Μια συγκλονιστική εικόνα του Σωτήρη Τσιόδρα στον οικισμό Ρομά της Λάρισας

Μια συγκλονιστική εικόνα του Σωτήρη Τσιόδρα στον οικισμό Ρομά της Λάρισας Facebook Twitter
3

Ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας προσπαθεί να εξηγήσει σε συγκεντρωμένους στον οικισμό  Ρομά Νέας Σμύρνης της Λάρισας την σοβαρότητα της κατάστασης μετά τον εντοπισμό 20 κρουσμάτων κορωνοϊού, Covid-19, σε μια προσπάθεια να αποτραπεί η μετάδοση του ιού σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού.

Στον οικισμό έχουν μεταβεί επίσης, με ελικόπτερο σούπερ πούμα της Πυροσβεστικής, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, μαζί με τον υφυπουργό Εσωτερικών Θεόδωρο Λιβάνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τον οικισμό των Ρομά όπου μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί από τους ελέγχους του ΕΟΔΥ 20 κρούσματα της επιδημίας, σε καραντίνα θα μπει και η δομή μεταναστών στο Κουτσόχερο της Λάρισας, καθώς από την ιχνηλάτηση προέκυψε ότι ο 32χρονος Ρομά που ήταν το πρώτο διαπιστωμένο κρούσμα είχε επαφές και με μη διαμένοντες στη συγκεκριμένη δομή.

Όλοι οι θετικοί στον ιό θα μεταφερθούν σε δομή φιλοξενίας και συγκεκριμένα στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας «Αρωγή», όπου θα παρακολουθούνται από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, ενώ όλοι όσοι ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες θα μεταφερθούν σε ξενοδοχεία με μέριμνα της ΓΓΠΠ.

Στιγμές έντασης στη Λάρισα:

 
 
 
Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
Ενώ αυτοί οι άνθρωποι είναι (και θα είναι) στην πρίζα για μήνες, ρισκάρουν την υγεία τους και δίνουν όλον τους τον εαυτό για να μας προστατέψουν, κάποια τρολ των σόσιαλ ασχολούνται μόνο με το πως θα τους διαβάλλουν με ύβρεις και fake news. Η τελευταία εμετική προσπάθεια χιούμορ από τον Λαζόπουλο είναι χαρακτηριστική.
Ναι καλά, αν βρει άκρη μαζί τους να έρθει να μας το πει. Και στη δική μου περιοχή ανενόχλητοι και ατάραχοι κυκλοφορούν συνεχώς και ούτε η αστυνομία βγάζει άκρη μαζί τους, άσε που δεν τους έχουν κόψει και κανένα πρόστιμο απ'όσο έχουμε δει.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ