ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.4.2020 | 15:26

Και μιας

και μιλάμε για τους σχολιαστές, κι εγώ έχω κάποιες αδυναμίες εδώ μέσα και θα ήθελα πολύ να σας γνωρίσω από κοντά. Όχι να γίνει Lifoσυνάντηση ή κάτι τέτοιο, απλά συγκεκριμένα άτομα.Εσείς; Ποιούς θα θέλατε να γνωρίσετε; Και γιατί;
60
 
 
 
 
σχόλια
Ααα εγώ δεν έχω προβλημα θα απαντήσω ...Θα ήθελα να τα γνωρίσω όλα τα παιδιά σε μια lifoσυναντηση (αν γινόταν ποτέ) ..Αλλά εδώ μια αδυναμία παραπάνω στα εξής παιδιά : 1. Αγερας (βγάζει πολύ καλή αύρα και με τραβάει. Ενώ περνάει δύσκολα έχει μια αισιοδοξία μέσα της νιώθω) 2. Καραβάν ( Μου αρέσει ο τρόπος που γράφει και πολλές απ' τις απόψεις της!!) 3. Μακεδόνας ( Μου αρέσει ο καυστικος του τρόπος γραφής . Κάνει χιούμορ αλλά δε φαίνεται πάντα. Φαίνεται ενδιαφέρον!!) 4. Αριάδνη . ( μου αρέσει γιατί φαίνεται πολύ εξυπνη. Μπορεί να πει αυτό που θέλει με μια πρόταση. Απλά και λιτά)..5. Αμετροέπεια . ( Μου βγάζει κάτι γλυκό ) 6. Μερεμετι . (Θέλω να δω πόσες λαγάνες τρώει ) Θα ήθελα να γνωρίσω και το Darken Star .
Αμετροέπεια κάνω εγώ την αρχή.Δεν θα ήθελα να γνωρίσω με τίποτα "Το φωτάκι". Φωτάκι απλά διαφέρουν οι απόψεις μας!! Μπορεί στην πραγματική ζωή να είσαι διαφορετικός/η , αλλά εδώ βγάζεις πολλές φορές μια κακιά που δεν είναι ωραιααα.
Evanescence, θέλω να σε γνωρίσω εγώ, να ξέρεις! Θέλω τουλάχιστον έναν καφέ μαζί σου.Εννοείται και τηνAnnakid! Τετοια θετικότητα και καλοσύνη που έχει! Πολύ ψήνομαι να πω ποιους αντιπαθώ και δεν θα ήθελα να συναντήσω ούτε τυχαία.
Νιώθω συγκινημένη γιατί έστω και ένας άνθρωπος εδώ μέσα δεν με ταυτίζει με χίλια δυο πρόσωπα. Επίσης χαίρομαι που μπόρεσες να διακρίνεις την όποια γλυκύτητά μου. Έχω φροντίσει πια να τη θάψω μέσα μου.
Εγω το Μακεδόνα για την καφριλα του. Κανεναν άλλον. Α και κάνα δυο αλλους που έκαναν εξποουζ συνομιλίες μας. Εκείνη τη στιγμή καταλαβα ποσο ξεχωριστός ήσουν και παραμένεις T̳h̳e̳S̳a̳i̳n̳t̳S̳i̳r̳! ;) ειλικρινά εσυ δεν θα εφτανες ποτε σε ενα τέτοιο σημείο και σου βγάζω το καπέλο γιατί ήσουν άψογος σε όλα, ουτε εγω θα έφτανα σε σημείο να κάνω εξποουζ συνομιλίες εδω μέσα. Πιστεύω υπάρχει ενα άρρητο σημείο σεβασμού αναμεσα στους συνομιλητές. Αν το χάσουμε αυτο είμαστε για πέταμα. Κυριολεκτικά. Απο γυναίκες αντιπαθω καποιες που το παίζουν bitches, ονόματα δε λεμε. Κατα τα αλλα εχω απεριόριστη αγάπη για ολους. Αυτά. ;)
Απλα αυτο που είπες "το βλέπω θετικά, και να πιστεύω στην ανθρωπότητα. ^_^" το εχω σα μότο γενικότερα, εχω μεγάλη καρδιά χωράει πολλά, μπορεί να φεύγω για λίγο αλλα παντα επιστρέφω με εναν καλό λογο για ολους μέχρι να μου χαλάσουν την ατμόσφαιρα :DD
Εγώ αν αρχίσω να λέω τις αντιπάθειες μου θα ξημερωσουμε κυριολεκτικά!Τους περισσότερους τους αντιπαθώ ή τουλάχιστον πάρα πολλούς. Συμφωνώ πάντως πως είναι για μπινελίκι όσες το παίζουν και καλα σκύλες και ψευτοδυναμικές.Αν διάβαζα πάντως το βιβλίο του Μακεδόνα υπόσχομαι πως δεν θα τον ξαναεβριζα ποτέ!
Θα πεθάνω με την ελπίδα ότι θα διαβάσω έστω λίγες σειρές από εκείνον, λίγες αράδες χτενισμένες λογοτεχνικά, καλλωπισμένες από έναν λυρισμό σε όλες του τις εκφάνσεις. Ίσως είναι η πρώτη φορά που δεν ειρωνεύομαι και μιλάω πολύ σοβαρά.
Η αλήθεια είναι ότι ένας άντρας που ασχολείται με την ποίηση και τη λογοτεχνία μπορεί άνετα να με αιχμαλωτίσει και να μου πηδήξει το μυαλό...
Αμετροέπεια κάνω εγώ την αρχή.:D Ωχ. Ωχ. Δεν θα ήθελα να γνωρίσω με τίποτα"Το φωτάκι".Φωτάκι απλά διαφέρουν οι απόψεις μας!!Μπορεί στην πραγματική ζωή να είσαι διαφορετικός/η , αλλά εδώ βγάζεις πολλές φορές μια κακιά που δεν είναι ωραιααα.
Η ίδια! Χαχαχα! :) Σας βλέπω καμιά φορά, αλλά δε μπαίνω πια... Σήμερα όμως κάτι με έπιασε!Θα προσπαθήσω να κρατηθώ, είχα πάντα τις αδυναμίες μου, κάποιες αυτονόητες, άλλες αναπάντεχες, μια αδυναμία μου τη γνώρισα κιόλας και είχα χαρεί πολύ!Εξακολουθώ να αναρωτιέμαι πάντα για κάποια άτομα ποια να είναι άραγε, αν μπαίνουμε στο ίδιο μετρό, αν έχουμε κοινούς φίλους, αν γνωριζόμαστε και δεν το ξέρουμε...
Ελα μαρη είμαι η TalkingIsMyInterest αν με θυμάσαι ή ως Αμελί έπειτα. Είσαι καλα γλυκιά μου? Περνάς καλα? Μου ελειψες. Χθες ρωταγαμε ποιος μας λείπει και σε ανέφερα, λεω τι να κανει αυτή η ψυχή που να βρίσκεται? Να είσαι καλα και να περνάς καλα γλυκιά μου! Μου έλειψαν τα σχόλια σου και φυσικά το πονηρό μυαλουδακι σου! Χαχαχα ;) Να γραφεις οποτε μπορείς. Οτι θες βασικά. Ευχαριστώ που ήρθες ξανά. ;) Μου δωσες χαρα. ;) αληθεια, δεν ξερω αν με θυμηθηκες, σε θυμάμαι εγω πάντως.;)
Καλα ο κόσμος είναι πολύ μικρός, κάποιοι μπορεί να βλεπομαστε και εξω όπως λες κοινα δρομολόγια, μέρη κλπ και απλα να μη γνωρίζουμε τις εδω ταυτότητες. ;)
Ένα δάκρυ κύλησε... Αλήθεια τώρα; Μου κίνησες το ενδιαφέρον να πάω να διαβάσω τα σχόλια και νομίζω ότι έγινε χαμός το τελευταίο 24ωρο. Τριψήφια νούμερα σε σχόλια βλέπω και δε νιώθω καλά!!!Συγκινήθηκα πάντως, φυσικά και θυμάμαι! Μου κάνει αίσθηση ότι τελικά με θυμάται κάποιος εδώ μέσα... Χάρηκα πολύ!Ήταν μια ωραία περίοδος τότε, είμαι καλά ναι, πιο λαβωμένη από πριν φυσικά, αμείλικτος ο χρόνος... Χαίρομαι που σε βρίσκω ακόμα εδώ!
Ελα γλυκιά μου ναι! ;) μα φυσικά κανεις μας δεν έμεινε ίδιος. Ανεπηρεαστος θελω να πω απο το χρονο και τους ανθρώπους . Εκείνο που έμεινε ίδιο είναι το στέκι (λιφο εξομολογήσεις). Συγκινήθηκα κι εγω που είδα και απαντησες. Ελα εδω γράφω ποιους θα ηθελα να δω. "Ανωνυμος / η7.4.2020 | 03:47Κατι θυμαμαι ναι, προλαβα λιγα σχόλια Fabinas. . . ήταν στο ειδος του ο καθενας μας εδω μέσα περιπτωσαρα. . θελω να πω ο καθενας μας το δικο του ύφος/αντιδράσεις κλπ. Ενα μπραβο στη στήλη που συνέχισε τις εξομολογησεις! ;) Και φυσικά στα μέλη της όσα ηρθαν, εφυγαν και ξαναηρθαν και φυσικά άλλα που έλειψαν και λείπουν. Εχω μια περιέργεια τι να κανουν οι confusedatine, Μαντάμ Σουσου, Skeptical, e peccato,gauss,βολος γιναμε, Νανα Σταματη, missed outopia, chat noir,Annabel Lee, TalkingIsMyInterest, ,Πυρ,γυνη και θαλασσα. . . περα απο όσους ξαναβρηκα εδω μου έλειψαν και αυτοι. Συγγνωμη οσους ξεχασα..αλλα δεν τα θυμαμαι όλα. "https://m.lifo.gr/confessions/view/410098 Ηταν άλλα χρόνια τοτε πραγματικά. Εύχομαι να σαι καλα και να περνάς ομορφα!
Θα σου έλεγα να πας για τζόκερ αλλά καραντίνα γαρ! Πολύ καλό ταιμινγκ όμως να το κοιτάξεις!Το "πονηρό μυαλουδάκι" μου δεν το σχολίασα αλλά θενκ γιου χαχαχα! Δεν ήξερα ότι είχα δώσει τέτοια δείγματα! Μπράβο μου! :ΡΟ σκεπτικαλ σε είχε ερωτευτεί ο γλυκούλης!
Πφφφ τα δικά μου τα διέγραψα εν μια νυκτί φοβούμενη ότι θα τα διαβάσει κάποιος που με ξέρει. Είμαι σίγουρη ότι με πολλά θα χτυπουσα το κεφάλι μου στον τοίχο.Choc χαχαχα plot twist εγώ είμαι όλοι οι άλλοι! Με αναζήτησα στη στήλη λέει, ήρθα και με καλωσορίζω κιόλας! Τεν τεν τεν τεν...Saint χαίρομαι που σε βρίσκω αλήθεια πολύ. Νιώθω ότι έχω χάσει πολλά επεισόδια βέβαια, αλλά είσαι σταθερή αξία να ξέρεις...
Παχαίνω αργά και σταθερά σπίτι μου τσοκ μου όπως όλοι μας! Χαχαχα! Εσύ; Νυσταξα! Πως μέναμε τέτοια ωρα ξύπνιοι;Να σου πω την καταλαβαίνω κι εγώ αναρωτιέμαι καμιά φορά που πήγε ο καλός (λέμε τώρα) παλιός εαυτός μου! Χαχαχα!Μην μου το πειράζεις το κορίτσι, με συγκίνησε!
Choc δεν καταλαβες? Το εβαλα για να δω αν θα με θυμηθεί κανεις. ;PΧαχαχα εγω τη φωναξα πρωτη καλε, πεσατε ολοι πάνω της τς τς τς ❤️ ❤️ ❤️ Comfusedatine φανηκες κι απλα άλλαξε το τσατ! Να είστε ολοι καλα. ;) Τον θυμαμαι τον Σκεπτικαλ, όπως και τόσους αλλους εδώ! ;) Ξεχνιούνται? Οχι. Ολοι παχαινουμε αργά με γεωμετρική πρόοδο λολ;DD
Πφφφ τα δικά μου τα διέγραψα εν μια νυκτί φοβούμενη ότι θα τα διαβάσει κάποιος που με ξέρει. Είμαι σίγουρη ότι με πολλά θα χτυπουσα το κεφάλι μου στον τοίχο.Choc χαχαχα plot twist εγώ είμαι όλοι οι άλλοι! Με αναζήτησα στη στήλη λέει, ήρθα και με καλωσορίζω κιόλας! Τεν τεν τεν τεν...Saint χαίρομαι που σε βρίσκω αλήθεια πολύ. Νιώθω ότι έχω χάσει πολλά επεισόδια βέβαια, αλλά είσαι σταθερή αξία να ξέρεις...Υ.Σ Απάντησα αλλού τι να πει κανείς! °_°
confusedsatine να σαι καλα γλυκια μου και όποτε μπορεις κανε και μια guest εμφανιση απο εκεινες τις παλιες τις καλες, :) ξερεις εσυ.Οσο για το μυαλουδακι που το εγραψα πονηρο,δεν το ειπα πονηρο πονηρο,αλλα ειχες κατι πετυχημενα σχολια/ατακες άλλο πραγμα!!! :)Να σαι καλα κι ευχαριστω για το γλυκο comeback ,μου εδωσες χαρα οπως και σε αλλους φυσικα!