Λουιζιάνα: Η αστυνομία με σειρήνες από το θρίλερ «Κάθαρση» ενημέρωσε για την απαγόρευση κυκλοφορίας

Λουιζιάνα: Η αστυνομία με σειρήνες από το θρίλερ «Κάθαρση» ενημέρωσε για την απαγόρευση κυκλοφορίας Facebook Twitter
Ο ήχος της «Κάθαρσης» ειδοποιούσε τους πολίτες για την απαγόρευση κυκλοφορίας.
1

Η αστυνομία στην πόλη Κρούιλι της Λουιζιάνα αναγκάστηκε να απολογηθεί αφού χρησιμοποίησε τον ήχο από τη σειρήνα που ακούγεται στην ταινία τρόμου «Η Κάθαρση» (The Purge) για να ειδοποιήσει τους πολίτες ότι ξεκινά η απαγόρευση κυκλοφορίας.

Προκειμένου να σταματήσει την διασπορά του κορωνοϊού, η πολιτεία επέβαλε απαγόρευση κυκλοφορίας στις 9 μ.μ για τους κατοίκους, αλλά ο ήχος που επέλεξαν οι αστυνομικές αρχές για να ειδοποιήσουν με σειρήνες τους κατοίκους ήταν περισσότερο από τρομακτικός.

Ο τηλεοπτικός σταθμός KATC ανάρτησε ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή που ακούγεται η σειρήνα της «Κάθαρσης» να ειδοποιεί τους κατοίκους.

Τα περιπολικά στο Κρόουλι διέσχισαν την πόλη με αυτόν τον ήχο στα μεγάφωνα ειδοποιώντας τους κατοίκους για την έναρξη της απαγόρευσης κυκλοφορίας έως τις 6 το πρωί.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας, δήλωσε στο δίκτυο ότι δεν γνώριζε πως αυτός ο ήχος ακουγόταν στην ταινία τρόμου και φυσικά δεν σκοπεύει να τον ξαναχρησιμοποιήσει στο μέλλον.

«Χθες το βράδυ η σειρήνα της «Κάθαρσης» χρησιμοποιήθηκε από την αστυνομία του Κρόουλι ως ενημέρωση για την έναρξη της απαγόρευσης κυκλοφορίας. Λάβαμε αρκετές καταγγελίες, που ανέφεραν ότι η υπηρεσία μας είχε εμπλακεί σε αυτό.

Δεν ενεπλάκη η υπηρεσία μας στη χρήση της σειρήνας από την ταινία τρόμου «Η Κάθαρση» και δεν θα χρησιμοποιήσουμε κανέναν τύπο σειρήνας για αυτόν τον σκοπό» δήλωσε ο σερίφης της Acadia Parish, K.P. Gibson.

Σε όλες τις ταινίες του franchise της «Κάθαρσης» επιβάλλεται απαγόρευση κυκλοφορίας για 12 ώρες, όπου ο κάθε πολίτης μπορεί να διαπράξει οποιοδήποτε έγκλημα θέλει χωρίς να έχει επιπτώσεις. Η σειρήνα χρησιμοποιείται για να σηματοδοτήσει την έναρξη της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Με πληροφορίες του Variety

TV & Media
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμεντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

TV & Media / «What Jennifer Did»: Πού βρίσκεται σήμερα η Τζένιφερ Παν- Το ντοκιμαντέρ στο Netflix και η νέα ζωή του πατέρα της

Τον Νοέμβριο του 2010, μια παρέα  ανδρών μπήκε στο σπίτι των Παν στο Μάρκχαμ του Οντάριο. Σκότωσαν τη μητέρα της Τζένιφερ και πυροβόλησαν τον πατέρα της στο κεφάλι και στον ώμο
NEWSROOM
Οι New York Times και οι αξίες της παραδοσιακής δημοσιογραφίας στο επίκεντρο

TV & Media / New York Times - Gate: Εσωτερική έρευνα για τη διαρροή πληροφοριών από ρεπορτάζ για τον πόλεμο στη Γάζα

Η ιστορική εφημερίδα με τους δέκα εκατομμύρια συνδρομητές διεξάγει εσωτερική έρευνα σχετικά με το ρεπορτάζ που αποκάλυψε σεξουαλική βία της Χαμάς κατά των ομήρων στη Γάζα
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια