Κρήτη: Βγήκαν για ψάρεμα, το «πλήρωσαν» με πρόστιμο 5.000 ευρώ ο καθένας

Κρήτη: Βγήκαν για ψάρεμα, το «πλήρωσαν» με πρόστιμο 5.000 ευρώ ο καθένας Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Ακριβά θα πληρώσουν την απόφασή τους να βγουν για ψάρεμα τρία άτομα στην Κρήτη, αφού τους βεβαιώθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ στον καθένα.

Το λιμενικό, στο πλαίσιο περιπολίας, εντόπισε τα δύο σκάφη στα οποία τρία άτομα ψάρευαν με καθετή εκείνη την ώρα. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Οpen, στο ένα σκάφος επέβαινε αντιδήμαρχος της περιοχής, με τον πατέρα του. Στους δύο τους, όπως και στο τρίτο άτομο που επέβαινε στο άλλο σκάφος, επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ για τον καθένα. Στο πλαίσιο των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό, έχει απαγορευθεί ο απόπλους σκαφών από τα λιμάνια της χώρας.

Στο μεταξύ, η αστυνομία συνεχίζει τους συστηματικούς ελέγχους για τις μετακινήσεις εκτός περιφερειακής ενότητας τόπου κατοικίας, οι οποίες έχουν απαγορευθεί. Παρόλα αυτά, σήμερα από τις 06:00 έως τις 15:00 βεβαιώθηκαν 32 παραβάσεις αυτού του είδους σε όλη την Ελλάδα.

Σε όλες τις περιπτώσεις επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ ενώ σε 16 περιπτώσεις αφαιρέθηκαν και οι πινακίδες των οχημάτων για 60 ημέρες. Επιπλέον, διαπιστώθηκαν 801 παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις, στο πλαίσιο της απαγόρευσης κυκλοφορίας, για τις οποίες το πρόστιμο είναι 150 ευρώ.

Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΨΕΛΗ ΡΩΓΜΕΣ ΚΤΙΡΙΑ

Ελλάδα / Ανησυχούν οι κάτοικοι στην Κυψέλη: Έκθεση του ΤΕΕ για ζημιές σε 14 κτίρια

Κάτοικοι αναφέρουν ότι δεν έχουν λάβει καμία επίσημη ενημέρωση για το εάν είναι ασφαλές να παραμένουν στα σπίτια τους και για τον τρόπο με τον οποίο θα προχωρήσει η διαδικασία της αποκατάστασης
THE LIFO TEAM
ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΙΝΗΤΑ ΕΡΕΥΝΑ

Ελλάδα / Θάνατος Μαζωνάκη: Τι έδειξε η έρευνα στο κινητό της γιατρού - Εξετάζεται ενδεχόμενος θανατηφόρος συνδυασμός ουσιών

Οι αναζητήσεις της γιατρού στην Τεχνητή Νοημοσύνη, η ομαδική συνομιλία υπαλλήλων του ιατρείου και τα πρώτα αποτελέσματα από το εργαστήριο του ΑΠΘ
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια