ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.4.2020 | 17:41

Γνωριμίες απο 'δω

Με αφορμή μια προηγούμενη εξομολόγηση και με όσα εχουν πέσει και στην δικη μου αντιληψή, εχω να πω, οτι αρκετοι εδω μεσα γνωριζουν ο ενας τον αλλον και in Real Life. Το θεμα ειναι οτι δεν γνωριζονται απλα, αλλα εχει πεσει και ρικοκο?, κοκορικο?, κοκουλι? (οπως θελετε πειτε το). Και μαλιστα, για γνωστα προφιλ εδω μεσα κυριως απο κοπελες. Δηλαδη μιλαμε εμεις εδω μεσα μια χαρα, αλλα το τι παρασκηνιο παιζεται απο πισω, λογω ανοιχτων email, ουτε που φανταζεστε ορισμενοι.
27
 
 
 
 
σχόλια
Απο την μια υποθέτεις ,απο την άλλη ρωτάς κ στο τέλος δηλώνεις με σιγουριά οτι υπάρχει τρελό παρασκήνιο...Άλλη μια ιδιοφυΐα των εξομολογήσεων έκανε την εμφάνισή της για να μας πεί....το απόλυτο τίποτα!
Αριαδνη δε θα το παιξω υπεράνω. Σαφώς εχω κ γω περιέργεια. Αλλα θεωρω σωστο που κανενας δε βγαινει να εκθέσει όσα γνωριζει (για οσους γνωριζουν διαφορα).
Νομίζω ότι ειναι το (παθετικ) υποκοριστικό για το "κοκο". Κοκούλι Σα να λέμε γ@μισακια.Τώρα που επιβεβαιωσαμε, ότι κάποιοι γνωρίζονται, πάμε στο επόμενο στάδιο, ότι πηδιονται κιόλας. Θα σαρώσει.
Ναι, βγαίνει από το κοκούλι και μπαίνει κι αυτή στο μέιλ.Άγιε, μπες κι εσύ στο μέιλ μου. Θέλω να σου στείλω ένα... Ένα... Μία... Μια μαντινάδα! Ναι, μαντινάδα θέλω να σου στείλω κι εδώ δεν μπορώ, γιατί... Γιατί... Γιατί μου τις διαγραφούν! Να γιατί.
Να μπαίνεις. Να μπαίνεις έτσι εξακολουθητικα, είναι πολύ ωραία.Και καθώς θα μπαίνεις... να αφήνεις και τις κριτικές σου. Stay home, stay safe and best regards!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ