Ράπερ «Μηδενιστής» από Σουηδία: Ο έλεγχος έχει χαθεί - Ψυγεία για τους νεκρούς έξω από νοσοκομεία

Ράπερ «Μηδενιστής» από Σουηδία: Ο έλεγχος έχει χαθεί - Ψυγεία για τους νεκρούς έξω από νοσοκομεία Facebook Twitter
6

Την κατάσταση του επικρατεί στη Σουηδία, που δεν έχει λάβει αυστηρά μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό, περιέγραψε ο Μηδενιστής. 

Ο γνωστός ράπερ έχει μετακομίσει εδώ και μερικά χρόνια στη Σουηδία όπου μένει μαζί με τη σύζυγό του και τώρα βρίσκεται στο Κάλμαρ. 

Ο Μηδενιστής, μιλώντας μέσω Skype στην εκπομπή της κρητικής τηλεόρασης «Ώρα Αιχμής», υπογράμμισε την χαλαρότητα της κατάστασης στη Σουηδία λέγοντας ότι ο κόσμος συμπεριφέρεται σχεδόν κανονικά ενώ κάποιοι διασκεδάζουν και στα μπαρ.

Όπως εξήγησε, τα κλαμπ παραμένουν ανοιχτά, ενώ μόλις πριν λίγες μέρες έκλεισαν οι σχολικές τάξεις, αλλά μόνο του λυκείου.

Ο ράπερ τόνισε ότι μόλις τελειώσει όλο αυτό θα επιστρέψει με την οικογένειά του στο Ηράκλειο, μια και αυτή την στιγμή με βάση τους περιορισμούς που ισχύουν είναι εγκλωβισμένος στο Κάλμαρ.

Μιλώντας για την κατάσταση στην χώρα, ο Μηδενιστής περιέγραψε πως έχουν τοποθετηθεί ειδικά ψυγεία δίπλα στα νοσοκομεία για τα θύματα της πανδημίας. 

Δείτε το βίντεο:

 
Διεθνή
6

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Να πείσει Ισραήλ και Ιράν πως έχουν «κερδίσει» αμφότεροι, επιδιώκει η διεθνής κοινότητα

Διεθνή / Ανάλυση Skynews: Πώς ΗΠΑ και σύμμαχοι φτιάχνουν κόκκινη γραμμή για να μην προκληθεί γενικευμένος πόλεμος Ισραήλ-Ιράν

Η επίθεση της Τεχεράνης με 350 πυραύλους και ρουκέτες σε ισραηλινό έδαφος σε απάντηση του βομβαρδισμού της ιρανικής πρεσβείας στη Δαμασκό - Οι προειδοποιήσεις και το παρασκήνιο
NEWSROOM
Η κληρονόμος Ίβι Γκετί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου- Ο σύζυγός της την αμφισβητεί

Διεθνή / Η κληρονόμος Ίβι Γκετί κατέθεσε αίτηση διαζυγίου- Ο σύζυγός της την αμφισβητεί

Το αγαπημένο παιδί της μόδας, η Ίβι Γκετί παρευρέθηκε στο Met Gala το 2022 και το 2023, ενώ την ίδια ώρα είναι κεντρικό πρόσωπο στις εβδομάδες μόδας της Νέας Υόρκης, του Λονδίνου και του Παρισιού
NEWSROOM
Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για την επίθεση στον πιο έμπιστο συνεργάτη του Ναβάλνι

Διεθνή / Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για την επίθεση στον πιο έμπιστο συνεργάτη του Ναβάλνι

Ο Λεονίντ Βολκόφ οργάνωνε τις πολιτικές εκστρατείες του Αλεξέι Ναβάλνι, ζώντας αυτοεξόριστος στη Λιθουανία και πρόσφατα δέχτηκε επίθεση εκεί με σφυρί. Τώρα δύο ύποπτοι συνελήφθησαν στην Πολωνία
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Τι φοβερος αναλυτης!Να τον φερνετε συχνα..."Η σουηδικη κυβερνηση ειπε οτι ειναι ολα καλα"!Που ισα ισα ο πρωθυπουργος ειπε εδω και δυο εβδομαδες οτι ο Απριλιος θα ειναι δυσκολος μηνας!"Ολα γινονται για την οικονομια" απεφανθη ο .. ειδικος αναλυτης.Τωρα, το οτι μπορει να γινονται για λογους καθαρα στρατηγικης απεναντι στον ιο, δεν του περασε απο το μυαλο."Οτι ολοι επαινουν την στρατηγικη της Ελλαδας ειναι γνωστο ...παγκοσμιως"!Ναι, ολος ο πλανητης με την ...στρατηγικη της Ελλαδας ασχολειται.Η οποια ειναι ποια ακριβως;Lockdown, ο,τι δηλαδη κανουν κι ολοι οι αλλοι!"Ναι αλλα πώς και εχουμε τοσο λιγους σχετικα νεκρους";Μηπως ξερει κανεις;Για τον ιδιο λογο που εχουν και η Αλβανια και η Βουλγαρια και η Κροατια κα πολλες αλλες ανατολικες χωρες λιγους σχετικα νεκρους: δεν εχουμε ιδεα!Συγκυριακοι λογοι ισως;Και να περιμενουμε και λιγο να δουμε τι θα γινει μετα.την αρση των μετρων, μηπως γινει ΤΟΤΕ χαμος με τον ιο, αντι να κανουμε τους εξυπνους;
Πιστεύεις σοβαρά πως οι λόγοι που η Ελλάδα έχει τόσα λίγα θύματα είναι "συγκυριακοι" κ δεν είναι αποτέλεσμα της στρατηγικής που εγκαίρως εφάρμοσε; Το ΗΒ αυτή την στιγμή έχει σχεδόν 13.000 νεκρούς (που πιθανότατα είναι 17000 γιατί δεν έχουν καταγράψει ηλικιωμένους σε οίκους ευγηρίας που πέθαναν). Τα νοσοκομεία είναι γεμάτα διασωληνωμενους. Η Ελλάδα μετράει 102 νεκρούς. Έχει δηλαδή θνητότητα μικρότερη από το 1/20 του ΗΒ. Εφόσον όπως λες δεν έχεις ιδέα καλύτερα να μην εκφράζεις άποψη.
Σου εχω ξανατονίσει οτι πρέπει να αντιμετωπίσεις τα "θεματά" σου με σοβαρότητα αλλά μάλλον βλέπω οτι δε καταλαβαίνεις τίποτα,το ιδιο βιολί συνέχεια.Τουλάχιστον σταμάτα να αποπροσανατολίζεις το κόσμο διότι ετσι μόνο ζημιά κάνεις δε προσφέρεις τπτ άλλο.