ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.4.2020 | 17:31

Ανυπόφορη κατάσταση με φασαρία γείτονα. Ποιά είναι τα καλύτερα αντίποινα;

Γειά σας, μένω 4 χρόνια στη πολυκατοικία, ενοικιαστής και οι απο κάτω ήρθαν εδώ και μερικούς μήνες και ακούγεται συνέχεια ένα ΜΠΑΜ δυνατό όλη μέρα, κάθε μέρα. ανα διαστήματα. Έφτασα σε σημείο να τινάζομαι απο την τρομάρα, με πιάνει ταχυκαρδία απο τον κρότο και όταν κοιμάμαι το μεσημέρι ή το βράδυ και ακούγεται ο κρότος με τινάζει απο το κρεβάτι. Εννοείται έχω πάρει ωτοασπίδες αλλά πρόσφατα έπαθα μόλυνση στο ένα αφτί και τελευταία προσπαθώ να τις αποφεύγω μέχρι να φύγει το έκζεμα. Αλλά και πάλι ακούγεται.Λόγω του ότι κάθομαι πια με τον κορωνοϊό σπίτι όλη μέρα δεν μπορώ να ηρεμίσω. Πριν ναι μεν τα άκουγα πάλι, αλλά δεν έδινα σημασία γιατί έλειπα 12 ώρες απο το σπίτι και κοιμόμουν το βράδυ σαν βόδι.Επειδή δεν ήμουν σίγουρος απο ποιό απο όλα τα διαμερίσματα ακούγεται και για να μην χτυπάω λάθος πόρτες, έβαλα ένα σημείωμα στην οικοδομή να σέβονται τουλάχιστον τις ώρες κοινής ησυχίας κλπ.Όχι μόνο έγραψαν το σημείωμα στα τέτοια τους αλλά αισθάνομαι ότι αρχίζουν να χτυπάνε εντονότερα και πιο συχνά για σπάσιμο.Διαπίστωσα ότι ακούγεται ακριβώς απο κάτω μου και δονείται το πάτωμα και τα πόδια μου όταν ακούω τον κρότο. Ίσως να κλωτσάνε με δύναμη κάποιο μεγάλο συρτάρι ή έπιπλο γιατί καθώς κατέβαινα τις σκάλες μια μέρα άκουσα τον κρότο σαν να κλώ τσησε το συρτάρι να κλείσει. Άρχισα να τους ανταποδίδω κάθε φορά που έκαναν τον κρότο, με σφυριά, καδρόνια που είχα σπίτι αλλά δεν παίρνουν χαμπάρι. Σέρνω ενοχλητικά πράγματα κάθε φορά αλλά συνεχίζουν.Τους φώναξα μάλιστα τις προάλλες να σταματήσουν και με άκουσαν κάτι είπανε και μετά άρχισαν να γελάνε δυνατά και να ξανα κάνουν τον κρότο.ΑΠ'οτι φαίνεται δεν υπάρχει συνεννόηση με τους τσοπάνους γείτονες οπότε δεν θα επιχειρήσω να τους χτυπήσω το κουδούνι γιατί μάλλον θα πλακωθούμε απ'οτι φαίνεται καθώς είναι ερειστικοί.Είμαι απο πάνω λοιπόν και έχω το πάνω χέρι υποτίθεται...Ξεκίνησα να βάζω τέρμα μουσική πριόνια και μέταλ με τα γούφερ στο πάτωμα και έτριζε όλο το σπίτι και τα τζάμια μου. Αυτοί χαμπάρι, δεν ενοχλούνται καθόλου και συνεχίζουν ακάθεκτοι.Ώρες ώρες σκέφτομαι να τους πετάξω χώμα στη βεράντα τους αν και είναι προχωρημένο αλλά αγανάκτησα δεν αντέχω άλλο. Μέχρι με το λάστιχο νερά σκέφτηκα να τους πετάω.Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω και η αστυνομία δεν μπορεί να το διαπιστώσει, επειδή μπορεί να ακουστεί μια φορά στη 1:00 πμ και μετά στις 3:00 πμ μια φορά ή δύο. Δε γίνεται να κάθεται η αστυνομία δύο ώρες σπίτι μου να περιμένει να ακουστεί.Δε ξέρω τι άλλο να κών, κάτι σπαστικό να μην αντέχουν ούτε αυτοί μήπως και σταματήσουν.
12
 
 
 
 
σχόλια
Αγαπητέ σε καταλαβαίνω απόλυτα,καθώς εχω περάσει κ εγώ από το ενοίκιο. Δυστυχως είναι από τις καταστάσεις που δεν θα βρείς δίκιο.και η αστυνομία να ερθει πρέπει να εχεις αποδείξεις π.χ να παίζει τέρμα η μουσικη σε ώρα κοινής ησυχίας,και όχι να τους περιγράψεις απλα ένα γεγονος που γίνεται σε απρόβλεπτο χρόνο.Μίλα στον διαχειριστή και στον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος να γίνουν κάποιες συστάσεις με τρόπο....διαφορέτικα εάν εχεις να κάνεις με κάφρους...ατομα χωρίς παιδεία και σεβασμό,η μετακόμιση είναι μονόδρομος για την ψυχική σου ηρεμία.χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αλλού που θα πάς δεν θα πέσεις στα ίδια, απλά το ρισκάρεις .Καλή τύχη και υπομονή.
Η μετακόμιση δεν είναι λύση βρε παιδιά. Δλδ αν είναι δικό του το σπίτι να το πουλήσει; Κι επειδή κάποιος είναι κάφρος θα πρέπει να το αφήσουμε έτσι να περάσει;Ξαναμιλας μαζί τους. Πηγαίνεις στον διαχειριστή. Πηγαίνεις στην αστυνομία. Εάν τίποτα από τα παραπάνω δεν λειτουργήσει, στέλνεις πίτσα ή σουβλάκια με μπόλικο ποντικοφαρμακο. Μουαχαχχαχα(αστειεύομαι φυσικά).
Γενικά έχεις δίκιο ότι καλό είναι να εξαντληθούν πρώτα ένα σωρό άλλες προσπάθειες πριν την μετακόμιση, που είναι το πιο δύσκολο αλλά και δραστικό μέτρο. Αλλά κοίτα που δοκίμασε τόσα πράγματα και συνεχίζουν :/
Μιλα Στον σπιτονοικοκύρη; Ή στην σπιτονοικοκυρά; Μόνο αυτό μπορώ να σκεφτώ Βέβαια μπορείς να κανεις και μήνυση για το ότι Βαράνε σε ώρες κοινής ησυχίας
Διαχείριση δεν υπάρχει;; Ποιος είναι υπεύθυνος για θέματα της πολυκατοικίας; Θα μπορούσες να κάνεις μία προσπάθεια να τους συγκεντρώσεις όλους μήπως βγάλεις άκρη..Αν δε βρεις λύση μετακόμισε να βρεις την ηρεμία σου.
Προσπάθησες να το αλλάξεις και δεν πέτυχε. Οπότε, ή θα το υπομείνεις με ενοχλητικές συνέπειες ή θα ψάξεις τρόπους να φύγεις, ελπίζω χωρίς ταλαιπωρία. Καλή τύχη!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ