσο ελεύθερα και τις περισσότερες μέρες κοιμάται στο κρεβάτι μας ο μικρός, αλλά... εγώ φαίνεται να με απασχολεί περισσότερο. Δηλαδή, είμαστε νέοι, ωραίοι, υγιείς, θα έπρεπε να ξεσκιζόμαστε με κάθε ευκαιρία, Ναι μου λέει θα βρούμε τον τρόπο. Ποιο τρόπο μωρέ; Ραντεβού στον οδοντίατρο είναι; Ξέρω, η δουλειά, οι υποχρεώσεις, το παιδί, αλλά έλεος. Σήμερα του λέω το μεσημέρι, πάμε για ένα γρήγορο στο δωμάτιο, ο μικρός βλέπει ταινία, θα κλειδώσουμε την πόρτα 5 λεπτά. Έλα ρε μωρό μου δεν έχω όρεξη τώρα. Εχτές του λέω το ίδιο, μου λέει έχω βαρυστομαχιασει (από το πασχαλινό τραπέζι), να το κανονίσουμε μετά. Ε νισάφι πια, άστο καλύτερα λέω εγώ. Έχουμε καταντήσει να το κάνουμε 2 φόρες το μήνα, 3 στο τσακίρ κέφι!Ξεφτίλα όμως... Μου λέει εγώ σε θέλω πολύ, σ'αγαπώ, είσαι το κορίτσι μου. Τι να τα κάνω τα λόγια ρε παιδιά; Τι κατάντια είναι αυτη; Να μας νοιάζει μόνο τι θα μαγειρέψω, τι θα ψωνίσουμε από το internet και πως θα τακτοποιήσουμε το σπίτι; Ή ζωή είναι τόσο ωραία με σεξ και ερωτισμό, γιατί να ζούμε σαν κωλόγεροι; Δεν υπάρχει άλλη, αν σπεύσετε να το πείτε. Έτσι τελικά είναι αυτός ο άνθρωπος. Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Τώρα ροχαλιζει δίπλα μου και σήμερα κατάφερα να κοιμισω το παιδί στο δωμάτιο του. Ας δω το 185ο σήριαλ στο Νετφλιξ και ας σκάσω λοιπόν. Μπορεί εν τω μεταξύ αν μου μείνει και η επιθυμία πολύ, να αυτοικανοποιηθω. Δεν βαριέσαι.. υγεία να υπάρχει λέμε.
2
 
 
 
 
σχόλια
Δεν είναι ραντεβού στον οδοντίατρο αλλά δεν είναι και κατούρημα. Πάμε για ένα γρήγορο πέντε λεπτά. Πρέπει να τα δεις λίγο πιο ξεκάθαρα τα πράγματα.. Ήταν έτσι και πριν τον γάμο; Ήταν έτσι πριν έρθει το παιδί; Γενικώς αυτή η κατάσταση πως, πότε και για πόσο έχει προκύψει. Οι υποχρεώσεις όντως απασχολούν το μυαλό μας, μας μπλοκάρουν και μας ξενερώνουν με αποτέλεσμα η κατάσταση να είναι όπως λες νερόβραστη. Άγχος στη δουλειά, ανασφάλειες, πίεση και πόσα άλλα, που απλά μπορεί να στριφογυρνάνε στο μυαλό και να μην τα μοιραζόμαστε ακόμα και με το άλλο μας μισό.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ