Τι καιρό θα κάνει το Πάσχα: Η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου

Τι καιρό θα κάνει το Πάσχα: Η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Ανοιξιάτικος θα είναι ο καιρός το Πάσχα, σύμφωνα με την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου, αλλά την ερχόμενη εβδομάδα αναμένονται βροχές.

Μετά την πτώση της θερμοκρασίας σήμερα- και τα χιόνια στα ορεινά- ο καιρός θα βελτιωθεί από αύριο. Τη Μ. Πέμπτη, αναμένεται άστατος καιρός στη νότια νησιωτική Ελλάδα και κυρίως την Κρήτη και ηλιοφάνεια στην υπόλοιπη χώρα. Τη Μ. Παρασκευή αναμένεται ηλιοφάνεια, με λίγες πρόσκαιρες αραιές νεφώσεις, σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου της ΕΡΤ.

Ανοιξιάτικη ηλιοφάνεια θα έχουμε το Μ. Σάββατο, ενώ γενικά καλές καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν και την Κυριακή του Πάσχα σε όλη τη χώρα, με μόνο λίγες αραιές νεφώσεις, που κατά τόπους θα πυκνώσουν.

Όμως, τη Δευτέρα του Πάσχα προβλέπεται αλλαγή του καιρού, από τα δυτικά και βόρεια, με βροχές που μετά το μεσημέρι θα ενταθούν.

 

ΕΜΥ: 23-25 βαθμούς την Κυριακή του Πάσχα

Την Κυριακή του Πάσχα η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ.

Το θερμόμετρο θα φτάσει κατά τόπους στα ηπειρωτικά στους 23-25 βαθμούς Κελσίου. Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ μόνο το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά της βορειοανατολικής Ελλάδας.

Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια