ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.4.2020 | 11:45

Στην καραντίνα

Έχω ένα τεράστιο δίλημμα.Να μάθω ιταλικά ή ισπανικά ; Είναι και οι 2 τόσο ωραίες γλώσσες που πραγματικά δε ξέρω πια να διαλέξω.Για πείτε γνώμες και γιατί.
22
 
 
 
 
σχόλια
Θα πρότεινα ιταλικά γιατί είναι πιο εύκολα και κάποιες λέξεις έχουν ελληνικές ρίζες. Θα πρότεινα ισπανικά μόνο για επαγγελματικούς λόγους .. επίσης είναι λίγο πιο κοντά στη γλώσσα μας στην προφορά (αν δεν κάνω λάθος) Αν θέλεις και τις δύο αν μάθεις ιταλικά, μπορεις πιο εύκολα να μάθεις ισπανικά , απ' ότι αντίστροφα. Πες μας όμως τι αποφάσισες :)) Καλή επιτυχία!!!
Nομιζω σαν γλωσσες ειναι πολυ κοντα, αν μαθεις την μια θα σου ειναι και πιο ευκολη η αλλη. Αν και τα ισπανικα μιλουνται περισσοτερο, εγω θα ελεγα ιταλικά.
Θα σου έλεγα όποια απ'τις δυο σου αρέσει έστω κ λίγο πιο πολύ, όποια σου φαίνεται πιο τραβηχτική, γιατί λογικά έτσι θα μπορείς να αποδώσεις καλύτερα... αλλά δεν θα στο πω! :p Θα πω ιταλικά (που μαθαίνω κ εγώ!)Είναι η πιο ερωτική γλώσσα...!!!
Ξεκίνα ιταλικά πρώτα κ μέσω αυτών θα καταλαβαίνεις κ ισπανικά γιατί μοιάζουν.. Μετά θα σου είναι πιο εύκολο να μάθεις κ τα ισπανικά. Είναι ωραίες γλώσσες κ οι δύο..
Ισπανικά...έχει ένα πάθος,ένα συναίσθημα και μια χαρούμενη, ενθουσιώδη χροιά δίχως να είναι... γραφική αυτη η γλώσσα.Ταπεινη μου άποψη...Εμένα γενικότερα μου αρέσουν τα ισπανικά......
Εξαιρετική ενασχόληση...εγώ παλεύω με τα ρωσικά! (Είδες, απέφυγα τεχνηέντως το "μαθαίνω" :p )Θα σου έλεγα ισπανικά, γιατί είναι πιο διαδεδομένα. Αλλά ούτως ή άλλως, όποια γλώσσα κι αν επιλέξεις, μπορείς να την ολοκληρώσεις με την προοπτική να ξεκινήσεις και τη δεύτερη, καθώς μοιάζουν πολύ.
Εγώ θα έλεγα ισπανικά. Αν μη τι άλλο είναι η επίσημη γλώσσα σε περισσότερες χώρες σε σχέση με τα ιταλικά. Εγώ βέβαια γενικά συνιστώ γερμανικά αλλά τέλος πάντων!
Το όντως πήγαινε για τα σχόλια. Τα ισπανικά είναι σχετικά εύκολη γλώσσα και μιλιούνται από πολύ κόσμο. Τα γερμανικά έχουν ιδιαίτερη γραμματική και σύνταξη, αλλά ταιριάζει κάπως με τα ελληνικά. Το φωνητικό κομμάτι είναι το δύσκολο.