ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.4.2020 | 13:06

Το διαδίκτυο ενώνει.

Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τα 4 άτομα που δέχτηκαν να διαβάσουν και να ασκήσουν κριτική στο ημιτελές ακόμα βιβλίο μου κατόπιν δικής μου πρόσκλησης. Κάθε φίλος, συγγενής ή συνάδελφος εκφέρει πιο υποκειμενικη γνώμη η οποία δεν είναι πάντοτε βοηθητική. Λυπάμαι ταυτόχρονα για τη μνησικακία μερικών ανθρώπων με σχόλια του τύπου θα σας κλέψει, θα σας στείλει κάτι ανήθικο κοκ. Όσα δε φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια, λένε στο χωριό μου. Να αγαπάτε τα χόμπι σας και να τα εξελίσσετε.
11
 
 
 
 
σχόλια
Με την όρεξη θα μείνω. Κι ήθελα τόσο πολύ να το διαβάσω, ειλικρινά :(Πάω να βρω μια γωνιά να κλάψω. Δεν περίμενα να στεναχωρήθω τόσο.
Μπράβο!!! Ελπίζω να καταφέρεις να το τελειώσεις!! Μου αρέσουν οι δημιουργικοί άνθρωποι. Όταν ήμουν μικρή ήθελα κι εγώ να γίνω συγγραφέας, αλλά πάντα φοβόμουν. Ίσως αν μια μέρα ξεπεράσω το φόβο μου να το τολμήσω κι εγώΜπράβο και πάλι!! Όταν το εκδώσεις πες μας τίτλο για να το αγοράσουμε! :)