ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.4.2020 | 15:43

Πόσο πληγώθηκα

Πριν μερικές μέρες μου έστειλε ένα αγόρι, ένας πρώην που ποτέ δεν είχα ξεπεράσει για να μου ευχηθεί..καθώς πάνε χρόνια από τότε που με χώρισε όταν άκουσα τον ήχο στο κινητό και είδα μήνυμά του η καρδιά μου χτυπούσε σαν τρελή!!! Αφού του απάντησα το κλασικό ευχαριστώ μου έπιασε την κουβέντα (και μέσα μου ξέφυγα από την ανησυχία του: αν δεν ξαναστείλει μετά το ευχαριστώ πάει να πει ότι όντως με θυμήθηκε τυπικά, μιας και δεν έχει επικοινωνήσει ξανά μαζί μου). Το θέμα είναι όμως πως μετά από 5-6 μηνύματα μου έκλεισε την συζήτηση μόνος του χωρίς να έχω κάνει κάτι.....ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ????εμ με θυμάται μετά από τέσσερα χρόνια, εμ συνεχίζει την κουβέντα ενός απλού μηνύματος, εμ το κόβει όποτε θέλει εκεινος…Χάλια έγινα πάλι...…... εσείς τι πιστεύετε?
6
 
 
 
 
σχόλια
Προφανώς ήθελε κάποιου είδους επιβεβαίωση για πολλούς και διάφορους λόγους.Ο καθένας έχει τα θέματα του. Όταν είδε ότι απάντησες άμεσα, και έδωσες συνέχεια πέρα από το τυπικό ευχαριστώ που έπρεπε να πεις, πήρε την ηθική ικανοποίηση (ότι σε ρίχνει άνετα όποτε θέλει) και το έκοψε.. Αυτά τα ευχετήρια στους πρώην δεν τα καταλαβαίνω τι νόημα έχουν.. Ξέρεις όμως ότι πρέπει να το δουλέψεις με τον εαυτό σου και να τον ξεπεράσεις. Δεν είναι φυσιολογικό μετά από τόσα χρόνια να χτυπάει η καρδιά σου σαν τρελή..
Έστειλε ένα τυπικό χρόνια πολλά επειδή σε θυμήθηκε και μετά σου έπιασε μια τυπική συζήτηση των γνωστών τυπικών «εσυ τι κανεις,τα νέα σου» κλπ για να μην υπαρχει η αμηχανία ότι ααα μου έστειλε για χρόνια πολλά και με έγραψε. Παντως μην το παίρνεις για κακό,σε θυμήθηκε και αυτό είναι μια ωραία πράξη .