Πρώην υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορείται ότι έπαιρνε τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της

Πρώην υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορείται ότι έπαιρνε τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της Facebook Twitter
11

Το ΙΚΑ κατηγορεί πρώην υποψήφια βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ότι έπαιρνε τη σύνταξη της νεκρής μητέρας της.

Σύμφωνα με τα Νέα,  πρόκειται για την Ελένη Γκίκα υποψήφια στη Β Αθηνών στις εκλογές του 2007 με το κόμμα της αντιπολίτευσης κατά της οποία πρόσφατα το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ .κατέθεσε μήνυση. Την κατηγορεί ότι

εισέπραττε παρανόμως για ενάμιση περίπου χρόνο τη σύνταξη της μητέρας της παρά το γεγονός ότι η τελευταία είχε πεθάνει. Το ποσό που αναφέρεται ότι έχει εισπράξει ανέρχεται στα 10.110 ευρώ το οποίο -όπως αναφέρει στο σχετικό άρθρο της η εφημερίδα,- με τις προσαυξήσεις αγγίζει τα 11.248 ευρώ. Η απάτη της κ Γκίκα ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της απογραφής των συνταξιούχων του ΙΚΑ που πραγματοποίησε το Ίδρυμα το 2011.

Ελλάδα
11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Διπλή μεταμόσχευση ήπατος και νεφρού σε 53χρονη στο Ιπποκράτειο

«Είναι από τις λίγες μεταμοσχεύσεις που γίνονται όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως γενικότερα, λόγω των ενδείξεων και του βαθμού δυσκολίας» αναφέρει η ανακοίνωση του νοσοκομείου
NEWSROOM

σχόλια

9 σχόλια
Τραγικό...Αφού τα κάνουν οι πολιτικοί,ο λαός δεν θα τα κάνει;;Οι πολιτικοί είναι ο καθρέφτης του λαού και το αντίστροφο..Αν δεν αλλάξει αυτή η κατάσταση δεν θα σωθούμε...Αν δεν υπήρχε όλο αυτό το φαγοπότι(μίζες,κλοπές κονδυλίων και δημοτικών ταμείων,ψεύτικες συντάξεις,συντάξεις νεκρών,ψεύτικα επιδόματα,φοροδιαφυγές κλπ),δεν θα είχαμε κανένα μνημόνιο τώρα...Θα είχαμε αξιοπρέπεια και καμία Μέρκελ δεν θα "πατούσε" στην ανάγκη μας...Τα θέλαμε τα πάθαμε...Καιρός να αλλάξουμε!
καλα κανετε και μας λετε και κομμα και ονομα!!παρολα αυτα ομως δε μπορω να μην επισημανω πως στο θεμα με το γιατρο του νιμτσ που πιαστηκε να παιρνει φακελακι (εγκλημα ηθικο και οχι οικονομικο) δεν αναφερατε ουτε το ονομα του ουτε οτι ειχε πολιτευθει με το πασοκ...γιατι?γιατι ειναι διευθυντης??γιατι η γυναικα του ειναι ανωτατη δικαστικος???γιατι το συριζα πουλαει περισσοτερο????ή ολα στη φορα ή μουγκα στη στρουγκα!!!
Τα φαινόμενα διαφθοράς δε λειτουργούν συμψηφιστικά (εξάλλου, ακριβώς για τους λόγους που αναφέρεις, το ΠΑΣΟΚ έχει απαξιωθεί, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στη θέση της Αξιωματικής αντιπολίτευσης)
δεν αναφερομαι στη διαφθορα.στη δημοσιογραφικη αντικειμενικοτητα αναφερομαι.ειδησεις χωρις ονοματα με γενικες περιγραφες προσωπων και καταστασεων μου θυμιζουν ρεπορταζ της τατιανας (πασιγνωστη τραγουδιστρια πιαστηκε να...) και αυτοματα χανουν τη σοβαροτητα τους στο μυαλο μου.
Αισχρή προπαγάνδα της τρικομματικής κυβέρνησης! Απλώς η γυναίκα έκανε "επωφελή" αντίσταση στο μνημόνιο! Κάτω ο καπιταλισμός και τα αριστερά δεκανίκια του! Ζήτω ο ΣΥΡΙΖΑ και οι συντάξεις των αποθανόντων!
Κάτω τα μνημόνια, κάτω η τρόικα, φέρτε μας ξανά πλάστες συντάξεις και επιδόματα. Έχουμε μονάχα 4,5 εκ. συνταξιούχους. Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ να φτάσουμε σταδιακά τους 10 εκ συνταξιούχους. Έχουμε δάνεια και σπίτια και αμάξια να πληρώσουμε ρε δωσίλογοι. Στόχος μας κάθε οικογένεια να έχει τουλάχιστον 3 συνταξιούχους. Τουτέστιν σύνταξη απο τα 18. Με το που τελειώνει το σχολείο. Εμπρός για μια προοδευτική σοσιαλιστική Ελλάδα. Αντρέα ζεις!!!
Προσπαθείστε τώρα να φανταστείτε την εν λόγω κυρία σε "αγωνιστικές"συγκεντρώσεις και πορείες, να καταγγέλει μαινόμενη υψώνοντας τον δείκτη το τρισκατάρατο μνημόνιο, τη Μέρκελ, τη τριτοκομματική και φυσικά λίγο πριν τελειώσει, με σχεδόν τρεμάμενη φωνή να μιλάει για τις χιλιάδες των αυτοκτονιών που προκάλεσαν οι "πουλημένοι".Συγκινημένοι, οι σύντροφοι της ΚΟΕ, της Ρόζα και του Σλαβόϊ ξεσπούν σε παρατεταμένα χειροκροτήματα.