Ο Μπέρνι Σάντερς αποσύρεται από την «κούρσα» για το χρίσμα των Δημοκρατικών

Ο Μπέρνι Σάντερς αποσύρεται από την «κούρσα» για το χρίσμα των Δημοκρατικών Facebook Twitter
EPA
1

Ο γερουσιαστής Μπέρνι Σάντερς ανακοίνωσε ότι τερματίζει την εκστρατεία για το χρίσμα των Δημοκρατικών για τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου του 2020.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το CNBC, ο Σάντερς ανακοίνωσε το γεγονός κατά τη διάρκεια διάσκεψης με  τους συνεργάτες του, ενώ θα πραγματοποιήσει ομιλία αργότερα μέσα στην ημέρα. «Ο γερουσιαστής Μπέρνι Σάντερς ανακοίνωσε σήμερα σε ολόκληρη την ομάδα του ότι ακυρώνει την εκστρατεία του για την προεδρία», ανακοίνωσε η ομάδα της εκστρατείας του. Η εκστρατεία τελειώνει, ο αγώνας συνεχίζεται», τόνισε η ανακοίνωση της προεκλογικής ομάδας του γερουσιαστή.

Η απόφαση του γερουσιαστή από το Βερμόντ σημαίνει ο αντίπαλος του Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές του 2020 θα είναι ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, επί Μπαράκ Ομπάμα, Τζο Μπάιντεν.

 

Σημειώνεται ότι οι δημοσκοπήσεις που διεξάγονται στις ΗΠΑ δεν του προσφέρουν ελπίδες. Από τότε που ο Τζο Μπάιντεν επικράτησε στην Αριζόνα, στη Φλόριντα και στο Ιλινόι, ο Σάντερς βρίσκεται πίσω από τον πρώην αντιπρόεδρο με διψήφια διαφορά σε κάθε παναμερικανική δημοσκόπηση.

  

 

Το γεγονός σχολίασε, μέσω Twitter και ο Ντόναλντ Τραμπ. Ο Αμερικανός πρόεδρος απέδωσε την ήττα Σάντερς στην Ελίζαμπεθ Γούρεν, επίσης υποψήφια για το χρίσμα των Δημοκρατικών, και κάλεσε τους ψηφοφόρους του ανεξάρτητου Γερουσιαστή να στραφούν στο Ρεπουμπλικανικό Κόμμα.

Με πληροφορίες από CNBC/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Reuters/AFP

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΤΑΛΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΟΝΑΧΕΣ

Διεθνή / «Είναι δική μας»: Οι μοναχές στην Ιταλία που αντιστέκονται στην απώλεια της παραλίας τους

Με τον νέο νόμο στην Ιταλία, οι καλόγριες, εάν επιθυμούν να συνεχίσουν να διαχειρίζονται την παραλία, θα πρέπει να συμμετάσχουν σε δημόσιο διαγωνισμό, όπως κάθε άλλος ενδιαφερόμενος
THE LIFO TEAM
ΓΑΖΑ ΤΖΑΡΕΝΤ ΚΟΥΣΝΕΡ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΙΣΡΑΗΛ

Διεθνή / Γάζα: «Μικρά βήματα» ζητά ο Κούσνερ από τον Νετανιάχου για να δοκιμαστεί η Χαμάς

Ο Τζάρεντ Κούσνερ ζήτησε από τον Μπενιαμίν Νετανιάχου να προχωρήσει το Ισραήλ σε «μικρά βήματα» στη Γάζα, ώστε να φανεί αν η Χαμάς εννοεί πράγματι ότι είναι έτοιμη να αρχίσει τον αφοπλισμό της
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια