ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.4.2020 | 16:35

Έλεος δηλαδή...

Του έκοψαν πρόστιμο του άλλου,επειδή λέει έστειλε μνμ με κωδ.6,και πήρε σουβλάκια.Μπορεί ο άνθρωπος να βγήκε για μισή ώρα,πέρασε από σουβλατζίδικο,του μύρισαν και μπήκε και πήρε.Πού είναι το κακό εφόσον το μαγαζί εξυπηρετεί take away; Θα μου πείτε πως θα μπορούσε να βάλει κωδ.2,αλλά το θέμα είναι πως θα μας κάνουν έλεγχο και στη σακούλα που κρατάμε; Ομολογώ πως είμαι λάτρης των σουβλακίων,αλλά έχω τρελαθεί με τα παράλογα που συμβαίνουν.
24
 
 
 
 
σχόλια
Ω ΘΕΕ ΜΟΥ!! Το μέτρο είναι για να αποτρέπει τον κόσμο να σκέφτεται το πρόστιμο και να μη βγαίνει. Συνέλθετε λίγο μερικοί και σταματήστε να βλέπετε συνωμοσίες παντού.
Αγάπη μου το πρόστιμο και 80 ευρώ να ήταν, ο μέσος Έλληνας, ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΎΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ 800 ΓΙΑ 1ΜΙΣΗ ΜΉΝΑ, ούτε αυτά έχει! Με ενοίκια και ρεύματα και νερά να τρέχουν και απλήρωτους λογαριασμούς. Έβαλαν πρόστιμο 5000 ευρώ σε όσους από το εξωτερικό έσπαγαν την 14ημερη καραντίνα. ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. Αλλά γιατί 5χιλ; Στο χιλια θα την έσπαγαν ή στα 500; Ρε δείτε πέρα από ότι σας δίνουν μασημενο.
Η αστυνομία ανέκαθεν σκιζοταν για τα πρόστιμα και μονο για αυτό.Μακάρι να έπιαναν και κανέναν κακοποιό. Που σου κάνει σεξουαλική παρενόχληση γνωστό άτομο της περιοχής, έχει φάκελο στον δήμο της ίδιας περιοχής και η αστυνομία σου λέει "αχ πρέπει να είστε πολλές για να ασχοληθούμε". (Συνέβη σε φίλη μου) Που σου κλέβουν το αμάξι και σου λένε "εντάξει θα κάνουμε καμιά περιπολία και άμα το δούμε καλώς". (Συνέβη σε εμένα προσωπικά)
Εδω στο μαγαζί που δούλευα μας έκλεψαν τις προάλλες και στην κατάθεση (ήταν και η μητέρα μου μαζί γιατί είχα ΦΡΙΚΑΡΕΙ) με ειρωνευόταν και με ρωτούσε "αχ εκλαψες μωρέ;". Και αυτά τα ζώα τα πληρώνει το κράτος για να μας προστατεύουν και αυτοί ειρωνεύονται έναν υπάλληλο που 1η φορά στη ζωή του τον κλέβουν.
κι αυτοι οταν έλθουν σε λιγάκι τα ΠΑΛΟΎΚΙΑ θα φαν καλα .................. εδω ολα θα φανουν στο ίδιο καζάνι βράζουμε ............ δε θα γλυτώσουν όταν αρχισουν οι μανουρες ........ πεινα επανάσταση κι τετοια .......