Δημοσκόπηση για τον κορωνοϊό: Πώς βλέπουν οι πολίτες τους χειρισμούς της κυβέρνησης

Δημοσκόπηση για τον κορωνοϊό: Πώς βλέπουν οι πολίτες τους χειρισμούς της κυβέρνησης Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Σχεδόν το 80% των ερωτηθέντων εκφράζουν θετική γνώμη για τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο ζήτημα του κορωνοϊού, σύμφωνα με δημοσκόπηση που διενέργησε η MRB για το STAR.

Συγκεκριμένα, το 79,9% αξιολογούν σίγουρα ή μάλλον θετικά τους χειρισμούς της κυβέρνησης, ενώ το 45,2% κρίνει ως πολύ ή αρκετά υπεύθυνη τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με τον κορωνοϊό. Παρόμοιο ποσοστό αποδοχής των μέτρων προκύπτει και από δημοσκόπηση της Interview. Πάντως, το 47% των ερωτηθέντων εκτιμά ότι η προσωπική οικονομική κατάστασή του θα επιδεινωθεί τους επόμενους 12 μήνες.

Σε ό,τι αφορά τα πρόσωπα, το 77% αξιολογεί θετικά τους χειρισμούς και τη στάση του λοιμωξιολόγου του υπουργείου Υγείας, Σωτήρη Τσιόδρα, ενώ στο 68,7% διαμορφώνεται το αντίστοιχο ποσοστό για τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά.

Στην αξιολόγηση των χειρισμών των υπουργών, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ποσοστό θετικής άποψης (71,7%) και ακολουθούν ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος (67,7%) και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης (67,5%).

Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM