ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.4.2020 | 00:48

Εξομολογούμαι

Ότι δεν εχω χρόνο ούτε και καμία ιδιαίτερη καούρα να σας γνωρίσω, αλλά σας απολαμβάνω έναν προς έναν, λατρεύω την πολυφωνία σας και σας αγαπώ. Ξεκίνησα να διαβάζω για πλάκα κι πέρασαν 7 χρόνια!
153
 
 
 
 
σχόλια
Excuse me...η τελευταία εξομολογήση που ανέβηκε είναι αυτή από τις 00:48;Wow...Ίσως παίζουμε τελικά σε αμερικανική ταινία με θέμα των Αποκάλυψη...Και ένα εξωγήινο τέρας κατάπιε τους moderators....
υπέροχο κι με εκφραζει κειμενάκι μοναδικό .............................Ευτυχισμένος ο άνθρωπος που τεμαχίζεται και προσφέρεται στους άλλους.Έχει καταλάβει ότι μέσα στην ιερουργία της αγάπης ο άνθρωπος κατά χάρη μελίζεται και δεν διαιρείται, εσθίεται και ουδέποτε δαπανάται. Έχει γίνει κατά χάρη η ζωή που τρέφει και ποτίζει τον αδελφό.Είναι ένα μικρό κείμενο με μεγάλη σημασία. Δίνει το στίγμα της ευτυχίας που αναζητούμε όλοι.Συνήθως θεωρούμε την ευτυχία ως κατάσταση που έχει πηγή το είναι μας, τον εαυτό μας. Όμως φαίνεται πως αυτό είναι πλάνη. Ξεγελιόμαστε από τον πόθο της και μπλεκόμαστε στον εγωκεντρισμό μας. Μάλιστα, είναι τέτοιο το μπλέξιμο που αρκετές φορές θεωρούμε τον εγωκεντρισμό ως αγάπη, γιατί κάνουμε πράγματα που εξωτερικά δείχνουν να προσφερόμαστε στους άλλους ή αισθανόμαστε ωραία ψυχολογικά όταν δείχνουμε ενδιαφέρον.Ωστόσο, το θέμα στην ουσία:Αγάπη σημαίνει θυσία του εαυτού μας. Σημαίνει διάλυση του είναι, αυτό το «απαρνησάσθω εαυτόν».Τότε αυτή η θυσία, γίνεται αιτία ανασυγκρότησης του είναι μας, ανάσταση και όντως Ζωή. Πώς γίνεται να «τεμαχίζεσαι», να «μελίζεσαι», να «εσθίεσαι» από τους άλλους, να αφήνεσαι με άλλα λόγια στους «δημίους» σου και συγχρόνως να διατηρείς αναλλοίωτο το πρόσωπο σου; Γίνεται! Το γνωρίζουμε, τότε και τώρα. Μπορούμε να το γνωρίσουμε από τη δική μας εμπειρία. Αν αφήσουμε την αγάπη και την προσκόλληση στον εαυτό μας, αν «κόψουμε το θέλημα μας» κι ας φαίνεται ανθρώπινο και φυσικό τότε μπορούμε να γνωρίζουμε στην πράξη τι είναι η αγάπη. Και γνωρίζοντάς την έρχεται η ευτυχία.Η ελευθερία του καθενός μας καθορίζει την πορεία της ζωής του. Η όποια θυσία προσφορά, για να έχει αποτέλεσμα χρειάζεται να γίνεται χωρίς πίεση εσωτερική ή εξωτερική, αλλά με βάση την επιθυμία να ζήσουμε αυτό το «κάτι άλλο» του κόσμου τούτου.Θεός σημαίνει κίνηση σ' όλες τις φάσεις, κίνηση Τέλεια, Ταχύτατη, Απέραντη, που στην εκδήλωση και Ολοκλήρωσή της Άχρονα, συνταυτίζει όλες τις στιγμές σε Μία.Ήλθα να σε διδάξω, Άνθρωπε, την Τέλεια Αγάπη... όχι την επίπλαστη επιφανειακή αγάπη σου και την προσφορά της δήθεν ελεημοσύνης σου, αλλ' ήλθα για να σε διδάξω εμπράκτως την περίοδο αυτή την Τέλεια Αγάπη, την Αγάπη την Αγιάζουσα τα όντα, την Αγάπη που μεταμορφώνει τις υποστάσεις, την Αγάπη που κοσμεί τις υποστάσεις, που τις βοηθάει να εκδηλώσουν την Θεία Τελειότητα της Ανάρχου Αγάπης επί της Γης προς κάθε κατεύθυνση, χωρίς ν' αναμένουν ανταμοιβή. Διότι η προσφορά της Αγάπης, για να είναι ανιδιοτελής και να καταλογισθεί ως προσφορά σου Αγάπης αληθινής δεν πρέπει να περιμένεις την ανταπόδοση.Η Αγάπη φανερώνεται με τη Θυσία. Θυσία του «εγώ» στην Αγάπη, για το σύνολο. Κάθε θυσία του «εγώ», που γίνεται από Αγάπη προς το σύνολο, είναι και ένα ακόμη βήμα για την Επιστροφή.Κανείς δεν φοβάται το σκοτάδι, φοβάται αυτά που κρύβεται μέσα του...Κανείς δεν φοβάται τα ύψη, φοβάται την πτώση...Κανείς δεν φοβάται να πει Σ' Αγαπώ, φοβάται την απάντηση.Ιωάννηςη γνώμη σας σε αυτό ??? :):):)
(Κι εγώ κάτι άσχετο) Πριν χρόνια, όταν ήμουν ακόμα μαθήτρια γυμνάσιο-λύκειο, έκανα όλη την ώρα αναζητήσεις στο γκουγκλ για περίεργους προβληματισμούς μου. Πάντα μου έβγαζε ως αποτέλεσμα κι ένα λινκ της λάιφο, μια εξομολόγηση:ΡΣτην αρχή νόμιζα ότι οι σχολιαστές εδώ δεν είναν νορμάλ άνθρωποι, αλλά διάφοροι διακεκριμένοι, η ελίτ του ίντερνετ. Θυμάμαι εσένα, τον Διογένη και τον Φαμπ. Μου άρεσαν αυτά που γράφατε και οι 2 και θυμάμαι να κάθομαι στο δωμάτιό μου στο λάπτοπ μου, να διαβάζω σχόλιά σου, και να λέω "Φαντάσου να ήμουν κι εγώ μέλος και να μιλούσα μαζί της". Πολλές φορές ήθελα να σου απαντήσω:Ρ
Όσο να πεις, δεν έπεσες και τόσο έξω για το "παρανορμαλ" του ζητήματος(χωρις διάθεση να θιξω τους άλλους αλλά κυρίως ν' αυτοσαρκαστώ). Υ. Γ. Ευχαριστώ πολύ. :) Ελπίζω κάποια σχόλια μου να σου ήταν χρήσιμα. :)
Ανανεώστε, σας παρακαλώ, γιατί η κατάσταση πιο κάτω έχει ξεφύγει.Θα φτάσουμε να δοκιμάζουμε νέες γεύσεις και να το πανηγυρίζουμε! Τυπου: "έκοψα το δάχτυλό μου και εγλυψα το αίμα από την πληγή, τι οικειότητα έχω με το σώμα μου, γιέι."
Λένε ότι ο Μέριλιν Μανσον έσπασε δύο πλευρά του ώστε να έχει την απαραίτητη ευλυγισία για να αυτοϊκανοποιείται με το στόμα του. Πήγε τη μλκια σε άλλο επίπεδο
Troufaki δεν ισχύει αυτό για τοv Marilyn Manson, η φήμη ξεκίνησε εν μέρει επειδή η (πλέον πρώην) γυναίκα του, Dita Von Teese φορούσε υπερβολικούς κορσέδες και φαινόταν σαν να είχε κάνει αφαίρεση πλευρών. Caramel γράψε "rib removal" σε μηχανή αναζήτησης, θα σε καλύψουν οι πληροφορίες.Για όποιον ενδιαφέρεται για την ζωή του Marilyn Manson, έχω δώσει εδώ παλιότερα link με το βιβλίο της βιογραφίας του, Long hard road out of hell, πολύ ενδιαφέρον με γνώσεις και χιούμορ :)
The Saint Sir, χαχαχα, υπάρχει φωτογραφία του μορίου του Marilyn Manson (κυκλοφορεί ευρέως η μία που κάθεται γυμνός σε ένα κρεβάτι, και κάποιες λίγο πιο σπάνιες). Κανονικό μου φαίνεται :)
Σε ένα άρθρο λέει ότι είναι μια περσονα αυτό που κάνει κι ότι στην πραγματικότητα είναι ένας συνηθισμένος τύπος. Και το να βγάλεις, λέει τα πλευρά σου για να πάρεις πιπ@ από τον εαυτό σου είναι περίεργο και αηδιαστικό. Το μόνο που έκανε ήταν να βγάλει όλα τα πλευρά του για να κάνει πιπ@ σε άλλους πιο εύκολα Ο.ο
Troufaki, η φιλοσοφία πίσω από το χιούμορ του Marilyn στο άρθρο που διάβασες συνοψίζεται στον όρο "shock rock". Όσο πιο πολύ σοκάρει και ταρακουνάει τους άλλους, τόσο πιο πολύ στηρίζει το στοιχείο του και την μουσική του. Από ένα σημείο και μετά, αγκαλιάζει και ο ίδιος τις φήμες που δημιουργούνται από άλλους και τις γιγαντώνει καταλλήλως για να σηκωθούν όσα περισσότερα φρύδια γίνεται :DΣυνηθισμένος δεν ξέρω αν είναι στην πραγματικότητα, πάντως είναι πολύ έξυπνος, έχει διαβάσει και γράψει πολλά, ενώ κρατάει το μακιγιάζ για δημόσιες εμφανίσεις. Πραγματικά τον ευχαριστώ που μου έδωσε έμπνευση στην εφηβεία μου να είμαι ο εαυτός μου και να ασχοληθώ με ενδιαφέροντα πράγματα που με καθόρισαν. :')
Η Ανεμοδουρά να ρωτήσω κάτι..δηλώνει ψυχολόγος;ας πούμε...Ότι δηλώσεις δεν είσαι συνήθως.. είσαι σίγουρη για αυτά που λες;τα έχεις ψάξει εξονυχιστικά;έχεις μπροστά σου στοιχεία πλήρως αληθινά και ιστορικό του καθενός;Το ξέρεις ότι είναι εγκληματικό να δηλωνειε ειδικός και να λες τέτοιες ασυνάρτητες μπούρδες; γιατί δεν δηλώνεις απλώς αναγνώστης αλλά "ειδικός".
Παρακαλώ;;;;;;;Να σου πω Φωτάκι δεν ξέρω τι ζόρια τραβάς και τι προβλήματα έχεις, αλλά κοίτα να τα λύσεις και γρήγορα. Αλλά και να μην τα λύσεις, εμένα το ίδιο μου κάνει. Το να βάζεις όμως στο στόμα μου λόγια που δεν είπα, δεν το επιτρέπω και δεν το δέχομαι. Που και πότε δήλωσα ότι είμαι ψυχολόγος; Θα σε παρακαλέσω να μην ξαναασχοληθείς μαζί μου, εκτός αν έχεις συγκεκριμένες αποδείξεις για όσα λες. Είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που σου απαντώ σε αοριστίες. Βρες άλλον τρόπο να γεμίσεις την ζωούλα σου και μην προκαλείς τους πάντες εδώ μέσα. Αυτά.
Για να είμαστε δίκαιοι, αν κ δε χωνεύω το φωτάκι για την αδικη επιθεση προς τον Αγερα, η αληθεια ειναι Αμετροέπεια οτι εσύ ασχολείσαι μαζι του. Σε βλεπω κατω απο καθε ποστ του Φωτακιου να το κράζεις. Κατα τα αλλα ουτε εγω εχω δει κπ να ισχυρίζεσαι οτι εισαι ψυχολογος. No hate.
Συγνώμη ρε παιδιά αλλά θα μας χαζέψετε. Τι σχέση έχω εγώ με την αμετροέπεια; Το φωτάκι το δικό μου όνομα ανέφερε και όχι της αμετροέπεια. Καλά έχει χαθεί εντελώς η μπάλα εδώ μέσα.
Ε να διευκρινίζεις άλλη φορά βρε άγιε, καθότι εμείς οι ταλαιπωρημένες δεν τα πιάνουμε και εύκολα! Τι θα γίνει; Θα μπουν καινούργιες εξομολογήσεις σήμερα, ή μας εκδικούνται οι καλοί μας οι διαχειριστές;
Από τότε που με έφερε η κολλητή μου σοκολάτες και σοκολατάκια από την Ελβετία, έχασα πάσα ιδέα για τις σοκολατες του εμπορίου. Πλεον θεωρώ σκουπίδι την λάκτα, η ιον καλή, παλεύεται.
Είναι που νηστεύω κ επιβάλλεται να είμαι πικρή...( Εκτός νηστείας ,είμαι κ πολύ γάλακτος...που λέει κ ο εαυτός μου...) Ή ΙΟΝ είναι αυτό που λέμε σοκολάτα! Η λάκτα είναι μπουρδοσοκολάτα γενικά( αν κ πριν τη νηστεία,είχα δοκιμάσει λάκτα τσιζ-κεϊκ κ μ'άρεσε αν κ κάπως λιγωτική) Οι Ελβετικές είναι τέλειες...Δεν διαφέρουν κ όλες τόόόόσο πολύ όμως...
Η καλύτερή μου εμπειρία με σοκολάτες, ήταν με κάτι σοκολατακια, τα Ελβετικά. Ήταν τόσο γεμάτη η γεύση της σοκολάτας, η υφή ήταν απαλή, και είχε γέμιση κρέμας φραουλας σε ρευστή μορφή. Τα έφαγα όλα σε μια μερα.Από ιον η αγαπημένη μου είναι με τα καραμελωμενα αμύγδαλα (γενικώς μια μανία με την καραμέλα).
Μπα! Υπάρχουν πολύ καλύτερα πράγματα σε τούτη τη ζωή. Εδώ μέσα πολλή διπροσωπία πέφτει, σημείο των καιρών θα μου πεις.Αλλά σε καιρό καραντίνας και κορονοϊου, πιάνεσαι από αυτό το κινητό! Θα έρθουν καλύτερες μέρες :)
Καλά ήταν, γελάσαμε, προσωπικά λέω να την κάνω σιγά σιγά από τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Κάποια πράγματα εδώ μέσα έχουν ξεκινήσει να μου προξενούν εμετίλα.
Εκνευρίστηκα από πολλά που ειπώθηκαν εδώ μέσα. Με 'χει φάει και η στεναχώρια για τον fabina.. Ελπίζω κάποια στιγμή να τα φέρει έτσι η ζωή και να καταφέρω να τον γνωρίσω προσωπικά.
Εε καλά τώρα και εσύ. Τόσα και τόσα έχουν ειπωθεί κατά καιρούς. Το βασίλειο του ξεκατινιασματος έχουμε καταντήσει. Και εγώ πριν λίγο καιρό ήθελα να σβήσω το προφίλ μου, γιατί είχα αρχίσει να κουράζομαι από κάποια πράγματα αλλά μετά το μετανιωσα
Τι σε νευρίασε από αυτά που ειπώθηκαν; Ο,τι κι αν ήταν μη χαλιέσαι για τέτοια εικονικά σχόλια. Κι εγώ χαλιέμαι που δεν πρόκειται να τα πω ένα χεράκι στον κ.πασιφανές. Τουλάχιστον, έχουμε και τις παρουσίες που απολαμβάνουμε.
Διάβασα λίγο την αρχή, αλλά θέλω να τελειώσω το παζλ μου πρώτα, λογικά θα το διαβάσω αύριο-μεθαύριο. Θέλω μικρό σπόιλ.Επίσης, χωρίς παρεξήγηση, έχω δει από μερικά των όσων γράφεις πως είσαι ιδιαίτερη προσωπικότητα. Μου προξενείς περιέργεια να ρωτώ "γιατί", σε πολλές από τις απόψεις σου.
Λογικά είμαι η μόνη που την εκνευρίζουν τα παζλ. Δεν έχω την υπομονή να κάνω. Μου αρέσει να τα κάνουν οι άλλοι κι εγώ να παρατηρώ την εξέλιξη.
Έχει μέσα και μία ερωτική σκηνή. Αυτό μόνο θα αποκαλύψω.Για τον έρωτα στη φιλία να το συζητήσουμε αύριο που δεν θα χουμε τι να κάνουμε, θα κάνω σχετική εξ.
Εμένα αυτή η πολυφωνία, εδώ μου κάθεται. Αν γινόμουν θεός για μια μέρα, θα αφαιρούσα την ελευθερία της έκφρασης απ'όλους όσοι έχουν διαφορετική άποψη από εμένα.
Σεβασμό στη διαφορετική άποψη δείχνω, γιατί δεν μπορώ να κάνω και αλλιώς. Είμαι αναγκασμένη βλέπεις. Σε ένα ιδανικό σύμπαν θα έτρωγε ισόβια οποιοσδήποτε είχε διαφωνούσε με εμένα σε οποιοδήποτε θέμα. Για να μην πω θανατική ποινή και κατηγορηθω για φασισμό
μην το γελάς σύμφωνα με τη θεωρία του Νανόπουλου αν είναι σωστή (που κάτι έχουν ψευτοαποδέιξει στο cern) παίζει και να υπάρχουν αυτά τα παράλληλα σύμπαντα, τουλ. η πιθανότητες υπάρχουν. Εγώ το πιστεύω φαίνεται αρκετά λογική μαθηματικά η θεωρία i am a believer.αφήνω αυτό εδώ: "Ο Νανόπουλος ο οποίος μίλησε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο πριν από λίγους μήνες, εκτιμά με βάση μαθηματικές εξισώσεις, ότι είναι δυνατό να υπάρχουν δέκα εις την πεντακοσιοστή σύμπαντα, σύμφωνα με τη θεωρία της υπερσυμμετρίας (SUSY) και των υπερχορδών, η οποία προβλέπει ότι, εκτός από τις γνωστές τέσσερις «μεγάλες» διαστάσεις -τρεις του χώρου (μήκος, πλάτος, ύψος) και ο χρόνος- υπάρχουν ακόμα έξι ή επτά, που βρίσκονται «διπλωμένες» σε τρομερά μικρό χώρο, ανεβάζοντας σε 10 ή 11 τον συνολικό αριθμό των διαστάσεων.«Ζούμε σε δέκα διαστάσεις, αλλά δεν το αντιλαμβανόμαστε», είπε χαρακτηριστικά. Η θεωρία του πολυσύμπαντος ή των πολλών παράλληλων συμπάντων έχει διάφορες εκδοχές, μια από τις οποίες προωθεί σθεναρά ο κ. Νανόπουλος, ο οποίος τόνισε όμως ότι μια τέτοια θεωρία έχει νόημα μόνο αν καταστεί δυνατό να αποδειχτεί πειραματικά και σε αυτό μπορεί να βοηθήσει ο Μεγάλος Επιταχυντής Αδρονίων του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Πυρηνικών Ερευνών (CERN).Νέα ριζοσπαστική θεωρία. Τα παράλληλα σύμπαντα υπάρχουν και αλληλεπιδρούνΌπως υποστηρίζει ο Έλληνας φυσικός, κάθε επιμέρους σύμπαν (μεταξύ αυτών το δικό μας) μέσα σε αυτό το πολυσύμπαν μπορεί να έχει τους δικούς του ξεχωριστούς φυσικούς νόμους, που ισχύουν μόνο σε αυτό, ενώ στα άλλα σύμπαντα οι νόμοι που τα διέπουν, μπορεί να είναι αφάνταστα διαφορετικοί ή και σχετικά παρόμοιοι, έχουν όμως οπωσδήποτε ως κοινό παρονομαστή τη βαρύτητα.Το ένα σύμπαν «γεννάει» το άλλο, μέσα σε μια αέναη διαδικασία παραγωγής συμπάντων, η οποία, όπως είπε, καταργεί την έννοια της αρχής και του τέλους του χρόνου. Τα άλλα σύμπαντα, τα οποία χαρακτήρισε φυσαλίδες της πραγματικότητας» που απαρτίζουν το πολυσύμπαν, είναι δυνατό να βρίσκονται πολύ κοντά μεταξύ τους αλλά δεν μπορούν να επικοινωνήσουν. Δεν απέκλεισε όμως ότι είναι πιθανώς δυνατό να γίνει μετάβαση από το ένα σύμπαν στο άλλο."
είναι μια προσπάθεια οπτικοποίησης του μοντέλου για να συλλάβει κάποιος την ιδέα πιο εύκολα σε φάση το κάθε σύμπαν είναι μια φούσκα στην μέσα στην οποία ισχύουν διαφορετικοί φυσικοί νόμοι, αλλά υπάρχουν οι προβολές της κάθε μίας στις υπόλοιπές και ίσως κάποιος τρόπος απο την μία να πας στην άλλη. Σίγουρα όχι με υλική υπόσταση όπως υπάρχουμε τώρα αφού εκεί θα ισχύουν άλλοι φυσικοί νόμοι.
Σαβατζζ, εσύ τώρα νομίζεις ότι είπες εξυπνάδα, αλλά είπες ως συνήθως μια τετριμμένη μαλακία. Έχε χάρη που έχω κατανόηση και γενικότερα γελάω με τυπάκια σαν κι εσένα :)Αγεράκι, μην δίνεις ιδιαίτερη σημασία!
Όχι Άγιε, δεν σου είχα απαντήσει.Αν σου έλεγα να μαντέψεις τι σπουδάζω, τι θα έλεγες άραγε;; :pΣοβαρά τώρα, σπουδάζω κάτι που γουστάρω τρελά, το ήθελα πολύ και την βρίσκω πολύ με τη σχολή μου. Αλλά προτιμώ να μην πω.
Πολύ σημαντικό να την βρίσκεις με το αντικείμενο σου! Μπράβο.Μην είσαι ξενερωτη όμως δώσε ένα hint τουλάχιστον να προσανατολιστούμε, θα έλεγα κάτι στον ιατρικά-παραΐατρικο κλάδο ή στα οικονομικά.Anyways δεν ρωτάω για κουτσομπολιό άλλο πράγμα προσπαθώ να διακρίνω.
Την αγαπάω πάρα πολύ τη σχολή μου είναι η αλήθεια και στεναχωρηθώ πολύ όταν φύγω. Ωστόσο δεν νομίζω ότι μου φαίνεται αυτό που σπουδάζω.Εντωμεταξύ είπες ιατρικό-παραϊατρικό και οικονομικά και με έπιασε νευρικό και με τα δύο, ειδικά με το οικονομικό, γιατί αυτή τη στιγμή κάνω κάτι και βεβαιώνομαι ότι ποτέ δεν θα μπορούσα να σπουδάσω κάτι οικονομικό.Δεν έπεσες μέσα. Είμαι της θεωρητικής, της τελείως θεωρητικής και ένα στοιχείο που μπορώ να δώσω είναι ότι τελικά πολλοί (από εδώ μέσα) έχουν λογικά απωθημένο να το σπουδάσουν απ'ο,τι φαίνεται.Τι προσπαθείς να διακρίνεις;
Σε φάση όλοι το παίζουν ψυχολόγοι ας πούμε; xDBait ήταν, ώστε να εξοργιστεις και να μπείς στο τρυπακι να το διαψεύσεις. Για κάτι τέτοιο σε εκοβα. Χμμ μου αρέσει να καταλαβαίνω τον τρόπο που σκέφτεται κάποιος όταν εκφράζει μια άποψη. Υπό ποιο πρίσμα βλέπει τα πράγματα, και πως έφτασε στα όποια συμπεράσματα. Ίσως να καταλάβω τα κίνητρα του; Δεν ξέρω.Πχ αν κάποιος πει ψέματα για κάτι δεν με.απασχολει καθόλου το γεγονός αυτό καθαυτό όσο το τι τον ώθησε στο να το κάνει, ποιο ήταν το σκεπτικό, τι φοβόταν..Δεν ξέρω αν είναι κατανοητό αυτό που προσπαθώ να εξηγήσω, αλλά ναι..
Προφανώς και είναι τελειόφοιτη της Φιλολογίας, επειδή προφανέστατα είναι η πενσιέρο. Δεν μπορείς να λες ότι την είχαμε και απωθημένο τη στιγμή που έχουμε πιάσει 8000 μόρια και βάλε πάνω από τη σχολή σου.
Κατάλαβα Άγιε πώς το εννοείς και πώς το βλέπεις. Κοίτα, προσπαθώ να μην δίνω πολλές πληροφορίες για εμένα γιατί έχω την υποψία ότι κάποιος που ήξερα διαβάζει τη στήλη ενίοτε και ακόμη δεν έχω ξεμπλέξει και κατάσταση είναι κάπως σοβαρή.
Καραμελ πας γυρεύοντας για μπινελίκι πάλι, αλλά θα σε ευχαριστήσω που με θεωρείς τελειόφοιτη της φιλολογίας. Τιμή μου!Άρχισες όμως πάλι να το παίζεις κατάσκοπος της πλάκας και έχεις πολύ γέλιο! Μπα,τι έγινε; Δεν είμαι η Αριάδνηκ ή ο Μακεδόνας τώρα; Είμαι η αμετροέπεια, χάρηκα! Και για να μη ξεχνιόμαστε, η πενσιερο μωρό μου, εκτός από χαμηλοβλεπούσα, ποτέ δεν θα σε εκραζε, όπως σε εκραξα εγώ!
@αγέραςΣιγά καλέ δεν ζητήσαμε και Ε9.Η διακριτικότητα φαίνεται σε πιο σοβαρές καταστάσεις, όχι στα πλαίσια μια φιλικής συζήτησης.Στην τελική σκασίλα μ δηλώνω και κατίνγκος τι έγινε;Αγέρα για πες πότε πήγες σούπερ τελευταία φορά; Τι χαρτί υγείας παίρνεις; Γλάρος ή σοφτεξ; Μονόφυλλο, δίφυλλο, τρίφυλλο, τετράφυλλο, καπιτονέ;
Δεν είμαι εγώ μοιραία Άγιε, οι άλλοι είναι ψυχανώμαλοι!Μην μου πειράζετε το αγεράκι! Αν και ήταν πετυχημένο το σχόλιο σου περί σούπερ μάρκετ!
Βλάκας είναι, ο,τι θέλει ας νομίζει ο Μακεδόνας! Αλλά ρε γαμώτο, για να είναι ειλικρινής θα ήθελα πολύ να διαβάσω το απόσπασμα από το βιβλίο του :/
Σιγά μην το έδινε σε εμένα. Επίσης προσέχω πολύ καλά σε ποιόν δίνω το mail μου. Συνειδητά δεν είπα κάτι. Εκεί που έχω να πω ή να ρωτήσω κάτι, στέλνω και το λέω...
Προσφέρομαι για να με βάλουν να ανεβάζω κι εγώ εξομολογήσεις. Έχω γούστο, θα ανεβάζω τις καλύτερες και θα απορρίπτω εκείνες τις κλασικές βαρετές που μας φέρνουν ομαδική υπνηλία.
Κάνανε το πρώτο πείραμα με τη φραγή των σχολίων, τώρα το πάει με φραγή εξομολογήσεων. Αμ δε μας τα λες καλά κύριε διαχειριστή. Τώρα για νέους moderators δεν ξέρω αν πρέπει να το πάμε δημοκρατικά ή να αναλάβει κάποιος που θα κρίνει την ανάλογη-επιθυμητή trash-ίλα που χρειαζόμαστε. Νομίζω το δεύτερο.
Να σου πω την αλήθεια, διάβασα τις πρώτες σελίδες και το άφησα, διότι θέλω να το διαβάσω με καλή διάθεση. Δυστυχώς από χθες δεν είμαι καλά για προσωπικούς λόγους. Σου υπόσχομαι Τετάρτη βράδυ θα έχεις και τη δική μου. Το έστειλες και στη Ζακ τελικά;
Για να ήταν η δική μου κριτική γλυκιά, φαντάζομαι πως ήταν των αλλωνών:ΡΒλέπω πως οι περισσότεροι έχετε μια αρνητική προδιάθεση ως προς το άτομό μου, ίσως είμαι απότομη και δεν το καταλαβαίνω.
Μπαίνω σε πειρασμό να το διαβάσω, αλλά θα κρατηθώ. Δηλαδή, θες να μας πεις ότι μαζί με εμάς σου έστειλαν άλλες δύο πως θέλουν να το διαβάσουν; Το κράξιμο πάει σύννεφο, αλλά η περιέργεια σκότωσε τη γάτα. Καραμέλα μου θυμίζεις μια πολύ καλή μου φίλη. Δίνει την εντύπωση ότι είναι ξινή και αντιπαθητική, αλλά μπορώ να πω πως μετά από 8 χρόνια φιλίας είναι από τους πιο ευχάριστους ανθρώπους που έχω γνωρίσει. Είναι στο άτομο.
Αν το μετάνιωσες, μπορώ να κάνω μια διαγραφή του μέιλ και να μην το διαβάσω καν. Δικό σου είναι εξάλλου. Δεν είναι τόσο θέμα χρόνου, αλλά διάθεσης. Μπορώ να το διαβάσω και τώρα. Ήθελα να σου πω τη γνώμη μου, όχι 5 σειρές ίσα ίσα για να πω ότι το διάβασα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ