«Μελάνια, είσαι κούκλα με τη μάσκα»

«Μελάνια, είσαι κούκλα με τη μάσκα» Facebook Twitter
1

Στον (αργοπορημένο) αγώνα κατά του κορωνοϊού και η πρώτη κυρία των ΗΠΑ. Ανέβασε χθες στο λογαρισμό της στο instagram (4.2 εκατομμύρια followers) αυτή την φωτογραφία της, με μάσκα, λέγοντας ότι οι γιατροί την συνιστούν για να μη διασπαρεί περαιτέρω ο ιός. 

Τα περισσότερα σχόλια από κάτω, αναφέρονται στο ότι η μάσκα ταιριάζει στο πρόσωπό της προσθέτοντας στιλ. «She's even beautiful when most of her face is covered 😍»

Καθένας και το κοινό του...

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΦΩΤΙΑ ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ

Διεθνή / Χονγκ Κονγκ: Βίντεο δείχνει τη φωτιά να εξαπλώνεται σε δευτερόλεπτα στους ουρανοξύστες - Αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών

Συνελήφθησαν κορυφαία στελέχη κατασκευαστικής εταιρείας με την υποψία της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας για τη χειρότερη πυρκαγιά εδώ και σχεδόν 80 χρόνια στην πόλη
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Είναι όμορφη και ο κόσμος το σχολιαζει θετικά.Που είναι το κακό...Δεν γίνεται λόγω ιού και κανένα Women's March θα μου πεις για να υπάρχει αντίλογος με συνθηματάκια τύπου "rape Melania",δεκτόν.