Μια συγκλονιστική εικόνα του Σωτήρη Τσιόδρα στον οικισμό Ρομά της Λάρισας

Μια συγκλονιστική εικόνα του Σωτήρη Τσιόδρα στον οικισμό Ρομά της Λάρισας Facebook Twitter
3

Ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας προσπαθεί να εξηγήσει σε συγκεντρωμένους στον οικισμό  Ρομά Νέας Σμύρνης της Λάρισας την σοβαρότητα της κατάστασης μετά τον εντοπισμό 20 κρουσμάτων κορωνοϊού, Covid-19, σε μια προσπάθεια να αποτραπεί η μετάδοση του ιού σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού.

Στον οικισμό έχουν μεταβεί επίσης, με ελικόπτερο σούπερ πούμα της Πυροσβεστικής, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, μαζί με τον υφυπουργό Εσωτερικών Θεόδωρο Λιβάνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός από τον οικισμό των Ρομά όπου μέχρι στιγμής έχουν εντοπιστεί από τους ελέγχους του ΕΟΔΥ 20 κρούσματα της επιδημίας, σε καραντίνα θα μπει και η δομή μεταναστών στο Κουτσόχερο της Λάρισας, καθώς από την ιχνηλάτηση προέκυψε ότι ο 32χρονος Ρομά που ήταν το πρώτο διαπιστωμένο κρούσμα είχε επαφές και με μη διαμένοντες στη συγκεκριμένη δομή.

Όλοι οι θετικοί στον ιό θα μεταφερθούν σε δομή φιλοξενίας και συγκεκριμένα στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας «Αρωγή», όπου θα παρακολουθούνται από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, ενώ όλοι όσοι ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες θα μεταφερθούν σε ξενοδοχεία με μέριμνα της ΓΓΠΠ.

Στιγμές έντασης στη Λάρισα:

 
 
 
Ελλάδα
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μού σχίζει την ψυχή

Ελλάδα / Ο Γιάννης Καλλιάνος αποχαιρετά τον πατέρα του: Ο πόνος της απώλειας μου σκίζει την ψυχή

«Ο καθηγητής έλεγε ότι πας καλά και ότι δεν χρειάζεσαι παραπάνω υποστήριξη όταν εσύ έσβηνες από τη δύσπνοια» γράφει ο βουλευτής της ΝΔ και μετεωρολόγος στο τελευταίο αντίο προς τον πατέρα του Δημήτρη
NEWSROOM
Δίκη για το τροχαίο στη Βουλή: Προκλητικές μαρτυρίες για τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Ελλάδα / Δίκη για τροχαίο στη Βουλή: «Η μηχανή έκανε παράνομη προσπέραση» είπε ο συνοδηγός του υπηρεσιακού που σκότωσε τον Ιάσονα Λαλαούνη

«Η ουσία είναι ότι μας έχει δει από 60 μέτρα και δεν κόβει ταχύτητα» είπε ο βασικός μάρτυρας και συνοδηγός του υπηρεσιακού οχήματος επιχειρώντας να μεταθέσει την ευθύνη στον 23χρονο Ιάσονα
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Ενώ αυτοί οι άνθρωποι είναι (και θα είναι) στην πρίζα για μήνες, ρισκάρουν την υγεία τους και δίνουν όλον τους τον εαυτό για να μας προστατέψουν, κάποια τρολ των σόσιαλ ασχολούνται μόνο με το πως θα τους διαβάλλουν με ύβρεις και fake news. Η τελευταία εμετική προσπάθεια χιούμορ από τον Λαζόπουλο είναι χαρακτηριστική.
Ναι καλά, αν βρει άκρη μαζί τους να έρθει να μας το πει. Και στη δική μου περιοχή ανενόχλητοι και ατάραχοι κυκλοφορούν συνεχώς και ούτε η αστυνομία βγάζει άκρη μαζί τους, άσε που δεν τους έχουν κόψει και κανένα πρόστιμο απ'όσο έχουμε δει.